reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
witam. witam nowa.

a my zaczynamy od nowa zabawe ze specjalistami, teraz w styczniu mamy co tydz zajecia z psychologami. ciekawe co z tego wyniknie. maly dostal logopede, juz mial 2 zajecia, ja co 3 tyg chodze na kontrole do mojego endokrynloga i chyba musze zacisnac pasa, tzn przestac tak wcinac, to moze znowu zacznie mi spadac sadelko.:zawstydzona/y:
widze, ze tu klimaty ciazowe:-) fajne takie male bobasy, ale mi juz chyba wystarczy, nawet nie zaglebiam sie w temat, co by nie zapatrzyc sie :-D

Igasie- no witaj po przerwie....oby juz bylo tylko dobrze. Ja dopiero od dwoch tygodni moge cos zrobic, choc nie mam ochoty na nic i czuje przez kosci ze to nie bedzie latwa ciaza. Nie moge duzo robic. Jak sprzatne lazienke - powoli, bez przeciagniec, bez sapki, z odpoczywaniem - to juz nie jestem wstanie zejsc na dol po schodach :-( Tak boli mnie dolna czesc kregoslupa, promieniuje na posladki i kolejne 2 dni jestem uziemiona bo ledwo sie ruszam, nie spie w nocy...

Pinka - pieknie wygladasz w tej ciazy... Nie widac zebys byla opuchnieta :) i nie wiem skad ty bierzesz tyle energii, poprostu nie wiem. Ja zawsze bylam taka zmobilizowana... a teraz poprostu sie az wstydze sama za siebie, ze nie mam sily, ze uleciala mi z ta ciaza, ale z drugiej strony tez sie boje za duzo robic bo boje sie ze zaraz bedzie mnie rabal kregoslup, i przeraza mnie mysl ze ktoregos dnia moge sie obudzic i nie ruszyc sie czyli znow przechodzic jak w ciazy z Nastka przez SPD - pelvic pain - a bardzo ostro to przechodzilam...fjuu

Pinka fajne mieszkanko synusiowi zafundowałaś;-) I to prawda ze im bliżej mety tym bardziej zmęczone jesteśmy:tak: Ciuszki śliczniutkie,ja poluje jeszcze na pajacyki z pozakrywanymi nóżkami.
MalaGorzata nie martw się ze nie masz siły. Ja w pierwszych tygodniach nie miałam siły wstać z łóżka,do tego mdłości.... wszystko puściło ok 16-tego tygodnia.Zmęczenie teraz powraca ale już nie ma się co dziwić,w końcu jest co nosić:-)

Gosia ja mam to samo.
Pierwsza ciaza nie byala az taka zla,szczegolnie na poczatku nie mialam rzadnych problemow... A teraz?Moze organizm jest starszy?no,ale bez przesady!:szok:
a w ogole diwna sprawa,bo nie powinnam jeszcze czuc ruchow,a ja czasem mam taka wibracje,tak jakbym miala dzwoniacy telefon w brzuszku!...ja jestem dziwna:rofl2:

oj...chyba masz racje Pandorka :-D:-D:-D

Gosia Ty wiesz,ze mnie tez odrzucilo od kawy!!!:-)
a w ogole to jakos schudlam 2 koloski...wazylam 48 a teraz 46!!
no chyba ,ze z moja waga cos jest nie tak!!
Witam nowe dzieczyny!!!:-p
Acha!!! i ja tez mam przeczucie,ze to bedzie chlopaczek!!!
z chlopami,to zawsze jakies problemy sa, co przejawia sie taka wlasnie ciaza...ech!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry