reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam sobotnio. znalazlam w koncu osobe, ktora sie zna na tutejszych procedurach i zaczne po swietach. odezwalo sie tez pare mam , ktore maja dzieci , jak moj arturo. mysle, ze to wszystki zajmie mi jakis niecaly rok, zanim wsio pozalatwiam.
spadam piec ciasteczka , corka narobila, musze przypilnowac piekarnika. milego wieczorka.

reklama
Witam
Kik zycze wam powodzenia oby bylo dobrze:tak:
Ostraszka ja smaruje jonhson-em buzie:tak:u nas tez zima .dzis byo -1 w dzien:sorry:

Amy dzis wypralismy dywan w salonie bo byl straszny.glupi zakup,jasny kolor:sorry:nigdy wiecej:no:a z dobrych rzeczy to bylismy na spacerze i w tesco a tam piekne auto straz pozarna sdla Kondzia byla:tak:kupilismy:sorry:za pol ceny az sie prosilo:sorry:ale to juz ostatnie:baffled:

u nas dzis bylo zimno...jak wychodzilysmy to bylo -3 :-p ale sie ubralysmy takze nie zmarzlysmy :)

W centrum jezdzil taki pociag wiec Nastka sobie pojezdzila, miala radoche ze ho ho.Nie wiem czy kiedykolwiek tak sie cieszyla. Potem byla karuzela, male zakupy, lunch :-pi pojechalysmy do domu.

W PN przylatuje dziadek:-)

Kwiateczek - my tez bedziemy prac dywan (jasny) ale to juz po pn bo juz sie nie wyrabiam, moj akurat teraz pracuje weekend po 12h wiec przy Nastce nie jestem wstanie za duzo z robic.

Tak, tak kwiateczek zawsze sie mowi ze ostatnie, a pozniej... jeszcze ostatnie sie znajdzie i kupi :-D
U nas -3 za oknem i na spacer z mlodym nawet nie mysle wyjsc bo na sam widok tego co za oknem to mi ciarki przechodza. dzis bylam tylko w lidlu na zakupach i D 30min odsniezal mi auto bo "troche" zasniezone i zamarzniete bylo;-)
Kobitki jak macie w poblizu lidla to kupcie sobie mandarynki w takim drewnianym boksie. chyba 2 z groszami kosztuje. normalnie sa takie slodziutkie ze chyba caly boks zaraz zjem:zawstydzona/y:
nie wiem czy sie chwalilam, ale mamy pierwszy zabek:tak::tak:
chyba Natanek chce posmakowac pierogii swiateczne i sie postaral:-D
ja nie wiem co kupic D na swieta i tak sobie pomyslalam, ze skoro chodzi na silownie to jakas odzywka by muu sie przydala.wiec problem prezentu rozwiazal sie sam i powiedzialam zeby sobie zamowil.

moja pierwsza proba wstawienia zdjecia.

Załączniki

• dsc02153 a.jpg
    dsc02153 a.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC02165.jpg
    DSC02165.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostraszka Twoja proba wstawiania zdjec jest lepsza niz moja:-D:-D co do zakupow to masz racje aleco zrobic:sorry:ale duzych to juz nie kupujemy napewno bo gdzie wstawimy:sorry:
Gosia troche buczy ten odkurzacz ale sie upralo:tak:Kondzio spal jak zabity,sprobowalismy wlaczyc i sie nie obudzil:-)wypral caly:-)

Izka- Nastka zawsze ze mna cos robi gdy ja gotuje. Ona zawsze ma swoja make, cukier, wode, ryz....przelewa, wsypuje..... narozlewa, ochlapie mi kuchnie naokolo...koszmar!!! Potem godzine sprzatam. Ale nawet ostatnio ja to nie kreci.....ufff i w tym mam problem.
Ostatnio bardzo lui bawiec sie w chowanego, ale ilez w to mozna sie bawic...albo lubi sie lezec pod kocem cala nakryta z MAMA i spiewa... ale ilez mozna :szok:

hej
u mnie dzis troszke sniegu popadlao nawet zrobilam zdjecia ale jeszcze nie zrzucilam ich na kompa:sorry: dziecko mi wariuje w lozeczku, nie moze zasnac:-(jutro przenosimy go do jego pokoju, mialo byc dzisiaj ale M robil lazienke no i mu troche zeszlo:sorry:dzisiaj wysprzatalam salon kuchnie lazienke no i pokoik Kondzia;-)i zdazylam jeszcze pojsc do sklepu:sorry: zmeczona jestem i zaraz ide do lozka
no nie moge juz chyba 6 raz go przekrecam z brzuszka na plecy bo mi sie wierci:-(a on na brzuszku nie zasnie, umie sie z powrotem przekrecic ale nie chce mu sie i placze jak mu sie znudzi...:zawstydzona/y:

Witam
Ale pieknie jest na dworze kobiety:tak:wszedzie snieg:-)ale i jest -5 C :wrrrr zimno.musze isc na miasto kupic kapcie Kondziowi bo te juz zniszczyl,podeszwa odchodzi:no:normalnie nawet miesiaca nie mial:no::sorry:poza tym G prezent jeszcze:tak:
Ada co do pokoju to przez kilka dni bedzie ciezko ale przyzwyczai sie,nie poddawajcie sie tylko.pokaz zdjecia pokoiku:tak:my nie dokonczylismy bo sie bedziemy wyprowadzac ale jego kacik gdzie lozeczko stoi ma na scianie naklejki dzieki nimi na poczatku zostawal w lozeczku:tak:a tera zaczail ze mozna je odkleic i kombinuje:sorry:

reklama
Do góry