reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam.

wszystkeigo dobrego Natanowi.

no i szkola sie zaczela. dzisiaj moje chlopaki ida i mam nadzieje, ze nie bede musiala mlodego wolami ciagnac.
u mnie skolei kryzys malzenski i po powazny, na wlosku wszystko wisi.:crazy: co niektorym bym cos pourywala.:crazy:
o mlody wstal ide go ubrac.

reklama
Witam
Iza buziaki dla Synusia.ale gafa,przegapilam wcoraj,sorki:sorry:

Pinka ty to lepiej spi,nie wiem czy ci pisalam juz ale jak tak nie spalam w ciazy i Konrad tez jest taki nie spiacy zreszta juz dobrze o tym wiesz aiec kochana lepiej sprobuj sobie szklanke mleka zrobic przed snem,cokolwiek by spac:tak:

Maggusia w Polsce sa ladne obraczki:tak:i nie 9 carat:no:tu sa gowniane a te lepsze to majatek kosztuja:no:kiedy wy jedziecie???ciekawa jestem ile kosztuje przerobienie zlota bo my mamy duzo i tak myslelismy zrobic:tak:tylko czy sie oplaci:dry:nie mam kogo sie spytac ale w lutym pojedziemy to si muysze dowiedziec.

a ja czekam i czekam juz mam żołądek w d..................ie z nerwów niech juz przyjdzie bo zaraz zawału dostane szok normalnie juz nie pamietam zebym sie tak denerwowała

Witajcie!
Spoznione zyczonka dla Natana i Nastki!!!!

Ja teraz jestem u mamy we Wloszech, troche mi pomoze przy Redanku, a ja odpoczne...no i pozwiedzam...
Dziewczyny ja tez sie tak stresowalam przed slubem, myslalam ze nie dojde do oltarza, albo ze bede ryczla caly dzien. Ale co jak do czego przyszlo, stres minal i sie cieszylam Naszym Dniem....
Milego Popoludnia Kobitki!

Witam, chciałam się zapytać czy któraś z Was nie potrzebuję au-pair,niani,opiekunki do dziecka/dzieci?
Pracowałam jako au-pair we Francji przy dwójce dzieci dziewczynka i chłopiec 4.6 l.
W Polsce przy chłopczyku Patryku (od narodzin) dziecko znajomych,jak i zajmowałam się własną siostrzenicą która we wrześniu skończy 3 latka,Amelia jest moją chrześnicą.
Nie palę papierosów,nie nadużywam narkotyków,jestem wegetarianką co wcale mi nie przeszkadza w przyrządzaniu posiłków mięsnych,nie brzydzę się tego,po prostu nie jem:)
Jeżeli miałybyście jakieś pytania chętnie na nie odpowiem zostawiam kontakt do mnie:
marlena091@interia.pl gadu-gadu:4391429
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie szczęśliwe mamy i te przyszłe mamy!:)

Witanko!
Coz za piekna pogode dzis mamy az chce sie zyc!
zaliczylam z Briankiem plac zabaw i sklep spozywczy gotuje wlasnie rosolek i siedze na orgrodzie popijajac pyszna kawe:-)
UWIELBIAM TAKA POGODE!

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA DZIECIACZKOW ,KTORE TERAZ OBCHODZA SWOJE SWIETA! :* :* CIUM CIUM...

Pinko na co tak wyczekujesz?
a ja na alladynki tez poluje bardzo podobaja mi sie w newlooku chyba kupie sobie szare...wogole cos mnie ostatnio bierze na szarosci polaczone z pastelami...:-p
Pinko mysle ,ze po obraczki pojde do zlotnika to jakos zrobia ,albo jakies przerobia hehehe to wszytsko na wariata:-p
a jeszcze musze cos rodzicom kupic w podziekowaniu jakies statuetki:blink:

