reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
zesc mamusie dawno tu nie zagladalam:zawstydzona/y:... no ale co wielki powrot hheheheh :-d

Olcia u nas tatus nie musial mniec rzadnej ochronnej odziezy (bo chyba o to Ci chodzi ).

Malgorzatkom zycze niezapomianych wspomien ze slubu. Nie przejmujcie sie goscmi, pamietajcie ze to Wasza uroczystos i chodzi o to zebysci Wy z Waszymi Panami byli zadowoleni :-) Trzymam kciuki :-)

PINKA gratuluje jeszcze raz, trzymam kciuki za chlopaka tym razem. Musze Ci powiedziec ,ze po zdjeciach na nk wydaje mi sie ze bedzie chlopak ;-) nic Ci urody nie odbiera, a nawet dodaje, promieniejesz kochana :-)

KWIATECZEK co u Was? Jak Kondzio?

HERONEK ja bym sie jeszcze zachaczyla na jakis czas w starej pracy, a w miedzyczasie szukala czegos innego.. A z kim Redana zostawisz? czy poslecie go do 'zlobka'?

Izka jak sie imprezka urodzinowa udala? jakie zabawy wymyslilas? przyda sie na przyszlosc :-)

ADA1989 gratulacje dla Konradka za pierwsze kroki. Pewnie teraz smiga wszedzie :-) A jak zabki? U nas wychodzi juz rtrzeci tydzien dolna lewa czworka... masakra jakas !!! Slini sie tak strasznie, ze az ma poliki podraznione.... smaruje jej krem, ale to nic nie pomaga :-

Dziewczyny , a ja z takim pytaniem.. dzis u Diany zauwazylam dwa guzki na szyi (nie kolo ucha, tylko tak bardziej z tylu). w necie wyczytalam, ze moga sie powiekszac wezly chlonne po jakiejs infekci, ale Diana nie chorowala ostatnio. Miala tylko temperature jeden dzien po szczpionce na MMr.. czy u waszych dzieci zaobserwowalyscie kiedys cos takiego? z gory dziekuje za odpowiedz.

Jolkis a co u was ? tez Cie dawno nie bylo...

Tyle zdarzylam nadrobic, jezeli kogos pominelam przepraszam :-) pozdrawiam wszystkie mamusie :-)

Ostatnia edycja:
kornasia, moj najmlodszy ma taka kulke od urodzenia. mi lekarze mowili, ze wlasnie to od infekcji i jak jest ruchome i nie boli, to nic powaznego. mojemu jeszcze wyskakuja wezly w pachwinach.

maggusia - u nas z 62 odob zrobilo sie 51, i odmowily nam osoby po ktorych sie tego nie spodziewalismy. Nawet przez chwile nie bralismy tego pod uwage.
A jesli chodzi o spisanie protokolu, to ci powiem, ze nie wiem...ale nam ksiadz powiedzial ze to trzeba zrobic 3miesiace przed slubem jak bedziemy chcieli spisywac u niego (czyli w UK) a miesiac przed slubem gdy bysmy spisywali go w Polsce. Wiec tylko trzymac wielkie kciuki zeby wasze papiery doszly, bo z tego co nam ksiadz mowil to przez tyle rak to przechodzi ze potrzebuja tyle czasu jak zalatwiane jest to za granica.

Do nas jutro tatus juz przyjezdza :))))

witajcie!

olcia moj tez nic nie potrzebowal, u mnie jeszcze byla moja mama, i tez jak przyszla byla ubrana...

kornelcia musze sie jeszcze sporo naglowic z praca, bo raczej mi nie dadza zmian jakich chce w starej pracy, a Redanka to tylko do zlobka, bo na nianke mnie nie stac, i nikogo tu nie mam do popilnowania Mlodego

u nas tez chyba ida kolejne zabki, bo dalej sie slini okropnie i nawet gryzie mnie!

Witam
Kornasie u nas ok.Ja dzis sie troche zle czuje,w brzuchu mam rewolucje.Do tego sufit mi [przeciaka,byl landrold ale nic nie poradzi bo musi wyschnac najpierw zeby ktos wszedl na dach bo narazie niebezpiecznie jest:no::no:a jak bedzie lalo tydz to trudno:angry::angry:rece mi opadly.jestem jeszcze nie wyspana bo Kondzio sie budzil a potem ten sufit:angry:

reklama
KWIATECZEK wspolczuje sytuacji z dachem. My w grudniu tez mielismy problem, a landlord do dzis nie raczyl pomalowac sufitu....:wściekła/y: My jestesmy w trakcie szukania mieszkania. Znalezlismy co prawda jedno ktore nam sie podoba, ale cena za wysoka. Musze pogadac jeszcze moze nam cos jeszcze zjada z ceny... oby... bo juz sobie wyobrazam jak rano pije kawke na naszym balkoniku :-)
Kwiateczek a napisz mi jeszcze jak Kondziowi podoba sie rowerek. My mielismy kupic Dianie taki 5 w 1 ale chyba juz jest za duza na taki... Kondzio wyglada na nim super :-)

MADLEN mi tez ciezko zawsze sie przestawic do normalnosci po powrocie z Polski... zawsze jestem nie zorganizowana i tesknie strasznie.

Do góry