reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

:-) dzien dobry w piateczek :-)
Tak sobie czytam i ogladam o Waszych slubach :-) i az mnie chyba wezmie na wspominki i sobie obejrze swoje :-) to juz 4 lata temu :-)
Pinka lasencja z Ciebie niezla :-) meza masz szczesciarza :-) pewnie dumny jest, ze ma taka fajna zonke :-)
Maggusia co do Twojej sukni to ja Ci powiem jedno. Musisz sie w niej czuc dobrze i wygodnie i pieknie. Wiec wybierz taka w ktorej sie tak bedziesz czula i miej gdzies opinie czy konwenanse. To Twoj dzien, a nie jakiejs babci czy cioci, ktora uwaza, ze do slubu powinno sie isc najlepiej w golfie i dluuuugiej spodnicy, zeby nic nie bylo widac.
Powiem, Wam, ze okres przygotowan do slubu tez milo wspominam. Czlowiek taki jest podekscytowany wybieraniem wszystkiego :-) piekny czas :-)
:happy: milego weekendu drogie Panie :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Izku-
kochana to pochwal sie naMędrek Pękał jak ty wygladalas w dniu slubu:tak::tak::tak::tak::tak::tak:my chetnie zobaczymy................

maggusia -masz jeszcze duzo czasu wiec na spokojnie sobie sukienke znajdziesz:tak::tak::tak:

Laski mam juz konto na nk jesli ktoras chce to podawac dane na pw:-D:-D:-D

Hej ja tylko na chwile, bo biegne na solarium, a potem na zakupy jedziemy...
Maggusia tak tam te butki widzialam, ale tak jak pisze w obcasach teraz czesto nie chodze i chyba nie zaplacilabym ceny takiej za buty w ktorych wyjde tylko kilka razy... Ale jesli ty duzo biegasz na obcasach to sa bardzo ladne i wtedy cena nie zraza, bo tyle samo zaplacisz za porzadne buty...
Pinka fotki wow, rzeczywiscie bylas w nastroju :-D Jaka diablica :-D Wysylam dane na priv... Oki laski ja spadam na razie, zajrze pozniej

hej:)
pinka filmiki piekne, na blogoslawienstwie zakrecila mi sie lezka, przypomnialam sobie jak to bylo i....ja chce jeszcze raz!!:-):-)a malutka slicznie wyszla:tak::-)autko fajne mieliscie do slubu, wesele widac ze bardzo udane:happy: teraz tylko powspominac mozna.....:sorry:

nie mam jakos weny, chyba sie poloze bo pogoda zle na mnie wplywa....:zawstydzona/y:

ja dzis @ dostallam i umieram:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko mnie boli alalalallaa...........

wstawie wam jeszcze filmik na ktorym cioci ulozyla dla nas bardzo piekny wiersz

[video=youtube;ystNe3VR8k8]http://www.youtube.com/watch?v=ystNe3VR8k8[/video]

ja w tyle jestem,nie mam czasu zagladac:zawstydzona/y:ale WITAM wszystkie mamy,z ktorymi nie mialam okazji popisac;-):-)
Pinka - piekne weselisko i Wy tacy szczesliwi!tez zaczelam sobie wspominac jak na weselu jakas taka euforia mnie opanowala i moglabym wtedy umrzec taka juz spelniona i szczesliwa bylam:-):-p
Maggusia - w Dorothy Perkins nie ma ciuchow dla starszych Pan(ja tak sadze raczej o m&s:cool2:) i bede bronic tego zdania w zaparte bo to moj UKOCHANY sklep!wlasnie dzis zamowilam biker boots z tamtad:tak:jutro maja przyjsc w expres delivery:-)maja zaje.....ta bizuterie i dodatki, ceny nie sa kosmiczne,a ma kozaki jedne ze skorki z tamtad i sa SUUUUUUUPERRRRRRRRRRR!wiekszosc ubran mam z tamtad i nie nazekam,bo materialy sa bardzo dobrej jakosci i nawet niektore koszulki zwykle nosilam w wysokiej ciazy i teraz znowu je ubieram bo po praniu nie sa wogole rozciagniete:-)prawda,,ze cena butow moze nie jest najmniejsza,ale naprawde warto.poza tym ja kupuje buty raczej na kilka sezonow,wiec wole zaplacic za cos lepszego jednak:tak:te Twoje butki EXTRA ale ja i obcasy = smierc:-Dpoza tym za moja Niki to musze latac jak przeciag wiec jedynie wygodne plaskie wchodza w gre:tak:

a u Nas jakos leci, Julka ma skaze bialkowa i zle reaguje na wiekszosc warzyw wiec mam restrykcyjna diele dliminacyjna i ledwo zyje:-ppozytek tylko taki,ze waga leci w dol:tak:choc i w tym minus,bo za szybko i boje sie o zbyt rozciagnieta skore,ktorej pozniej sie nie pozbede.:confused2:
Niki chodzi do przedszkola i generalnie jest szatanem:-Dale jak tylko cos zbroi to od razu patrzy tymi wieeeelkimi oczyskami i mowi'srry mama,sorry tata' i normalnie czlowiek wymieka,hehhee:sorry::-D

Witam z rana :-)
Juz po kawce i sniadanku. Pogoda w Edi jest dzis dosc ponura i nic sie nie chce. Co do tematu slubow to racja, fajnie sie patrzy na to jak Maggusia wybiera suknie, czlowiek az sobie przypomina kiedy to bylo i by chcial jeszcze raz powtorzyc to wszystko.......ach marzenia
Pinka - sliczne fotki no a przede wszystkim JAKA MODELKA na tych zdjeciach:tak:!!!!

Witam z rana :-)
Juz po kawce i sniadanku. Pogoda w Edi jest dzis dosc ponura i nic sie nie chce. Co do tematu slubow to racja, fajnie sie patrzy na to jak Maggusia wybiera suknie, czlowiek az sobie przypomina kiedy to bylo i by chcial jeszcze raz powtorzyc to wszystko.......ach marzenia
Pinka - sliczne fotki no a przede wszystkim JAKA MODELKA na tych zdjeciach:tak:!!!!

dzieki kochana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu-oj to wspolczujemy tej alergii oby corcia szybko sie jej pozbyla powiedz mi kochana a jak tam u was po zabiegu wszystko ok???

a teraz z innej beczki...........

laski powiedzcie mi bo mam taki dylemat a mianowicie mam podstawy twierdzic ze ktos oczarowal moje dziecko troszke o tym czytalam i polecaja na odczarowanie czarcie zebro, spotkalyscie sie juz kiedys z takim przypadkiem...................

reklama
O Ja PINKA ja nigdy o czyms takim nie slyszalam ale poszukam w necie bo mnie bardzo zainteresowalas zaczarowaniem dzieci... a czemu tak myslisz?? kurcze nigdy w to nie wierzylam jak np cyganka "rzucala na mnie czary" jak nie chcialam wrozby.... czy Tobie o jakis inny sposob zaczarowania chodzi??szczerze powiedziawszy to do tej pory diana nie ma czerwonej kokardki przypietej...

Do góry