reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Prosba ogromna do dziewczyn z UK:

potrzebuję dla Frania preparat o nazwie EYE Q BABY, w Pl nie do dostania w wersji Baby, rozesłałam wici do De, ale tam chyba też w tej wersji nie ma:( Czy mogłybyscie dac mi znać, czy któras z Was mogłaby mi przesłać preparat do Pl? Potrzebuję narazie na 12 tyg. kurację. Dajcie znac proszę jakie koszty preparatu plus przesyłki. to wiadomosc od sierpniowej mamy malego Frania. jesli ktos moze pomoc dajcioe znac to link do jej profilu: Zobacz Profil: FraniowaMama - Forum BabyBoom
a tu link do tego preparatu:Equazen eye q baby - 30 capsules - Boots kontaktujcie sie bezposrednio na profil FraniowejMamy

Historia Frania: https://www.babyboom.pl/forum/wczesniaki-f20/franus-31-tc-1010kg-30655/

czesc kochane ja dopiero teraz pisze bo z pracy wrócilam..........wie teraz mam wiecej czasu;-)

dzidzia zdrowa według scan termin mam na 2 marca a według miesiączki na 9 marca....
jestem pewna na 100% ze widzialam siusiaka ale pani nie chciala teraz jeszcze nic mówic nastepne usg 14 pazdziernika wiec wtedy mi powie wiec poczekamy.........

Moja lalka dzis byla pierwszy dzienw przedszkolu ja wyłam cała droge jak do szpitala jechalam jak głupia po czym okazało sie ze dziecko bardzo grzeczne bylo i wcale nie płakało co prawda wcale nie sluchała pani bo robila swoje ale opiekunka powiedziała ze byla bardzo grzeczna i chodzi swoimi drogami ahahhha jak to Wiki
mam nadzieje ze tak bedzie juz zawsze jutro kolejny dzien.........

teraz lece zrobic szybki obiad spaghetii bo umieram z głodu pozdrawiam......

Pinka- ciesze sie z Wami ! No i jak rzeczywiscie bedzie boy :-) to juz wogole super !

Teraz siedzimy sobie w Zakopcu....urlopik :tak: Piekny apartament, juz nie jest tak tragicznie tloczno, choc ludzi nie brak.
A Nastka, wam powiem jest taka niegrzeczna ze ja sobie z nia rady nie daje. Zanim przyjechalismy do PL byla grzeczniutka, a po 2 miechach zanosze modly do Boga o cierpliwosc. Bije nas, pluje nas nawet :szok:, krzyczy na nas, babcia nauczyla ja - mimo chodem- bluznic... jestem zalamana. Tak sobie pomyslalam ze to nasz ostatni tak dlugi pobyt w PL. Gdzie ta moja Nastusia ?????????????

Witajcie!

Pinka to super wiadomosci, dobrze, ze wszystko w porzadku!!!

Gosiu wspolczuje z Mala, nie mam doswiadczenia, wiec nie wiem jak Ci nawet doradzic...ale cieszcie sie w miare mozliwosci gorami...

A u nas pogoda sie rozwalila, wczoraj byla burza z gradem! Dzisiaj mam taki humor, ze nie wiem czy pojde na spacer, nic mi sie nie chce. Do tego Redan marudny...nie chce spac..ech

Pozdrawiam, Milego Dnia!

witam;-)

pogoda do bani!!!!!11 pada zimno ciemno ech nic mi sie nie chce ale musze smigac na zakupy bo dzis placki ziemniaczane z truskawkami i bita smietana a truskawek i jaj nie ma brrrrrrrrrrrrrr no coż..............

a przedstawie tym ktorych na NK nie mam nasze słoneczko...........;-)
IMG_3561.jpg

Witanko!

