kwiateczek
majowa mama `08
Lucy a moze szwy cie bola?!to powoduje ze masz bole podczas sikania.polozna do ciebie jeszcze chodzi???spytaj zeby cie ktos obejzal bo masz mocne bolemoze cos wymyslaa jak nie to do szpitala idzi i spytaj o gina lub kogos kto by cie obejrzal,masz bole i nie wiesz co jest,antybiotyk juz bralas i nie pomoglk.aaa i jak bedzies zszla z mala zamow podwojna wizyte bo moze cie nie przyjaczalezy od lekarza ale oni nie przykmuja dwoch naraz.kup w aptece czy bootsie butelke na mocz i zrob siki przed wizyta.zaniesc,zuc na blat a wtedy moze ci zrobia bo ja bedziesz prosic to beda odwlekactak jak u mojego Kondzianie moge sie doprosicmoze masz cos w moczu
co do zakupow w Polsce to tu w sumie wszystko jest,w Polskim sklepie tezspytaj wlasnie bo u mnie w sklepie maja plantexmy zawsze ogolnie leki sobie przywozimyi nic wiecejkaszki Kondziowi i tyle.masc majerankowa to na katar,smarujesz dziecku po noskiemczopki na goraczkezawsze sie przydadza.paczuszka wystarczy bo jest ich 10sztpoza tym syropy dla Was i dziecite tu sa ohyda.my kupujemy flegamine.zawsze ze 4-6 szttyle chyba.jak mi sie cos przypomni to napiszeaaa wstaw nowy suwaczek bo dalej masz ciazowy
co do zakupow w Polsce to tu w sumie wszystko jest,w Polskim sklepie tezspytaj wlasnie bo u mnie w sklepie maja plantexmy zawsze ogolnie leki sobie przywozimyi nic wiecejkaszki Kondziowi i tyle.masc majerankowa to na katar,smarujesz dziecku po noskiemczopki na goraczkezawsze sie przydadza.paczuszka wystarczy bo jest ich 10sztpoza tym syropy dla Was i dziecite tu sa ohyda.my kupujemy flegamine.zawsze ze 4-6 szttyle chyba.jak mi sie cos przypomni to napiszeaaa wstaw nowy suwaczek bo dalej masz ciazowy