Witam:-)
Doveinred tzn ze wracacie do Polski:-)
No wracamy. Kilka miesiecy temu kipilismy ziemie na kaszubach w pieknej okolicy pomiedzy dwoma jeziorami:-) (z okna na pietrze bedzie widac jezioro) i w nowym roku tak na wiosne ruszamy z budowa domu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam:-)
Doveinred tzn ze wracacie do Polski:-)
No wracamy. Kilka miesiecy temu kipilismy ziemie na kaszubach w pieknej okolicy pomiedzy dwoma jeziorami:-) (z okna na pietrze bedzie widac jezioro) i w nowym roku tak na wiosne ruszamy z budowa domu.
ale zazdroszcze juz sie rozmarzylam...No wracamy. Kilka miesiecy temu kipilismy ziemie na kaszubach w pieknej okolicy pomiedzy dwoma jeziorami:-) (z okna na pietrze bedzie widac jezioro) i w nowym roku tak na wiosne ruszamy z budowa domu.
Hej. Jestem mama Oleczka ktory skonczyl wlasnie 3 tygodnie i martwie sie troszke o jego skore i jak dokladnie ja pielegnowac. Otoz maluch nadal jest czerwony ( czy to normalne? ) ma krostki na buzi, ktore przemywam przegotowana woda oraz rumiankiem,ale nie bardzo to pomaga. Health visitorka powiedziala ze to normalne,ale zaczynam watpic w te ich wyjasnienia, wszystko jest dla nich normalne i przejdzie. Poza tym maly ma czerwona pupe, nie jest chyba odparzona, mila w dotyku ale ten kolor mnie martwi. Czy stosujecie kremy na odparzenia profilaktycznie i jakie? Oj ciezko byc nowa mama pozdrawiam
dokladnie a ztym lekarzem co napisalam to moi znajomi byli,ich synek ma 3 lata i nie mowil nic(juz mowi)tak wlasnie im lekarz powiedzialkwaiteczek to prawda chyba z ta mowa bo moj na pupie nie usiedzi minuty ) wszedzie go pelno i wiecznie czyms zajety na wszytsko przyjdzie czas
Hej. Jestem mama Oleczka ktory skonczyl wlasnie 3 tygodnie i martwie sie troszke o jego skore i jak dokladnie ja pielegnowac. Otoz maluch nadal jest czerwony ( czy to normalne? ) ma krostki na buzi, ktore przemywam przegotowana woda oraz rumiankiem,ale nie bardzo to pomaga. Health visitorka powiedziala ze to normalne,ale zaczynam watpic w te ich wyjasnienia, wszystko jest dla nich normalne i przejdzie. Poza tym maly ma czerwona pupe, nie jest chyba odparzona, mila w dotyku ale ten kolor mnie martwi. Czy stosujecie kremy na odparzenia profilaktycznie i jakie? Oj ciezko byc nowa mama pozdrawiam
Kwiateczek to zdrowka zycze dla was,no po antybiotyku to szybciej przejdzie.
No to tak bywa wszedzie z tym wolnym na swieta,ale jak dlugo tam pracuje i w zeszlym roku pracowal to powinien isc ten kto mial wolne.
Minisia no taki okres u nas tez dzis i jutro przedstawienie w szkole,w srode christmas party,to jeszcze wycieczke maja w czwartek, no i okres przedswiateczny to zakupy tzreba robic ,porzadki itak dalej.