Spisalam sie do was i mi skawoalo posta grrrrrrrr:wściekła/y:
Coz za pogoda ble!
najgorsze w taka pgode wstawac i odprowadzac malego i czekac na 1,2 przystanku eh...ale to nie wazne wazne ,ze zadowolony!:-)
Dzis z rana byl wielki placz ,bo panie w przedszkolu nie pozwolimy mu nosic swojej ukochanej przytulanki kotka...i musial go zostawic eh..
Kotek wogole juz jest po niezlych przejsciach wymaga ,zeby wlozyc w niego wate i go pozszywac chyba dzis zakupie i go podreperuje...
Moja kumpela wczoraj kupila temu kotkowi krawat i koszule hehehe:-D,bo Brianek pewnie nie zotsawi kotka jak bedzie nasz slub no to kot tez musi wygladac:-D

Jesli taka pogoda jest w PL to ja musze jechac natychmiast po jakies swetry!:szok:

Dzis moj panienski!
wiem ,ze dziweczyny mi cos zorganizowaly tzn nie powiedzialy dokladnie co i jak ,ale ze mam byc zwarta i gotowa wymalowana i ubrana ,wiec to napewno to!
Juz sie nie moge doczekac ,chociaz jestem MEGA przeziebiona to ich nie zawiode ,bo napewno duzo pracy w to wlozyly :-)

Pinka swietnie ,ze wszytsko ok no i jak bedzie chlopczyk to juz wogole super bedzie parka!

Malagorzatka wypoczywaj nie stresuj sie tak dzieci to dzieci maja swoje rozne takie akcje...poprostu daj kare i badz wytrwala moze wtedy mala sie nauczy...
ja jestem ostra bardzo jesli moj maly tak nabroi i np nic sobie z tego nie zrobi...
Czasem nie kupie zabawki i moze wyjsc z krzykiem z sklepu ,ale ja mu wytlumacze ze NIE ,bo byl niegrzeczny...i sie uczy :-)

Izka juz jest lepiej...:blink:
a no to ty masz dobrze jak pojdzie maly jak bedzie mial 5 latek...

Kamilalopez jak mala?

Pandorka jak sie czujesz?

Ola porod tuz tuz juz sie pewnie nie mozesz doczekac?

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Hej ale jestem padnieta.Nic mi sie nie chce.
Gosia skąd ja to znam moje dzieci tez po powrocie z PL troche są rozbrykane.Dlatego ciesze sie ze teraz dopiero w przyszlym roku mzoe w sieprniu pojade.Ostatnio nawet mi sie tak nie teskni za Pl.
Pinka super ze wszystko ok no i trzymam kciuki za chlopaka.Kiedys to bylo moje marzenie miec parke.A teraz ciesze sie ze ma dwoch chlopakow,ale czsami jak patzre na te male ciuczki dziewczece to zaluje ze nie mam corci.Niektore sa jak dla doroslych,cudowne.
Magusia udanej imprezy.No szykuj cieple ciuchy bo z tego co slysze to tam ciagle zimno i deszczowo.nie wiem jak na poludniu,ale pewnie to samo.A Brian napewno sie szybko oswoi pozna nowych kolegow.Jeszcze bedzie tesknil za szkola jak moj Kolin.jak tylko wolne to o n juz sie pyta kiedy do szkoly.Dobrze z e sie chociaz uczy dobrze,bo z Natanem to chyba bede miec problemy.On taki lobuz, nie slucha sie nikogo tylko mojego meza.No i nie lubi rozkazow.
Pandorka super z e ze zdrowkiem wszystko ok, ja w ciazy to autobusem nie moglam jezdzic.Autem bylo ok ,a w autobusie sciskalo mniew gardle i czulam jakbym sie dusila.
Heronek ja juz chyba z 4 lata burzy nie widzialam.U nas tu w devon to nigdy nie ma, a jak bylam w PL to tez mnie nie spotkala.a co sie stalo ze humor masz zepsuty na wakcjach. Ja to jakas ostatnio chodze jak skowronek, nawet mnie sprzatanie cieszy.chyba cos ze mna nie tak.
Ok spadam bo musze teraz w domu posprzatac bo od rana mnie nie bylo.Milego weeekendu mamusie.
Papapapapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry