reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia moj blad ale mieszkam tyle juz u niego,on anwet ma mnie wpisana w tel:sorry:bo jak dzwonie to juz nmnie wita:sorry:ile ludziom zaltawilam mieszkanie u niego gdzie on powiedzial mi rok temu ze wisi flaszeczke:baffled:nie dostalam oc zywiscie:baffled:mam zamiar mu to wszytko wyzygac i szukam mieszkania chyba ze cos wymysli jak mu to powiem.zawsze byl leniwy do wszytkiego ale zawsze robil teraz buduje 6 domow z czego 3 to blizniaki i mu szkoda kasy.5 juz jest ale problemy z gazem to pradem:no:mialy byc juz w tym miesiacu ale nie beda bo gazu zalozyc nie moga.pewnie british gas...i nie chca przyjechac:angry:
Ostraszka ja jestem zarejestrowana w domach socjalnych ale jeszcze rok temu bylam band 4 wiec przestalam chodzic tam bo mi facet powiedzial ze to kilka lat potrwa:baffled:musze isc tam i zapytac czy cos sie zmienilo.pierwszenstwo maja zawsze kilkudzietne rodziny.a takich flatow jak dla naszej trojki jest malo:no:
Pinka dzieki;-)
Lucy ja mam tu znajomych z Grudziadza:tak:

reklama
kwiateczek ja jestem z wami codziennie. nieraz mam ochote chociaz sie przywitac ale maly mi nie daje :wściekła/y: Mi dzis pani w counsilu powiedziala zebym kilka razy w tyg (chyba 3) oddawala glos na stronie intern na dom ktory mi sie podoba. jesli bede to robila regularnie to moje szanse automatycznie wzrosna bo beda widziec ze sie tym tematem interesuje. dostalam numer identyfikacyjny i jesli cos mi wpadnie w oko (oczywiscie z domow ktore akurat w tym tyg maja do zaoferowania) to mam glosowac.

razem z męzem mamy domek i to juz jest koniec ulicy Wolności ale nie mamy narazie zamiaru wracać takze jak jedziemy to tylko do rodziny a Ty gdzie???

Ja mieszkam z rodzicami na Mikołaja z Ryńska tak jak jedziesz na Nielub to te 2 male bloki po prawej stronie to moje strony. My tez poki co nie planujemy powrotu, najszybciej za jakies 5 lat. Ja tez uciekam dobranoc kochane.

kwiateczek ja jestem z wami codziennie. nieraz mam ochote chociaz sie przywitac ale maly mi nie daje :wściekła/y: Mi dzis pani w counsilu powiedziala zebym kilka razy w tyg (chyba 3) oddawala glos na stronie intern na dom ktory mi sie podoba. jesli bede to robila regularnie to moje szanse automatycznie wzrosna bo beda widziec ze sie tym tematem interesuje. dostalam numer identyfikacyjny i jesli cos mi wpadnie w oko (oczywiscie z domow ktore akurat w tym tyg maja do zaoferowania) to mam glosowac.

kIEDY SKLADALS PODANIE TO PYTALI CI SIE O ZAROBKI ITP.....bo zastanawialam sie zeby tam isc zapytac o domy ale jak counsilu nie daja to tym bardziej domu:sorry:wuieczne czekanie by bylo jak w tym Lincs hauses:no:dwa lata jestem tam zarejestrowana i nic:no:przewaznie nie ma domow w Skegens tylko na wihcach jakis a jak w Skegnes to kilku sypialniane czego my nie dostaniem,y bo i po co nam:sorry:

reklama
Witam mamuski. my niedawno co wstalismy:-) i szykujemy sie do kawki (kaszki;-)). kwiateczek chcieli ode mnie payslipy za ostatnie 2 m-ce a ja gapa za 2 tyg przynioslam, ale pani byla mila puscila mi oczko i powiedziala ze nie musze donosic:tak:. jesli dlugo czekacie na dom to moze o dofinansowanie do czynszu sie postaracie? uciekamy na kawke pozniej jeszcze wpadniemy.
Acha i trzymajcie kciuki bo mam zamiar zrobic ciasto marchewkowe, ktorego jeszcze w zyciu nie jadlam, ale kupilam w tesco za duzo marchwi i nie chce by sie zmarnowala. buziaki

Do góry