reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc laski

ja juz po scanie ale27 mam kolejny czyli 3-ci poniewaz dzidzia nie chciała sie obrócic 3 razy wchodzilam na scan i wychodzilam zeby sie przejsc i nic babka nie mogła sprawdzic kegosłupa i nerek mam nadzieje ze jest wszystko ok choc troszke sie zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y: ze cos moze sie dziac.......jak teraz bede w polsce to pojde na sug moze tam mi cos wiecej powiedzą zebym sie uspokoiła............. czy któras z was miała podobna sytuacje????????

a na pierwszym scanie jednak dobrze widzialam Bedzie SYNUS!!!!!!!!!!!!!!

ide mała wykompac wpadne pozniej

reklama
Pinka to gratuluje synka! A mi sie tak nie zdarzylo z usg, ale jednej mojej znajomej tak, ale wszystko bylo w porzadku, po prostu dziecko uparte od poczecia i sie obroci jak mu sie chce, a nie jak mu kaza! hehehehe :-) Na pewno wszystko ok!

Rzeczywiscie coraz zimniej, pewnie znowu zima stulecia nas czeka.....

A mnie jak zwykle dawno tutaj nie bylo ;)
PINKA gratuluje dzidziusia i zarazem zazdroszcze, mimo iz mam juz synka i coreczke to nadal marza mi sie dzieci.... az nie do pomyslenia bo kiedys zarzekalam sie, ze nigdy w zyciu zadnych dzieci miec nie bede ;).

czesc laski

ja juz po scanie ale27 mam kolejny czyli 3-ci poniewaz dzidzia nie chciała sie obrócic 3 razy wchodzilam na scan i wychodzilam zeby sie przejsc i nic babka nie mogła sprawdzic kegosłupa i nerek mam nadzieje ze jest wszystko ok choc troszke sie zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y: ze cos moze sie dziac.......jak teraz bede w polsce to pojde na sug moze tam mi cos wiecej powiedzą zebym sie uspokoiła............. czy któras z was miała podobna sytuacje????????

a na pierwszym scanie jednak dobrze widzialam Bedzie SYNUS!!!!!!!!!!!!!!

ide mała wykompac wpadne pozniej

Pinka ja tak mialam na scanie w 12tc,probowali sprawdzic przeziernosc karkowa a Olivka nie chciala sie odwrocic i po pol godziny prob kazali mi sie przejsc i zjesc cos slodkiego,ale niestety nic to nie dalo i po nastepnej probie lekarz stwierdzil ze sprobuje dopochwowo,ale to tez nic nie dalo i tak spedzilam 6 godzin w szpitalu a i tak niestety nie udalo mu sie dokladnie zbadac.Nie powinnas sie tym stresowac,poprostu malemu nie chcialo sie odwrocic i juz:-)

witam

dziekuje dziewczyny za gratulacje i slowa otuchy tez mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,a maly po prostu nie miał ochoty sie obracać

ok lece zaraz do wyrka bo o 7:00 wstajemy i trzeba do bristolu na lotnisko ruszac odezwe sie po powrocie z polski buziaki

Witajcie!

Pinka to udanego pobytu!!!!

Ale zmrozilo ostatnio.....Musze Mlodemu wiecej jesienno-zimowych ubran kupic, i jakies rajstopki, bo nie idzie na spacer wychodzic....bbbrrrrrr

Dzisia jedziemy kupic Redanowi nowy fotelik do samochodu, bo z 0-13 kg juz mu glowka wystaje i jest strasznie niewygodnie. Do tego Mlody juz potrafi siedziec i chce wszystko widziec, a w tym malym to tylko tak pollezaco.

No nic lece sie i Mlodego uszykowac, Milego Dzionka!

reklama
Witajcie!

Pinka to udanego pobytu!!!!

Ale zmrozilo ostatnio.....Musze Mlodemu wiecej jesienno-zimowych ubran kupic, i jakies rajstopki, bo nie idzie na spacer wychodzic....bbbrrrrrr

Dzisia jedziemy kupic Redanowi nowy fotelik do samochodu, bo z 0-13 kg juz mu glowka wystaje i jest strasznie niewygodnie. Do tego Mlody juz potrafi siedziec i chce wszystko widziec, a w tym malym to tylko tak pollezaco.

No nic lece sie i Mlodego uszykowac, Milego Dzionka!
Po wielu przeczytanych review zdecydowaliśmy się kupić britax first class plus i najtaniej wyszli nam zamówić z kiddicare.co.uk. można zaoszczędzić 40-50 funtów plus przesyłka jest darmowa i w ciągu 24godzin. Polecam.

Ostatnia edycja:
Do góry