reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
MAMY 6 MIESIECY!!!!!!!!!!!!!! hip hip hura, hip hip hura

Wszytskiego naj na 6 mies.My za 4 dni bedziemy mieli1.5:tak:

Hej dziewczyny...
Sorki, kazdej nie odpisze, bo tylko przelotem, dopiero z pracy wrocilam, lece sie kapac, a jak sie mala obudzi to na zakupy jedziemy, bo w lodowce pustki... Mialam dzis jechac do kolezanki, ale takiego mam lenia, ze szok... Piszecie o swietach... Ja to nie pamietam jak wygladaja polskie swieta... Odkad tu jestem, kazde Boze Narodzenie spedzam tutaj, a jak wiecie anglicy troche inaczej to obchodza... Tyle co pojde do znajomych to troche polsskiego klimatu jest... Polskiej wigilii to 4 lata nie mialam... Ale niewazne...
Joklis czemu nie zrobisz sobie wigilii po naszemu:-pmam kolezanke ktora jest z anglikiem,on nie jada tego co my ale ona zawsze robi cos.wczesniej z kolezanka mieszkala i znim i one sobie robily a on na drugi dzien mial swoje u rodzicow:tak:

Zelcia witam rowniez.Wspolczuje ci kochana ale niedlugo bedzie maluszek z Toba wiec szybko sie regenerujesz:tak:On jeszcze zaboleje nad tym co zrobil,zobaczysz a kaseke moglas brac,niech by wplacal na konto w Pl,kiedys by sie uzbieralo wiecejdla malego:tak::tak::tak:Musisz o nim myslec a tatus jakby chcial to mozesz zdjecie za to wyslac:sorry2:w sumie dobrze ze teraz tak sie stalo bo co ajkby tak zaraz po porodzie:confused:trzymaj sie kochana,jestesmy z Toba:tak:pytaj zawsze o co chcesz a my pomozemy.A gdzie dokladniej jest ta miejscowosc w ktorej mieszkasz:sorry2:i jeszcze jedno ile ma lat Twoj ex?
Iza wspolczuje tej parze.Ja tak nie raz mowie G zebyposzedl w diably a teraz wlasnie pojechal i czuje sie jak kolek sama:no:az mi lzy stanely:sorry2:byle do piatku:sorry:
Wczoraj wrocilam jeszcze pozno bo po 23ej i tak jakos jestem w duchu przerazona:confused:

KWIATECZEK ta miejscowosc jest blisko Luton,kolo Londynu. Moj ex ma 28 lat -stary kon z niego :-p i oczywiscie bedzie placil na malego-konto juz zalozone w Polsce :-) a i on jest tego swiadomy. Utrzymujemy dosc zdrowe stosunki-jezeli mozna tak to nazwac na odleglosc no bo przeciez co sie stalo to sie nie odstanie a my bedziemy mieli dzidziusia ktory od czasu do czasu dobrze jakby zobaczyl tate.

Zelcia to super ze chociaz bedzie placil skoro nie chce byc z wami:sorry:kiedys sie mu uzbiera wieksza sumka,bedzie mial na przyszlosc:tak:A co do wieku to ma 28 lat,nie jest to wiek w ktorym nie wie sie czego chce w zyciu:angry:mlodsi daja sobie rade,ja go nie rozumie:no:

Dzieki wielke jeszcze raz za zyczonka. U nas dzis jesy niedobrze:-(
moje male biedactwo jest chorutkie:-(. ma czerwone oczki, kaszelek i lekko zapchany nosek z ktorego czasami pocieknie katarek:-(... Zbytnio nie wiem co zrobic bo to przeziebienie , i jesyne co to siedziec w domku i czekac az przejda wszystkie symptomy przeziebienia- male biedactwo:-(

zelacia - witaj wsrod Nas :)

ada - nie wiedzialam ze taka mlodziutka jestes :)

A dzis ponuro...pada...ciemno w domu od tej szarzyzny za oknem....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lece sie wziasc za muffinki, potem pazurki i na koniec sterta prasowanie :blink:

reklama
Do góry