reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kamilalopez witaj
rozumiem jak się czujesz i jeśli twój Cie naprawdę kocha(a z tego co piszesz,to TAK) to wszystko się jakoś ułoży. Pewnie potrzeba Wam czasu, a jak już masz nerwy lub łapie Cie dól to wchodź na BB.My przecież od tego tu jesteśmy by się nawzajem wspierać!!

reklama
Witam
Kamilalopez nie wiem czy zrozumialam dobrze ze sam sie wyprowadza czy wy sie przeprowadzacie?!jak sam chce to jaka to milosc:sorry:co do wyzywania sie na niuni to cie rozumie ale staraj sie panowac bo potem dziecko bedzie nerwowe a on jak piszesz nie jest niczemu winne:sorry:rob jak WIERKA PISZE WCHODZ NA BB wyzalisz sie to przejdzie a my sprobujemy ci pomoc jak sie da:tak:

A my dzis po kolejnej sesji w zlobku i jutro juz na 3 godz.na sam koniec sie rozplakal bardzo,nie chcial nic robic,normalnie histeria a jak mnie zobaczyl to juz byl wrzask.obrazony na mnie chyba ze go zostawilam:baffled:nie wiem jak to bedzie godz nie moze wytrzymac a gdzie 3 godz.jeszcze babka zadzwonila do mnie popoludniu ze jutro nie rano tylko na 13ta bo ktos pomylil i nie ma dla nas miejsca:angry:wkurzylam sie bo Kondzio dalej ma te pobudki nocne i ok 15ej juz jest nie zle zmeczony,marudny i wtedy to juz w ogole nie dadza sobie z nim rady:no:jutro mam zamiar powiedziec zeby zamienili kogos a nie nas.

Ostatnia edycja:
brzuchol

Załączniki

• brzucholek.jpg
    brzucholek.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 36
Małgorzatka ale Cie wypchało:-) po mnie nie bylo nic widac na tym etapie ciąży.Swoja droga fajne mieszkanko dla dzidziusia:tak:

Czesc laseczki

kilka dni wiosną pachniało o dzis normalnie jak rano wstałam to mróz:szok: meżo wczoraj zamóił łozeczko i wózek bo stwierdził ze jak ja sie za to zabrac nie moge to on musi sprawy w swoje rece wziąść ehheh

Kamilcia- ja to nie rozumiem twojego chłopa niby kocha ale i tak sie wyprowadza ja to nerwus jestem i jak by mi mój tak gadał to kopneła bym go w dupe:wściekła/y::wściekła/y: i juz ,a Tobie zycze wytrwałosci i duzo siły

Małgoska- ale masz brzunio no no no a co to za pas?????? jakis specjalny????????

Izka- no juz niedługo i sie ciesze bo serdecznie mam dosc:happy2: dobrze ze 3 ciązy nie planuje bo cos czuje ze chyba całe 9 miesiecy bym leżała plackiem.......

Kwiateczek- no widze ze tez masz takiego mami synka?????/ bez ciebie ani rusz?? to tak jak u nas trzymam jednak kciuki zeby mały sie zaklimatyzował i nie płakał

a jeszcze sie w nastepnym tygodniu przeprowadzamy teraz sie pakuje pomału bo ledwo co popakuje kilka kartonów to brzuch daje o sobe znać i potem umieram normalnie a jeszcze w niedziele szykuje sie do sesji foto swojej rzecz jasna bo czasami mogę na nowym juz nie zdązyc ehheh

Iza, a robilas sobie inhalacje,bardzo pomagaja na taki suchy,wstretny kaszel!!!
I koniecznie idz do lekarza ,niech Cie oslucha!!!
Gosia jaki piekniutki ten twoj brzucholek!!! Moj jest mniejszy:-( a to tylko tydzien roznicy!!! Ciekawe,kiedy poczujesz ruchy...przy drugiej ciazy niby wczesniej sie je odczuwa!!! ja juz skupiam swoja uwage...ale to tylko jelita:-( A propos meza,to ja swojemu gadam,i gadam...i roznie z tym bywa,ale widze,ze sie stara po tym jak krzykne...wiec pilnuj swoich racji,zeby potem nie bylo gorzej!Nie ma co przyzwyczajac facetow do cieplych obiadkow i zapachu swiezego prania!!jestesmy kobietami,nie sluzacymi!
kamila co tam sie dzieje u Was?jakos nie jestem w temacie!!! Chyba ta pora roku nie wplywa korzystnie na panow,jakies durne rzeczy im do glow wchodza:no:

PINKA - pas na dole bole plecow i na SPD .... jak go zaloze to czuje sie bardzo dobrze... gorzej jak go zdejme. Bole wracaja i nie jest ciekawie. Dzis mam dzien bez pasa bo czuje sie OK

Acha! Kwiatek nie martw sie synkiem..poplacze,ale przejdzie mu to.
Moja Emilka dostawala histerii w przedszkolu,nawet raz zwymiotowala z placzu:szok:...Strasznie ciezko bylo mi na to patrzec i odchodzic...potem chodzilam z telefonem w reku,w razie gdzyby dzwonili z przedszkola,dzwonili,aby mi powiedziec ,ze juz przestala plakac i bawi sie:-)
Teraz Emi z usmiechem wszaje i idzie do przedszkola,tez chodzi tylko 3 dni.Wyslalam ja tam,gdzy miala 2 latka,po to,aby poznala jezyk ang,.i zeby troszke sie uspolecznila.

Teraz juz wiem,ze bede miala tranfuzje krwi przy porodzie-wczoraj sie dowiedzialam.
Poprzednio stracilam za duzo krwi,bylam w stanie wyczerpania.
Czeka mnie jeszcze jeden test na poziom tarczycy,jezeli bedzie znowu za wysoki,dotane tabletki.jestem teraz pod wzmozona opieka lekarska...ech!!!:baffled:

Gosia- a ja myslałam ze to taki ciążowy co brzuszek podtrzymuje.a to bardziej leczniczy,no i dobrze ze masz chociaz cos takiego i mozesz sobie pomóc jak cie boli:tak:
Igasia- to dobrze ze jestes pod stała opieką lekarzy przynajmniej trzymaja ręke na plusie to mi sie podoba:tak: ja ruchy poczułam juz w 15 tygodniu i to były juz dosc sline kopniecia

ja juz jestem 14 kg na plusie:szok::szok:

reklama
Woow Pinka,to juz niedlugo poczuje!!!fajnie!!!
14 kg,to super!!! Ja w poprzedniej ciazy przytylam 27 kg!!!!!czad!!!przed ciaza wazylam 43,a w dzien porodu 70!!!!!!!:angry::angry::angry:
Teraz zaczynalam ciaze od 48,ale waze 46...niedlugo zaczne przybierac,ale oby mniej niz ostatnio!!!!!

Do góry