reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Dziewczyny dawno nie widzialam zelcia0204 moze juz urodzila?

minisia nie mam pojecia co mozna kupic ona ma juz ponad rok, mmm moze jakies klocki drewniane albo jakas przytulanke zalezy czy ma duzo tego.

Dziewczyny dawno nie widzialam zelcia0204 moze juz urodzila?

minisia nie mam pojecia co mozna kupic ona ma juz ponad rok, mmm moze jakies klocki drewniane albo jakas przytulanke zalezy czy ma duzo tego.

no wlasnie mysle o klockach jakichs bo przytulanke ma tagiego tygryska narazie starczy jedna do spania :) ale klockow nie ma:happy:

Hej dziewczyny...
Kwiateczek moj stwierdzil, ze ubezpieczenie pojdzie w gore, bo do tej pory moglam tylko z nim jezdzic, a teraz moge sama i jakby nie bylo bede niedoswiadczonym kierowca na drodze... Natomiast fakt, ze mam wiecej niz 25l moze pomoc... Bedziemy dzwonic w srode, to zobacze, co nam powiedza... Co do fryzurek, to obydwie mi sie podobaja, ale ja nie obcielabym wlosow na krotko... Wiec mi pozostalaby opcja nr 1... Nie moge miec krotkich wlosow, najkrotsze mialam do ucha, bo mi sie kreca wlosy, a przy angielskiej pogodzie, to nie zawsze dobre... Bo nawet jesli prostuje, a wyjde na wilgotne powietrze, to zaczynaja zyc "swoim zyciem" i zaczynaja sie zwijac...
Doveinred chyba masz racje... Moze Zelcia urodzila i nie ma jeszcze czasu tutaj zajrzec...
Minisia ja ostatnie dwa lata mialam czerwono-zlota choinke... W tym roku chcialam niebiesko-srebrna, ale ciezko mi znalezc bombki w kolorze jaki mi sie podoba... Poza tym moj w zeszlym roku spryskal wszystko tym sniegiem z puszki i bede myla ta choinke chyba 2 godziny (nie wspominajac o swiatelkach) :-D:-D:-D... A w toys r us bylas? Moze sproboj tam gdzies jechac, to cos zobaczysz co ci sie spodoba... Pisze w tym momencie o prezencie dla malutkiej... ;-) Bo za kazdym razem jak my jedziemy, to ja zawsze twierdze, ze mozesz tam spedzic 2 dni i fortune :-D:-D:-D Ale wybor zabawek maja duzy...
Izku tutaj tez pogoda do bani... Nic sie nie chce robic... Mala mi na razie spi, to ja klikam... Ale cos mio kaszle malusia, wydaje mi sie, ze gdzies sie przeziebila... Jutro chcemy jechac sie zwazyc, i zapytac panie HV co z 6cio m-cznym bilansem... Bo mala ma juz 9 a tu dalej nic...
A i podjelam decyzje... Zostaje przy pracy w weekend, i moze cos sie znajdzie na wieczory... Pozdrawiam wszystkie, pa

A my uciekamy na miasto. jest sliczna pogoda wiec nie ma co w domu siedziec. moze kupie sobie jakies wygodne buty do pracy, a pozniej wracam robic obiad i te ciasto marchewkowe o ktorym wam kiedys pisalam. ja D pojdzie wieczorkiem na silowniie to napisze cosik wiecej. teraz uciekam i milego dnia paniom zycze:-)

tutaj zajrzec...
Jutro chcemy jechac sie zwazyc, i zapytac panie HV co z 6cio m-cznym bilansem... Bo mala ma juz 9 a tu dalej nic...
A i podjelam decyzje... Zostaje przy pracy w weekend, i moze cos sie znajdzie na wieczory... Pozdrawiam wszystkie, pa

No ja sie wybieram do Gp w srode umowilam nas na wizyte bo inaczej to by go lekarz wogole nie widzial.
Musze jechac sie spytac o to ze czasami ma taka dziwna skore na buzi z boku gdzie skora dziwnie wyglada (taka lekko czarwona i chropowata) i to samo ma przy kolanie i przy lokciu i dziwne ze wszystko to jest tylko z jednej strony ciala:confused:. Chce tez sie zapytac o jego wzrost i wage , czy sa w normie.

minisia- a moze cos takiego w zaleznosci czy u was jest argos ale pewnie jest. Buy Mega Bloks 70 Piece Bag. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Buy Chad Valley 100 Piece Wooden Blocks in a Tub. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

U nas sie zrobilo jednak ladnie, nawet sloneczko wyszlo wiec skorzystalismy z tego.

Doveinred mi sie cos podobnego robilo malej, nie tylko na buzi, ale kolanach i plecach, i lekarz stwierdzil egzeme... Do tej pory czasami powraca, ale mamy kremy, wiec wiem co mam robic... Daj znac co ci powie lekarz...

no on ma to tez na lokciu i przy kolanie ciezko stwierdzic co to bo to az tak nie wyglada na egzeme ale moze widzialam tylko u starszych ludzi wiec nie wiem jak u dzieci. Cos jak na tym zdjeciu z wikipedi tylko to ponoc jest Atopowe zapalenie skóry. Maly ma tak troche nie az tak duzo jak tu widac, nawet mniej widoczne.
Dam znac co powiedzial lekaz- zobaczymy.?

Załączniki

• atopowe.jpg
    atopowe.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 30
witam ja na chwile bo zjadłam pierogi a teraz bede robić galaretke z drobiu
która za mną chodzi od paru dni:tak: co do przewijaka to dzieki za opinie, wiem ze moge i bez niego żyć jakoś sobie poradze , tylko jeszcze wanienkie musze zakupić i chyba bedzie wszystko .Dzis dzwonili ze szpitala ze mam sie zgłosić po kolejny antybiotyk :wściekła/y::no: ile ja mam tego dziadostwa jeść a potem musze brać leki dopochwowe i maści stosować bo mam swędzenie, pieczenie, i tak w kółko chyba bedzie do samego porodu oby tylko nie dłużej:zawstydzona/y: jutro mam wizyte ehhhhh oby mnie znowu do szpitala nie wysłali co pare dni mam Ktg i to nieszczęsne ciśnienie, mi skacze , nie wiem czy Wam pisałam ale w piatek znowu była u mnie połozna i cisnienie miałam 150/100 i znowu do szpitala, w domu sobie mierze i mam całkiem podobne a nic nie robie zero przemeczenia, stresu , a jak pojade do szpitala tam sie nasiedze i wyczekam na swoja kolejke i jak usiąde do cisnienia to mam w normie ale po dłuższym odpoczynku a jak pochodze , i sie rozruszam cisnienie mam za wysokie to podczas porodu jak bede przeć to bedzie wysokie i co oni ze mną zrobią wtedy???? ale sie rozpisałam , a jak marudze :sorry:
tylko tydzien do porodu ale zleciało:szok:

reklama
doveinred moja tez przy lokciach miala, a na twarzt to na policzkach, w okolicy uszek... Radze kapac w czystej wodzie... ATZ to chyba inna nazwa egzemy o ile sie nie myle i dosyc duzo dzieci ja ma... daj znac...
Lucy no przelecialo... Juz niedlugo... Mamy nadzieje, ze daszznac jak sie urodzi... ja w kazdym razie trzymam kciuki za "bezbolesny porod" ;-);-);-) /lekarzami sie nie przejmuj... Na pewno bedzesz miala dobra opieke w szpitalu... Pozdrawiam

Do góry