reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam Swiatecznie!

Wigilia sie udala nie myslalam tyle ,bo mialam duzo roboty gosci ,dzieci ,ktore rozrabialy na maxa:-pa rano mega sprzatanie:eek:
wczoraj kolacja u znajomych :-)
Codziennie dzwonie do pl i lacze sie z bliskimi:sorry:
dzis chyba tez pojedziemy do znajomych,chcialam isc na boxing day ale cos mnie gardlo boli:confused2:moze jutro...

Gov ja tez jestem z Birmingham :-)

ZMYKAM KOCHANE JESZCZE RAZ WESOLYCH SWIAT I DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA SWIATECZNE WSZYSTKIE SA PIEKNE!
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witajcie kwiateczek, Maggusia, milo mi.
Maggusia jak dlugo w Brgham? Ja 8 miesiecy, wczesniej Kent i Szkocja. :) Swieta, swieta i po swietach.. Echh, i po wolnym.. W pon. do pracy. :( Cos cichutko tu.. Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamusie.

hejo laseczki

swieta swieta i po swietach.......................

ja ogolnie tez mało jem bo od tego gotowania to juz mi sie potem odechciewa wszystkiego ehheeheh wiec troszke zjem i juz jestem pełna....

z nowosci co u nas hmmmm w nowym mieszkanku grzybek rosnie jak tralala z zaskakujacym tempie i jestesmy mega wsciekil bo niecałe 3 tygodnie tu mieszkamy :wściekła/y::no::no::no:juz mi rece opadaja po swietach gadamy z włascicielem jak nie da nam normalnego mieszkania to mu nie zaplacimy i juz!!!!!!!!!!!!! zobaczymy co powie.....

23 stycznia lece do polski na tydzien zmienic dowod osobisty bo nazwisko ciagle panienskie:-D:-D:-D i sprowadze babcie na 2 miesiace....mam nadzieje ze do normalnego juz mieszkania wiec naprawdopodobniej znow przeprowadzka jak najszybciej ..........chyba oszaleje

pozdrowionka laseczki

hej
swieta szybko minely, az nie moge uwierzyc:sorry: wigilia calkiem niezle wypadla, goscie byli do ok 20 a pozniej M z wujem zrobili sobie flaszeczke, ja poszlam spac bo zmeczona bylam:-pwczoraj bylismy na urodzinach znajomej, posiedzielismy troszke a nawet troche bardziej niz troszke, a to dlatego ze Kondzio poszedl spac i obudzil sie dopiero ok 5 rano:szok::szok::-):-)
pinka niedobrze ze problemy na nowym mieszkanku:no::no:oby wszystko dobrze sie skonczylo i to bez koniecznosci przeprowadzki
oki lece do lozeczka:cool2:

witam wieczorkiem
z cichego domku w ktorym wszyscy spia
maz wyciety a dzieci zmeczone:-D:-D
ja pije lampke martini i lookam w necie ;-)

pinka to niewesolo z grzybkiem:no:u nas w sypialni w jednym miejscu jest i mam nadzieje ze na tym poprzestanie;-)
moi rodzice usilnie chca sie tu przeprowadzic ale zobaczymy ja to bedzie bo z emeryturki na zycie straczy a gdzie oplaty no bo do pracy chetni sa ale gdzie w ich wieku:sorry:

Witam
Ja dalej sama.G wpracy ale diz moze bedzie ok 3-4 w domu:sorry:
Pinka tu grzyb jest wszedzie,niestety.My tu tez mamy,troszke i dobrze ze sie nie rozchodzi:baffled:w ubikacji jest bo tam nie ma grzejnika,sciana mokra caly czas bo zamykamy dzrzwi.tam jest okno ale takie zle,zimno wchodzi:no:a nie masz wilgotno bardzo??bo Ty duzo gotujesz,pieczesz moze dlatego,,,,musisz wietrzyc wtedy duzo_Ogolnie mieszkanie masz ceple??Sprobuj kupic taki plyn,Dettol. na grzyb jest ale smierdzi.musisz zamknac drzwi..psikasz,zostawiasz na 20 min a potem wilgotna scierko zcierasz:tak:dobry jest tylko ze my mamy zbyt mokra sciane:baffled:nie ma jak wysuszyc:no:oby zeszlo i nie musielibyscie znow sie przenosic:sorry:

kwiateczek
wiesz co ja wlasnie okna to wszedzie mam pootwierane i rownoczesnie grzejniki sa wlonczone ale tu poprostu grzyb był wczesniej został tylko zamalowany bo wziełam scierke i chcialam zmyc tego grzyba i farba zeszła a grzyb nie bo jest tak wrzarty w sciane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze nic nie pomaga zrobie wam zdjecie i pokaze...............wiesz jak by był w jednym miejscu to pol bieda ale on wychodzi wszedzie w sypialni w kuchni salonie krytarzu i to porzadnie

zaraz wam pokaze.......

reklama
tak sie rozeszło w niecałe 3 tygodnie...........
pokazuje wam tylko 2 miejsca ogolnie takich jest chyba z 10 zagrzybionych juz miejsc....

Załączniki

• grzyb.jpg
    grzyb.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 36
  • grzyb1.jpg
    grzyb1.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 42
Do góry