PAULKALONDON ja w ciazy mieszkalam w tych okolicach i tez bylam calkiem samotna zero kolezane, znajomych, tylko moj E ... mialam straszne obawy jak sobie poradze z nowa sytuacja. porodem zbytnio sie nie przejmowalam bo tak jak pisala Aneczka o wszytsko pytalam midwife.jak chcesz mozesz wejsc tez na ten topic jesli masz jakies obawy zwiazane z porodem https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-uk-f141/ciezarne-na-wyspach-16647/index698.html#post4732835 Zaraz po urodzeniu coreczki przeprowadzilismy sie do innego miasta... teraz poznalam z BB nowa kolezanke. Wiec byc moze ty tez kogos znajdziesz na forum. zycze Ci powodzenia. A w jakim szpitalu rodzisz? ja rodzilam w NORTHWICK HOSPITAL i rowniez wspomienia mam bardzo dobre... TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I TWOJEGO MALUSZKA :-)
ANECZKA rzeczywiscie pustki na forum... A co u Ciebie zdecydowalas sie na ta prace w Krakowie? plusem na pewno bedzie to ze bedziesz blisko rodziny, ale tak jak pisalas wczesniej zarobki tez sa wazne...
PINKA no u nas rok sie nie zaczal najlepiej, ale mam nadzieje ze sie tak nieskonczy :-) jak tam Twoje mieszkanie? dogadalas sie z landlordem? my szukamy mieszkania juz od listopada... jak cos mi sie wizualnie podoba to okazuje sie za male... jak jest duze to w stanie fatalnym... no ale w przyszlym tygodniu obejrze trzy od jednego kolesia u ktorego mieszkala moja kolezanka. sa to nowo wyremontowane mieszkania, wiec mam nadzieje ze cos znajdziemy dla nas... :-)
JOLKIS a ty mialas tez do nas wpasc i gdzie sie podziewasz? co tam u Ciebie?
ANECZKA rzeczywiscie pustki na forum... A co u Ciebie zdecydowalas sie na ta prace w Krakowie? plusem na pewno bedzie to ze bedziesz blisko rodziny, ale tak jak pisalas wczesniej zarobki tez sa wazne...
PINKA no u nas rok sie nie zaczal najlepiej, ale mam nadzieje ze sie tak nieskonczy :-) jak tam Twoje mieszkanie? dogadalas sie z landlordem? my szukamy mieszkania juz od listopada... jak cos mi sie wizualnie podoba to okazuje sie za male... jak jest duze to w stanie fatalnym... no ale w przyszlym tygodniu obejrze trzy od jednego kolesia u ktorego mieszkala moja kolezanka. sa to nowo wyremontowane mieszkania, wiec mam nadzieje ze cos znajdziemy dla nas... :-)
JOLKIS a ty mialas tez do nas wpasc i gdzie sie podziewasz? co tam u Ciebie?