zesc mamusie dawno tu nie zagladalam
... no ale co wielki powrot hheheheh :-d
Olcia u nas tatus nie musial mniec rzadnej ochronnej odziezy (bo chyba o to Ci chodzi ).
Malgorzatkom zycze niezapomianych wspomien ze slubu. Nie przejmujcie sie goscmi, pamietajcie ze to Wasza uroczystos i chodzi o to zebysci Wy z Waszymi Panami byli zadowoleni :-) Trzymam kciuki :-)
PINKA gratuluje jeszcze raz, trzymam kciuki za chlopaka tym razem. Musze Ci powiedziec ,ze po zdjeciach na nk wydaje mi sie ze bedzie chlopak ;-) nic Ci urody nie odbiera, a nawet dodaje, promieniejesz kochana :-)
KWIATECZEK co u Was? Jak Kondzio?
HERONEK ja bym sie jeszcze zachaczyla na jakis czas w starej pracy, a w miedzyczasie szukala czegos innego.. A z kim Redana zostawisz? czy poslecie go do 'zlobka'?
Izka jak sie imprezka urodzinowa udala? jakie zabawy wymyslilas? przyda sie na przyszlosc :-)
ADA1989 gratulacje dla Konradka za pierwsze kroki. Pewnie teraz smiga wszedzie :-) A jak zabki? U nas wychodzi juz rtrzeci tydzien dolna lewa czworka... masakra jakas !!! Slini sie tak strasznie, ze az ma poliki podraznione.... smaruje jej krem, ale to nic nie pomaga :-
Dziewczyny , a ja z takim pytaniem.. dzis u Diany zauwazylam dwa guzki na szyi (nie kolo ucha, tylko tak bardziej z tylu). w necie wyczytalam, ze moga sie powiekszac wezly chlonne po jakiejs infekci, ale Diana nie chorowala ostatnio. Miala tylko temperature jeden dzien po szczpionce na MMr.. czy u waszych dzieci zaobserwowalyscie kiedys cos takiego? z gory dziekuje za odpowiedz.
Jolkis a co u was ? tez Cie dawno nie bylo...
Tyle zdarzylam nadrobic, jezeli kogos pominelam przepraszam :-) pozdrawiam wszystkie mamusie :-)