reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Igasia - my mielismy taka ulotke ktora dostalam na ostatnim szczepieniu...i tam jest niby 3 yeras 4months to 5 years ; takze wydaje mi sie ze trzeba ja dac do 5 roku zycia. My dalismy juz teraz... a nestepne szczepienie jest miedzy 12-13 rokiem w szkolach na tego raka macicy czy jakos tak.
Jesli chodzi o tate, to ja tez powinnam sie cieszyc ze corka w koncu po ponad 3latach na FAZE na tate... ale nasz tatus z jednego etatu idzie na drugi, wiec mam wiecej z tym problemu i lez Nastki niz radosci,ale zdarza sie ze godzinke sie z nia pobawi :-)

reklama
Hejka ;-)
Pinka Ja osobisice nie zgodzilabym sie urodzic dziecka w swoim domu, w basenie poniewaz Ja sie za bardzo darlam a midwife latala kolo mnie jak ...:O i jakby przyszlo mi rodzic w domu to sasiedzi by chyba pouciekali z domow na ten czas dzielnica by opustoszala , za bardzo emocjonalnie rodzilam najpierw w wannie w domu do skurczy co 2min a reszte w basenie i na koniec nie doszlam na lozko i mala sie urodzila w konciku na podlodze oaprta bylam o kolana M:D

Mi tez Blancia spadla jak miala 3 miesiace zaczela sie powoli ruszac i zjechala z przewijaka ...okropne znow ma dreszcz jak pomysle az do dzis gdzie sie rozbija ale na szczescie konczy sie to malymi uszkodzeniami ...ehehehe
?
a o jakim szczepieniu mowicie?? od 3,4-5????? :|

hello

Igasia- Gosia- ale wam dobrze ja to bym chciała zeby moje dziecko tak za Tatusiem biegało ale u nas niestety jest odwrotnie mała bezemnie żyć nie moze ciagle tylko mama i mama czasami mam juz dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam nadziejeze synek bedzie chociaz za Tatą:confused:

mamusiablaneczki- no ja akurat sie nie darłam hahah należe raczej do tych co nie krzyczą jak cos boli tylko tłumią w sobie

wczoraj dotarło wreszcie łózeczko i meble dla dzieciaków w poniedziałek pewnie wózek albo wtorek moj mąż jak zobaczył ile skrecania to sie załamał hahah

za tydzien zaczne powoli wic gniazdko;-)

Dzieki Gosiaku kolejny scan mam w 20 tygodniu,ale w 14 tyg.ide na testy krwi i mam spotkanie z endokrynologiem.
uuuuu,mnie dopada zgaga:-(
Pinka a ile Twoja mala ma lat?
Emilia ma takie hustawki...raz tylko mama..a raz tylko tata.

jeju,ale sie oziebilo,co?znowu musialam wlaczyc ogrzewanie!!!brrrrrrrrrrrrr

reklama
u nas dzis na marcówkach urodziło sie juz pierwsze malenstwo:szok::szok::szok::szok::szok: dziewczyna w tym samym tygodniu co ja:szok::szok::szok: ale sie wystraszyłam w koncu zabiore sie za popranie ubranek do szpitala i spakowanie tej torby

ale w szoku jestem

Do góry