reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Ja na chwilke ,bo dalej sprzatam i na dodatek jeszcze mam klientki dzis na 14:30 ostatnia ,a pozniej jeszcze po niej czeka mnie zmywanie podlog i zakupy jeszcze jakies swiateczne do lodowki ,bo sklepy beda zamkniete :shocked2: moze nie wszystkie no ,ale...

Na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia oraz cały najbliższy rok życzę Tobie oraz Twoim bliskim wiele spokoju i radości. Niech wypełnią Wasze serca i zawsze Wam towarzyszą.
kartka_opcom.jpg

Zyczy Maggusia z RODZINKA!

reklama
W naszych sercach radość tryśnie
kiedy w wieczór Wigilijny pierwsza
gwiazdka znów zabłyśnie. Pod
żywą choinką prezenty będą czekać,
a na zielonych gałązkach lampki
pięknie błyskać. A kiedy stół
świąteczny od pyszności się ugnie,
opłatkiem się dzielić zaczniemy i
wszyscy razem w ogromnej radości
kolędy śpiewać będziemy.
Wesolych Swiat zycza Kwiateczek z rodzina
Zobacz załącznik 190860

:szok::szok::szok:
Co tu tak pusto? Chyba wszystkie siedzicie w kuchni co? ja tez dopiero co z kuchni wrocilam i zostal mi tylko kulebiak z lososiem do zrobienia na jutro:tak: Bylismy u pani doktor i dostalismy antybiotyki:szok: Troche sie zdziwilam ze przepisala mlodymu antybiotyki ale pomimo czystych plucek ma pozapychane uszy czerwona ropa i powiedziala ze to wirus i mam zdecydowac czy chce antybiotyk. Przepisala mi cos jeszcze dla niego i jak mu do jutra nie przejdzie to dostanie antybiotyk. Troche sie boje mu go dawal bo taki mlody a juz na lekach. Apetytu nie ma i pic tez nie chce jedyne co mu w glowie to dokuczanie rodzicom i marudzenie:-(
Nie skladam wam jeszcze zyczen bo pewnie wpadne do was jutro

Hej dziewczyny...
Ja tez zyczen nie skladam, bo bede jutro... Wlasnie z zakupow wrocilismy-czyste szalenstwo... Asda pelna, bylismy 3 godziny...
Ostraszka nie martw sie, ze mlody i na antybiotykach... Po to sa, zeby pomoc... Moja byla na antybiotykach od urodzenia... Pierwszy tydzien brala dwa, a nastepnych 5 tygodni jeden... 6 tygodni w sumie brala, i nic jej nie ma... Po co sie ma biedaczek meczyc, jesli sa tabletki, ktore moga ulzyc... Ale to twoja decyzja...
Oki laski uciekam na razie, wpadne jutro z zyczeniami-tak swiatecznie w Wigilie, buziaki

Ja skonczylam dzis gotowanie.G wrocil wczesniej wiec musialam nadrobic bo przy Kondziu sie nie dalo:baffled:jutro jeszcze reszta.Chyba uda nam sie spedzic te Wigilie razem bo jutro ma byc w pracy o 4 rano:szok:ale skonczy ok 11ej wiec ok 13 bedzie w domu:tak:a ja bede dalej robic:tak:
Ostraszka nie czekaj tylko mu daj:tak:Kondzio bral antybiotyk jak mial 2 lub 3 mies.moze czyscic na poczatku a nawet dwa dni ale jak dluzej to idz do klekarza by dal inny antybiotyk:tak:czasem trzeba wybrac lepsze zlo by pomoc:tak:

kochane mamusie fajnie sie czyta ostatnie posty kazda zapracowana :-D:-Dehh swieta suuper czas i mimo iz marzylam o tym teraz zaczynam tesknic za domkiem i rodzicami:szok:

no coz w tym roku wszystko na mojej glowie nie ma mamy co pomoze doradzi ale i tak jest ciekawie
dzis upieklam z coreczka i synkiem pierniczki
dokonczylam reszte potraw i jestem z siebie dumna
a teraz zyczenia bo jutro nie zajrze napewno :tak:na 10 ide z synkiem do lekarza bo sie pochorowal a potem przygotowan ciag dalszy:tak:

swieta.jpg

Lawiny radości,
potopu miłości,
lampek migania,
kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku,
wiele kolędników
oraz Sylwester do rana
z lampką szampana!
Wesołych Świąt

Niech Bóg Miłością nasze dusze napełnia
Niech Duch Święty swą rolę wypełnia.
A Jezusek maleńki dziś narodzony
Rozkołysze wszystkie szczęścia dzwony.
By też opłatek biały pan Jezus nam pobłogosławił,
By w ten dzień jedyny każdy dobrze się bawił.
By Mikołaj zmieścił się w kominie
Niech zła passa jak jest to minie.
Byście te święta rodzinnie spędzali
Jezusa maleńkiego godnie przywitali.
Byście za dużo gorzałki nie wychleli
I przy stole trochę też o nas wspomnieli.
Byście jedno wolne nakrycie też na stole mieli
I o wszystkich bliskich, a nieobecnych gorąco myśleli.

reklama
Do góry