reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ech, dylemat mam znowu dziewczyny. Znowu do mnie zadzwonili z oferta pracy, tym razem w Krakowie:-(idealnie bo ja z Bielska jestem takze nie daleko, ale pytam sie o zarobki, a pani mi mowi ze klient im takich informacji szczegolowych nie podal bo to nie tak jak w Anglii. Tylko ze ja mam rodzine i przenosic sie do Polski zeby sie okazalo ze grosze bede zarabiac?! Pani powiedziala zebym sie zastanowila jaka kwota by mnie usatysfakcjonowala i zadzwoni do mnie w poniedzialek, cholera, jaka kwota? Tak sie zastanawiam i nie wiem, ale napewno potrzebuje na tyle zeby cala rodzine utrzymac bo zanim andy sie ogarnie w Polskim to minie troche czasu, ech...

a coz to za praca????

no to juz powazna decyzja.....

reklama
hej
dzieki za wszytskie kciuki, ja tez mysle ze zawieszenie to moze tylko taka grozba... bo w sumie jakby chcieli to od razu by go wyrzucili:sorry2:
zaraz wychodzimy z Kondziem na spcer tylko czekam jak sie obudzi, idziemy mu kupic lozeczko turystyczne zeby mial gdzie spac jutro, za duzy juz jest by spac na duzym lozku bo pokonuje juz barykade z poduszek:sorry2: takie cos znalezlismy, mysle ze wystarczy:-p
Buy Travel Cot. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
oki do pozniej:cool2:

Ada ja tez trzymam kciuki, a jezeli chodzi o ten travel cot to ja taki sam mialam z argosa dla olivera i byl w porzadku, chyba dalej go mam gdzies w garazu ale Tyra ma nowy i tego juz nie uzywam.

Aneczka mysle ze moze sama jedz najpierw z dziecmi,dowiesz sie co i jak i urlopik bedziesz miala.jak nie chce ci powiedziec za ile to cos nie bardzo.....pomysl a potem mozecie razem wyjechac lub ty najpierw a Andy dojedzie:sorry:

hej
m poszedl do tesco i kupil lozeczko, bardzo podobne do tego z argosu tyle ze niebieskie i tansze o 2f:-):-)bo w argosie nie bylo juz dostepnych, juz rozlozylam, bardzo latwo nawet sama moge to zrobic i myslalam ze bedzie mniejsze ale dobrze ze wieksze bo Kondzio do malych nie nalezy:-D na ostatnim mierzeniu mial 77,5 cm a to bylo jakis miesiac temu i wtedy wykraczal ponad norme:-)
teraz M poszedl po warzywa i owoce, kazal mi w domu z Kondziem siedziec bo wieje na dworzu tak jakby glowe urwac chcialo:baffled:
Aneczka trudny wybor zwlaszcza jezeli nie wiadomo o jakim wynagrodzeniu mowa:zawstydzona/y: musisz im jakas kwote zaproponowac, tak zeby spokojnie mozna bylo sie utrzymac:tak:tak jak kwiateczek mysle ze dobrze by bylo gdybys sama tam najpierw pojechala, wziela troche urlopu i po prostu porozmawiala, wtedy moze wiecej sie dowiesz niz przez tel;-)

Aneczka- jak slysze o takich co nie mowia za ile jest praca to mi sie smiac chce. Od razu mam przed oczyma oferty pracy z Wloclawka gdzie idzie sie do pracy w ciemno, nie wiadomo co sie bedzie robic, za ile, i ile godzin... a potem zostaje sie "bez mydla" albo "z okruszkami".
A co to za tajemnica ? Oferuja prace, mowia ile moga dac, a reszta pozostawiana jest do negocjacji ewentualnie. Jakas niepowazna firma. Takie moje zdanie.
Mozesz jechac, zobaczyc ale ja bym sobie glowy juz tym nie zawracala. Takie doswiadczenie rodzinne :baffled:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ¸.•´¸.•*´¨2010¸.•´¸.•*´¨)
*.*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::
...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/
....~~~~~~~/.....~~~~~~~/
.....~~~~~~/.......~~~~~~/
......~~~~~/.........~~~~~/
.......~~~~/...........~~~~/
........~~~/.............~~~/
.........~~/...............~~/
..........~/.................~/
...........||..................||
......./******........./******.

Kochane ja tez zycze Wam wszytskiego Najlepszego w tym nadchodzacym Nowym Roku:tak:Oby byl lepszy niz poprzedni a a byl nie dla kazdej laskawy:sorry:
Dzuo zdrowka przede wszystkim bo ono najwazniejsze a potem kasiorka i duzooooo miilloossccii:tak::tak::

__$$$$$$$$$$$$$
_$_____________$ .•´( `•.¸
$_______________$$$$$$$$$$$
$______________$___________$
$_____________$_____________$
_$____________$_____________$
__$___________$_____________$
____$$$$$$$$$_$_____________$
________$$_____$___________$
________$$_______$$$$$$$$$
________$$__________$$
________$$__________$$
________$$__________$$
_______$$$$$________$$
_____$$$$$$$$_______$$
__________________$$$$$$
_________________$$$$$$$$

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi,
kufel piwa to za mało,
litr szampana by się zdało.
Trzeba opić wszystkie troski
by następny ROK był BOSKI!!! ;))

___Q _SZCZĘŚLIWEGO_ Q___
__QQ _____NOWEGO_____ QQ __
●¤ۣۜ๘●¤ۣۜ๘●¤ۣۜ๘● ROKU 2010 ●¤ۣۜ๘●

reklama
Szczesliwego Nowego Roku.
By nadchodzacy rok byl lepszy od tego co wlasnie mija i o to by w waszych sercach, na codzien, panowala radosc.

Do góry