Witanko!
Spisalam sie do was i mi skawoalo posta grrrrrrrr
Coz za pogoda ble!
najgorsze w taka pgode wstawac i odprowadzac malego i czekac na 1,2 przystanku eh...ale to nie wazne wazne ,ze zadowolony!:-)
Dzis z rana byl wielki placz ,bo panie w przedszkolu nie pozwolimy mu nosic swojej ukochanej przytulanki kotka...i musial go zostawic eh..
Kotek wogole juz jest po niezlych przejsciach wymaga ,zeby wlozyc w niego wate i go pozszywac chyba dzis zakupie i go podreperuje...
Moja kumpela wczoraj kupila temu kotkowi krawat i koszule hehehe
,bo Brianek pewnie nie zotsawi kotka jak bedzie nasz slub no to kot tez musi wygladac
Jesli taka pogoda jest w PL to ja musze jechac natychmiast po jakies swetry!
Dzis moj panienski!
wiem ,ze dziweczyny mi cos zorganizowaly tzn nie powiedzialy dokladnie co i jak ,ale ze mam byc zwarta i gotowa wymalowana i ubrana ,wiec to napewno to!
Juz sie nie moge doczekac ,chociaz jestem MEGA przeziebiona to ich nie zawiode ,bo napewno duzo pracy w to wlozyly :-)
Pinka swietnie ,ze wszytsko ok no i jak bedzie chlopczyk to juz wogole super bedzie parka!
Malagorzatka wypoczywaj nie stresuj sie tak dzieci to dzieci maja swoje rozne takie akcje...poprostu daj kare i badz wytrwala moze wtedy mala sie nauczy...
ja jestem ostra bardzo jesli moj maly tak nabroi i np nic sobie z tego nie zrobi...
Czasem nie kupie zabawki i moze wyjsc z krzykiem z sklepu ,ale ja mu wytlumacze ze NIE ,bo byl niegrzeczny...i sie uczy :-)
Izka juz jest lepiej...
a no to ty masz dobrze jak pojdzie maly jak bedzie mial 5 latek...
Kamilalopez jak mala?
Pandorka jak sie czujesz?
Ola porod tuz tuz juz sie pewnie nie mozesz doczekac?
Pozdrawiam i sle ciumaski!