reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Joklis u mnie nie jest brzuch po ciazy jeszcze taki najgorszy,najgorsze sa rozstepy na ktorych mam uraz haha ,ale pracuej ostatnio nad brzuszkiem zeby boczki zbic i walek troche jutro zaczynam aerobik:-pwogole to jestem na diecie i dobrze mi idzie hehe do 50kg musze zbic:-)a teraz waze 54.

reklama
maggusia- no mnie sie jeszcze ta ostatnia podoba:tak::tak::tak: cudnie sie mieni ja chce jeszcze raz sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuub!!!!!!!!!!!!!!!! zamienisz sie ze mná??????

Pinka haha nie ma tak dobrze nie zamieniam sie:-p bo ja juuz tez nie moge sie doczekac haha,a tak wogole to chyba na 50-lecie mozna jeszcze raz to przezyc ,albo i wczesniej?

Dopiero wrocilam od klientki glodna i ledwo zywa,ale juz nic nie zjem .
Dziewczyny no ja tez jestem za pierwsza to moja suknia MARZENIE i wiecie obawiam sie ,ze ladniejszej ,albo cos podobnego ztakimi kamieniami nie znajde:-(
jak myslicie?

reklama
maggusia mi tez sie pierwsza bardziej podoba wogole wygladasz extra;-) jak ksiezniczka:tak: jak na ciebie patrze to ja tez bym chciala latac za suknia slubna ale bede kupowac przed samym slubem jeszcze czeka mnie porod i intensywne zrzucanie wagi bede miala pol roku zeby sie doprowadzic do ladu:-p pewnie kupie suknie na tydzien przed weselem:laugh2:

a ja wczoraj bylam u poloznej i mala zaczela mi wlazic w drogi rodne glowka juz siedzi tam na 3/5 ;-) podobno tez jest dosyc duza jak na 37 tydzien mam nadzieje ze niedlugo urodze bo jak mam rodzic 2 tygodne po terminie to chyba bedzie klocek z 5 kilo he he:-)

Do góry