kwiateczek
majowa mama `08
Gosia moj blad ale mieszkam tyle juz u niego,on anwet ma mnie wpisana w telbo jak dzwonie to juz nmnie witaile ludziom zaltawilam mieszkanie u niego gdzie on powiedzial mi rok temu ze wisi flaszeczkenie dostalam oc zywisciemam zamiar mu to wszytko wyzygac i szukam mieszkania chyba ze cos wymysli jak mu to powiem.zawsze byl leniwy do wszytkiego ale zawsze robil teraz buduje 6 domow z czego 3 to blizniaki i mu szkoda kasy.5 juz jest ale problemy z gazem to prademmialy byc juz w tym miesiacu ale nie beda bo gazu zalozyc nie moga.pewnie british gas...i nie chca przyjechac
Ostraszka ja jestem zarejestrowana w domach socjalnych ale jeszcze rok temu bylam band 4 wiec przestalam chodzic tam bo mi facet powiedzial ze to kilka lat potrwamusze isc tam i zapytac czy cos sie zmienilo.pierwszenstwo maja zawsze kilkudzietne rodziny.a takich flatow jak dla naszej trojki jest malo
Pinka dzieki;-)
Lucy ja mam tu znajomych z Grudziadza
Ostraszka ja jestem zarejestrowana w domach socjalnych ale jeszcze rok temu bylam band 4 wiec przestalam chodzic tam bo mi facet powiedzial ze to kilka lat potrwamusze isc tam i zapytac czy cos sie zmienilo.pierwszenstwo maja zawsze kilkudzietne rodziny.a takich flatow jak dla naszej trojki jest malo
Pinka dzieki;-)
Lucy ja mam tu znajomych z Grudziadza