ostraszka
kwietniowa mama
Widze ze w piekny niedzielny poranek prawie nikomu nie chce sie wstawac z lozka ;-)
Wybieram sie na poranna kawke z bita smietana jest ktos chetny?
Wybieram sie na poranna kawke z bita smietana jest ktos chetny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszytskie Mamy
pogoda sie w miare robi a mój w pracy
mam pytanko jeszcze nie mam wanienki i przewijaka na łóżeczko i w sumie nie wiem czy ten przewijak kupić czy nie kupić na forach mówią ze jest bardzo pomocny a rozmawiałam z kumpelą i mówiła ze nie ma, i nie jest jej ciężko z tego powodu, i tak sie zastanawiam czy jak bym kupiła to na jak długo on starcza sama nie wiem mozecie mi doradzić???? kurde mi tylko tydzien czasu został i niedługo mojego dziubdziusia bede miała przy sobie ehhh:-)
Ty pogadaj z ta wlascicielka bo przeciez musisz miec przerwy,sama przeciez tam nie jestes,zmieniac mozecie sie by przerwe miecCzesc dziewczyny. ja tez tylko na chwilke. normalnie padam z nog. w pracy jestem 11h i caly dzien stoje bo nie ma krzesel. jak ide na przerwe (czyli wtedy gdy nie ma klientow, czyli w czasie 11h pracy mam 5-10 min przerwy stojacej) to nie wiem czy mam cos zjesc, czy zadzwonic do D i spytac sie jak sie maly sprawuje. Jak wracam do domu to jestem padnieta. Czytam was codziennie ale niekiedy brakuje mi sil na napisanie czegokolwiek
W poniedzialek mam wolne wiec troche poleniu****e i nadrobie zaleglosci w BB.
Pinka a gdzie pfrzepisy na te twoje pysznosci??
Kwiateczek tak samo jak ty jestem na majowym forum ale rok pozniej i tak samo jak ty czuje sie intruzem bo odwiedzam je raz na jakis czas. Nieraz mam wrazenie ze dziewczyny siedza 24h na dobe przed kompem i codziennie pisza ponad 10 stron.
Ja tez juz tyle lat tak nieswiatecznmie ale w zeszlym roku bylam na maciezynskim to zrobilam fajne swieta,pierwsze z naszym diabelkiem bylymialam czasu troche wiecej bo zawsze w pracy sie bylo i tylko obiad jak w bniedziele i tyleWigilie spedzamy u znajomych a w nastepne dni ja ide do pracy na nocke wiec w dzien bede odsypiac... jakos tak nie swiatecznie:-(
mam pytanko jeszcze nie mam wanienki i przewijaka na łóżeczko i w sumie nie wiem czy ten przewijak kupić czy nie kupić na forach mówią ze jest bardzo pomocny a rozmawiałam z kumpelą i mówiła ze nie ma, i nie jest jej ciężko z tego powodu, i tak sie zastanawiam czy jak bym kupiła to na jak długo on starcza sama nie wiem mozecie mi doradzić???? kurde mi tylko tydzien czasu został i niedługo mojego dziubdziusia bede miała przy sobie ehhh:-)
Joklis no fakt,zapomnialam ze na prowisional to waas skasowali.Mysle ze teraz jak masz prwako to nie bedziecie placic wiecej ale mniej bo w koncu zdalas egzamin co znaczy ze mozesz jezdzic samaale ja bym podzwonila i popytala sie u innych ile byscie placili terazja bede tak robic.jak pogadasz to zawsze lepiej ci powiedzaHej...
Kwiateczek nie wydaje mi sie, ze placimy duzo... Tez mamy wszystko juz w to wliczone, jak ty... Ja mialam to provisional ponad 2 lata, moj ma prawko ponad 10... Wiec jak na ubezpieczenie osoby bez prawka (teraz juz mam wiec pewnie bedziemy placic wiecej, bo bede mogla jezdzic sama, bez mojego), to chyba nieduzo... Samochod ma pojemnosc 1.8L...
Maggusia podaje jeszcze raz nazwy stron do ubezpieczenia... Confused.com, moneysupermarket.com i comparethemarket.com... Poszukaj sobie, moze cos znajdziesz...