reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej dziewczyny.Mam na imię Kasia.Jestem tu 'nowa' i szukam mam z UK a konkretnie z Plymouth.Mieszkam w UK juz pare lat ,mam 3 letniego,6 letniego i 10 letniego syna.Nudzi mu się tu troche bo nie pracuje a i za duzo dziewczyn do pogaduszek tez nie ma.Nie wiem czy mogę sie wkrecic miedzy WAS, bo widze ze juz dlugo klikacie ze sobą...;-) Jak by któraś z Was byla z okolicy napiszcie,prosze.

Ostatnia edycja:
witam !!!
kik zdrowka zycze,niezbyt mile wiadomosci po powrocie zPolski,ale dobrze,ze juz wiesz co ci dolega i mozesz rozpoczac leczenie:tak:
pandorka no ja niestety jestem z tej drugiej wyspy i chociaz chetnie bym sie z wami spotkala,to raczej jest to nierealne,przynajmniej na razie :-(
maja witaj !!;-)
a u nas dzisiaj sa parady,juz od rana slychac jak swietuja,w sumie to swieto jest bardziej protestanckie..obchodza je hczniej niz sylwestra,a w nocy palili palety.spac nie moglam,bo cala noc latal helikopter..zasnelam dopiero nad ranem a dzisiaj mam ciezkie powieki.

Witajcie!
Ja bym sie z checia spotkala z forumowymi mamami, tylko z moim malym ciezko jechac gdzies dalej, bo mi placze w samochodzie jak nie wiem...
U nas w koncu chlodniej i mzy caly czas...A Redan spac mi nie chce, bo potrafi tylko na brzuszku, a przez ta operacje nie moze...ech
Witaj nowa mamusiu!
Milego dzionka!

czesc laseczki

Ja lwasnie wrocilam z gp dostałam kwas foliowy i w czwartek spotkanie z połozna a jutro jeszcze musze mocz do szpitala zawiesc;-)) ciaza 6 tydzien ale to sie jeszcze pewnie zmieni............

dzis juz na widok swiezego kurczaka pusciłam pawika:tak:zaczyna sie hhaahah

ja tez na spotkanko mam za daleko.............
Witam nowa mame.............

pozdrawiam cieplutko

Pinka nie zazdroszcze tych mdlosci..:no:,szybko cie bierze,ja tak mialam z cora,cala ciaze siedzialam w kibelku,wszystko mnie cofalo,nawet surowe ziemniaki i chleb..masakra,z synem na szczescie nie mialam tak,mdlilo mnie,ale cala ciaze wymiotowalam tylko kilka razy,ale i z jednym i z drugim,nie moglam pic kawy i palic papierosow,od samego poczecia ,nawet jak jeszcze nie wiedzialam,ze jestem w ciazy,jak tylko poczulam kawe i papierosa,wszystko szlo mi do gory,o piciu kawy i papierosku,to moglam tylko pomarzyc,no ale to akurat dobrze:tak:
a w ogole jak sie czujesz?
izka dobrze,ze antybiotyk juz zaczol dzialac i czujesz sie lepiej;-)

Hej dziewczyny.... ale dzisiaj mialam aktywny dzionek :-D. Od samego rana sprzatanie i gotowanie a do tego za niedługo jade na wakacje do PL i zaczynamy pakowanko.Teraz troche spokoju,chlopaki zajmuja sie mlodszym bratem a ja moge poszperac w necie ;-). Któraś z Was pisala cos o TARCZYCY?? Tez mam ten problem i własnie musze w PL sie przebadac znowu,ale tu czuje sie duzoooo lepiej niz w PL.Nic nie biore zadnych lekow a chudnę ... :szok:.Jesli ktoras cos na ten temat pisala to niech napisze do mnie jak i co tu z tymi badaniami,czy zostaje sie w szpitalu czy nie trzeba,oki.Ja zmykam bo ide biegac... jak co dziennie:-). Narka dziewczynki....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Kwiateczek- jeszcze raz dzieki za spotkanko, bylo super i trezba bedzie to powtorzyc, caluski dla Konradka :-)
Kik - duzo zdrówka dla ciebie, napewno bedzie dobrze :tak:
Maja - witam serdecznie :-)
My dzisiaj wrocilismy juz do domku ale naszczescie jeszcze mamy 6 dni urlopu:tak: Ciezko bylo wyjezdzac ze Skegness, bardzo fajne miasteczko i wlasciele hotelu super,czlowiek sie czul jak w domu:-) Tylko szkoda ze pogoda sie zepsula dzisiaj :wściekła/y:

Do góry