reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

izka tak bylam w Polsce przez miesiac i po 2 tyg wylecialam do Wloch....trzeba korzystac z macierzynskiego...ja w UK nie mam rodziny, oprocz siostry, ktora widze od wielkiego swieta, wiec chce wszystkich poodwiedzac....

pinka a jakie cisnienie rzeczywiscie masz?bo tak jak izka mowi powazniejsze jest wysokie cisnienie, niz niskie...glowa do gory, bedzie dobrze. A swoja droga dziwne, ze nie sluchala serduszka....

reklama
Witam
Maggusia sliczne te obraczki:tak:ja mam zloto do przetopienia dlatego ze kazde inne,tzn po jednym kolczyku porozrywane lancuszki:sorry:dlatego myslimy o przetopieniu.
Pinka co to za polozna,dosc ze cisnienie masz niskie to chyba powinna sprawdzic dziecko:angry::angry:dlaczego sama nie powiedzialas jej:baffled:jak widze ze ty siedzisz o tych poznych lub wczesnych porach to tak mysle ze cos musi byc nie tak skoro spac nie mozesz.pogadaj ze swoja Midwife.moze umow sie do lekarza.

Heronek korzystaj z wolnego,pewnie:-)Wlochy....super:-)

Uciekam,potm do pracki.ide polezec poki Kondzio spi:tak:

KIk az tak zle jest???

Hejka
Pinka co tam u ciebie,gdzie sie zgubiłas?
Heronek no ja tez nikogo nie mam w Uk,a jak tam pogoda w Italy.U nas o dziwo jak sierpien caly padalo to teraz lato.Jka dzieci poszly do szkoly to sie goraco zrobilo.
pewnie wypoczywaj i jezdzij poki mozesz i masz wolne, bo potem wroicsz do pracy i nie bedzie jak.
Kik szkoda ze nei chce gadac z toba,bo same sie probelmy nie rozwiaza.tzreba porozmawiac szczerze.Ale jesli ma byc ci lepiej tak jak planujesz to pewnie.Z tego co zawsze piszesz to wnioskuje ze ty silna babka jestes i dasz rade.A tu na forum nie ma co sie rozpisywac bo to ogolno dostepne i wszyscy moga to czytac.
Gosia to pewnie dopeiro zajrzy w przyszlym tyg to zloze jej zyczenia dzis moze przeczyta,bo ja jutro pewnie tez nie bede miala czasu.

W tej uroczystej chwili,
gdy słowo 'tak' oznacza
zwycięstwo miłości,
przyjmijcie życzenia szczere:
szczęścia, zdrowia, radości.
Niech uśmiech waszych dzieci
pochodnią wesela świeci.
Dobroć, mądrość
niech czynem kieruje,
a harmonii współżycia
nigdy nie brakuje.

znaczenie_kwiatow.jpg

Pinka nie martw sie na zapas,wszystko bedzie dobrze,ale moze idz do lekarza i popros o usg,moze zrobia,powiedz ze sie denerwujesz i chcesz sprawdzic.dziwne,ze polozna sie osluchala serduszka....ja nie wiem jak tu wyglada prowadzenie ciazy,ale jak czytam to jestem w szoku,w Polsce chyba jednak lepiej podchodza do ciezarnej kobiety...
Kik az tak zle u ciebie?trzymam za was kciuki,moze jeszcze sie ulozy,warto probowac.tylko dajcie sobie troche czasu,a potem sprobujcie ze soba porozmawiac.trzymaj sie kochana,bedzie dobrze,a kryzys jest w kazdym zwiazku...

a u nas nic ciekawego,maz na rybkach,dzieci niedawno wstaly,koncza sniadanie,ja spijam kawke,juz druga dzisiaj i zaraz trzeba pomyslec o jakims obiedzie...ale pomyslow brak,juz nie wiem co mam gotowac,zeby wszystkim smakowalo,bo u mnie ostatnio kazdy ma ochote na cos innego,a ja nie mam zamiaru gotowac w kilku garnkach,dla kazdego cos innego..chyba sie wezme za mycie okien,ale jakos na razie natchnienia brak,moze za chwile dostane wene.

malagorzatko!!!!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie...duzo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Gosiu kochana wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia.Buziaki
Zobacz załącznik 281078

przyłanczam sie do zyczen;-))

witam moje kochane

Madlen- szybciej skanu mi nie zrobia bo nie widza takie potrzeby........czekam wlasnie na list w sprawie usg
Kwiateczek- zmienic poloznej nie moge bo ona jedyna jest wolna w mojej gp juz tak chcialam zrobic wziasc ta sama co z wiki mialam ale sie nie udalo........

juz mi sie nawet nie chce to tym gada bo u nich to wsio normalne..............

na relax wzielam wczoraj aparat i poszlam sobie fotki postrzelac dzis tez smigam tylko obiadek wsune;-)

reklama
Laski..ledwo zywa jestem....ALE JUZ MEZATKA ! :-)

Dziekujemy za zyczenia. Bylo super, super, super ! Ja chce jeszcze raz !!! !!!!!!!
Pogoda byla piekna, w sobote w koncu wyszlo slonce. Jechalismy w otwartym cabrio :)

Zarcie bylo wysmienite, ciagle ktos mowil ze wsio dobre, ciagle podchodzili do wlasciciela chwalili jakie tu dobre jedzenie, a oriestra byla pierwsza klasa. Kazdy mowil ze pierwszy raz sa na takim weselu gdzie tak bardzo dobrze graja. Zabawa byla przednia. Zdjecia podesle innym razem.

Do góry