Kwiateczek przetopienie zlota kosztuje chyba grosze nie wiem dokladnie ile niektorzy pisza mi ,ze jakies tysiac zloty,my mamy przetopic zloto mojej mamy ,ale mi szkoda,bo naprawde mama ma ladny zestaw bransoletke kolczyki i lancuszek i mowi ,ze jak nie przetopie mi to podaruje...
Dzwonilam do zlotnika to w tydzien sie wyrobia jak bede chciala przetopic!
Podobno teraz sa przeceny na zloto moja koelzanka kupila wlasnie obraczki za tysiac piecset zloty z jakas tam cyrkonia ,a mi zalezy wlasnie ,zeby przynajmniej moja obraczka miala 3 cyrkonie najbardziej mi sie marza takie jak na samym dole (wysylam zdjecie)...i chcialabymw lasnie takie zrobic ,albo cos na wzor tych tylko biale zloto ,bo moj nie lubi zoltego choc ja uwazam ,ze te obraczki maja swoj urok w zoltym zlocie :blink:
My jedziemy w nastepna niedziele do Polandi ,a w sobote mamy slub :-)

HeronekMILEGO URLOPIKU!
fajnie tak u mamy posiedziec ja do mojej uwielbiam jezdzic ,ale teraz jak Brianek do szkoly to bedziemy mogli tylko latac wtedy kiedy on bedzie mial wolne ...

Kik faceci to faceci nie martw sie wkoncu wszytsko sie ulozy...
oni czasem po fakcie zdja sobie sprawy z czegos eh...
mam nadzieje ,ze to nic powaznego i bedzie u was wszytsko ok tego ci zycze :-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Załączniki

• obraczkii.jpg
    obraczkii.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 46
Hejka
Magusia ja bym sie bala tak na ostatnia chwile kupywac obraczki,oby byly wasze rozmairy tych co sobie upatrzysz. A co do Brianka to jesli jestes taka wraażliwa jak ja to beda lzy w poniedzialek.moj juz kolejny rok chodzi a ja dzis malo wargi nie zjadlam.Tak mi jakos dziwnie sie robilo.
A jesli chodiz o szarosci to podobno maja byc modne w tym sezonie jesien zima.Ach jak sie ciesz bo ja to mam duzo szarosci.Uwielbiam ten kolor łaczyc z innymi.
Pinka i jak doczekalas sie poloznej? A umnie nic ciekawego bylam na scanie i baba nie podala mi wynikow powiedziala ze w ciagu tyg przesla do tej kliniki ginekol co mnie skieorwala na skan.Wiec za tydz kolejna wizyta.A do tego jestem padnieta bo musialma jechac godzine autobusem, bo to kawalke od nas a moj akurat dzis musial oddac auto do garazu bo mot sie skonczyl na koniec sierpnia.
KiK moze wszystko sie ulozy ibedzie dobrze.Najwazniejsze to szczerze rozmaiwc ze soba i probowac jakos pogodzic sie.Przeciez tak wiele was łaczy,macie 3 dzieci.Powodzenia.
Heronek a ty nie bylas w Pl teraz ?Chyba ze cie pomylilam z kims innym.Ale ci dobrze we Wloszech sobie wypoczywac.
Ok spadam jak kogos pominelam to sorki.

No ja laski nie mam dobrych wiadomosci;-(

w sumieto nie mam zadnych polozna byla moczu nie zbadała serduszka tez nie tylko cisnienie mam strasznie niskie i az 4 razy mi mierzyła bo myslała ze jej sprzet nawala na koncu zapytała sie czy zyje..................

to wsio w poniedzialek na pobranie krwi i czekac na scam a serducho poslucham w 16 tygodniu

zalamana jestem jak nie wiem..........................

Izka- dobrze ze u ciebie wsio ok oby wyniki jeszcze to potwierdzily;-)

Pinka a jakie mialas te cisnienie,bo ja zawsze mam niskie 100lub 110 na te drugie to nie pamietam ale chyba 60 albo 80.A wciazy jak bylam to polozne same mi mowily ze mam niskie i zebym sobie lampke koniaku strzelila.moze dlatego wiecznie oslabiona chodze.A w ciazy to chyba sie trzeba martwic jak wysokie jest.Ty sie nie stresuj bo nosisz dzidzie w sobie, bedzie ok.

reklama
oj, sek w tym, ze on nie chce wogole ze mna rozmawiac i sprawa jest powazneijsza. nie bede tu wywlekac wszystkeigo. nic juz sie nie ulozy i nie bedzie takei samo.
narazie gram, dopoki nie pozalatwiam wszystkiego i sie usamodzielnei. a potem powiem dowidzenia.

Do góry