reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam
doveinred gratuluje, u nas zaraz beda gorne wiec ty tez mozesz sie spodziewac:-):tak:
jezeli chodzi o paszport to ja czekalam 3 miesiace:baffled: niby na stronie konsulatu jest napisane ze czeka sie 3-4 tyg, w moim przypadku sie to nie sprawdzilo:cool:

lece na sniadanko:sorry2::sorry2:

reklama
Witam
Kwiatuszek pytał o stronne by porównać dostawców gazu i prądu.
Pracuje w jednej Angielskiej firmie i my nie używamy takich stron, ponieważ firma, w której pracuje nie płaci za reklamę.
Tak na prawdę nie są one dokładne, ponieważ nie można wprowadzić dokładnych danych z ostatnich rachunków(ile kWh zużytych, jakie taryfy, jaki okres rozliczeniowy by można było ustalić jaka cena była w danym okresie i nie uległa ona zmianie, oraz jaki jest kod regionu energetycznego i taryfy ponieważ jest w UK 13-cie regionów energetycznych)
Strony takie jak Comparethemarket, czy moneysupermarket oraz inne nie są zbyt wiarygodne.
Jeśli są takimi dobrymi stronami i robią to za darmo to skąd mają na reklamy w telewizji oraz prasie, które są strasznie drogie.
Odpowiedź jest prosta: firmy takie jak British gas, N-power czy inne płacą za to by danego dnia czy tygodnia być na pierwszym miejscu...
Wniosek jest prosty.
Wiem coś o tym, ponieważ firma, w której pracuje nie reklamuje się i nie płaci za reklamę, to klienci jeśli są zadowoleni nas polecają.
Jeśli ma pani jakieś problemy, lub doszło do nadużycia ze strony jakiejś firmy to proszę o kontakt.
Postaram się doradzić pani i być może pomóc.
Na stronie gdzie jest przedstawiona oferta firmy po polsku znajduje się do mnie email i prosty kontakt.
Jeśli ma pani jakiś problem to w temacie wiadomości do mnie proszę wpisać swój nick i nazwę forum, oraz dołączyć scan rachunku pod warunkiem, że ma pani jakieś z nim problemy.
Postaram się przyjrzeć mu i pomóc.
Pozdrawiam
Anglia JEDEN RACHUNEK-Wybierz taniszy Prad, Gaz, Internet bez kontraktu UK, Telefon Domowy z darmowymi połączeniami
www.jeden-rachunek.com
GG: 3641377

Witam z rana. U nas mroznie -1 . Malutki spal dzis dosc niespokojnie ale wstal o tej samej porze co zawsze. Katarek jeszcze jest i caly czas cekamy kiedy minie.
Ada- napisz potem co z ta praca twego kochanego. A masz juz upatrzony nocniczek? ja wlasnie jestem na etapie wybierania a slabo sie w tym orietuje, za nas byly zwykle:zawstydzona/y:

Dzien dobry w poniedzialek :-) za oknem slonko i mrozek brrrr, a w domku cieplutko :-) ale pewnie i tak wyskoczymy na spacerek :-)
Doveinred - jak tam kupka u maluszka, byla?

doveinred na razie nic nie wiadomo, wlasnie pojechal zawiezc aplikacje, zobaczymy co mu powiedza, dzisiaj znajoma dzwonila ze jest robota w jakiejs fabryce z miesem, ma jutro pojechac do agencji, a poza tym powysylalam jego cv na pare ogloszen z job centre:tak:zobaczymy, moze gdzies sie uda:sorry: nocniczka jeszcze nie mam upatrzonego, bede sie rozgladac jak maly bedzie sam pewnie siedzial:tak:ale kupie chyba najzwyklejszy, jezeli sie sprawdzi to bedzie dobrze:cool2: zdrowka dla Barnimka:-)katar u takiego malucha to straszna meka dla niego:-(

Witam
Jeden rachunek ja nie mam problemu z gazem,myslalam tylko o poszukaniu dla kolezanki jakiegos innego operatora a przy okazji porownac ceny:tak:ja mam problem tylko z moja agencja bo nie chca wymienic mi okien przez co zuzywam wiecej gazu:no:dzis nie mam czasu ale sprobuje poszukac ceny ile ja place.Mysle ze niedlugo bede sie wyprowadzac wie nie ma sensu zmieniac ale na nowym mieszkaniu moze sie skusze,jesli sie nie sprawdzi przeciez zawsze moza zmienic:tak:czy jest jakas umowa na jakis okres ktory trzeba uzytkowac?????

oki uciekam obiad robic bo do pracki dzis ide i jeszcze w piatek i witam w gronie bezrobotnych:no:

reklama
Do góry