Witanko!
Coz za piekna pogode dzis mamy az chce sie zyc!
zaliczylam z Briankiem plac zabaw i sklep spozywczy gotuje wlasnie rosolek i siedze na orgrodzie popijajac pyszna kawe:-)
UWIELBIAM TAKA POGODE!
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA DZIECIACZKOW ,KTORE TERAZ OBCHODZA SWOJE SWIETA! :* :* CIUM CIUM...
Pinko na co tak wyczekujesz?
a ja na alladynki tez poluje bardzo podobaja mi sie w newlooku chyba kupie sobie szare...wogole cos mnie ostatnio bierze na szarosci polaczone z pastelami...
Pinko mysle ,ze po obraczki pojde do zlotnika to jakos zrobia ,albo jakies przerobia hehehe to wszytsko na wariata
a jeszcze musze cos rodzicom kupic w podziekowaniu jakies statuetki
Kwiateczek przetopienie zlota kosztuje chyba grosze nie wiem dokladnie ile niektorzy pisza mi ,ze jakies tysiac zloty,my mamy przetopic zloto mojej mamy ,ale mi szkoda,bo naprawde mama ma ladny zestaw bransoletke kolczyki i lancuszek i mowi ,ze jak nie przetopie mi to podaruje...
Dzwonilam do zlotnika to w tydzien sie wyrobia jak bede chciala przetopic!
Podobno teraz sa przeceny na zloto moja koelzanka kupila wlasnie obraczki za tysiac piecset zloty z jakas tam cyrkonia ,a mi zalezy wlasnie ,zeby przynajmniej moja obraczka miala 3 cyrkonie najbardziej mi sie marza takie jak na samym dole (wysylam zdjecie)...i chcialabymw lasnie takie zrobic ,albo cos na wzor tych tylko biale zloto ,bo moj nie lubi zoltego choc ja uwazam ,ze te obraczki maja swoj urok w zoltym zlocie
My jedziemy w nastepna niedziele do Polandi ,a w sobote mamy slub :-)
HeronekMILEGO URLOPIKU!
fajnie tak u mamy posiedziec ja do mojej uwielbiam jezdzic ,ale teraz jak Brianek do szkoly to bedziemy mogli tylko latac wtedy kiedy on bedzie mial wolne ...
Kik faceci to faceci nie martw sie wkoncu wszytsko sie ulozy...
oni czasem po fakcie zdja sobie sprawy z czegos eh...
mam nadzieje ,ze to nic powaznego i bedzie u was wszytsko ok tego ci zycze :-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!