reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosiu fotelik do 18 kg, podobno ma byc do 4 lat, ale tez w to nie wierze, bo jak piszesz Twoja ma dopiero 2 latka, a juz tyle wazy... Te z boosterami sa fajne, ale wydaje mi sie, ze moja jeszcze za mala na taki... Moj taki wlasnie chcial kupic, ale ja chcialam cos, co by mozna bylo troche rozlozyc-jak mala zasnie...
Aneczka moj tez 30tke ma :-D:-D:-D Jakos nie mam pomyslu na prezent (a wlasciwie dwa-bo jeszcze od coruni ;-))... Fajnie, ze wypad sie udal... Czasem trzeba sie wyluzowac...
Reni_Ferek tez juz tu siedze prawie 5 lat i powiem, ze nie spotkalam sie z banknotem o jakim piszesz... Na Twoim miejscu wrocilabym do kantoru i zarzadala wymiany...
Madziula na pewno wkrotce sie uda... Trzymamy kciuki za przyszla "ciezarowe" ;-);-);-):-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny te foteliki powinny wystarczyc do 3 lat.dzieci nie tyja tak szybko..moj ma prawie 1.5 roku a wazy 11 kg:sorry:
Co do prezentu to ja ostatnio na urodziny G kupilam mu fajny portfel:tak::tak:
Reniferek sreberko powinno byc tak czysiak.na znaku wodnym krolowa:tak:sprawdz co pisze na tym banknocie,czasem nie Bank of Scotland.pisze na nim funt sterling???jesli nie isze ze to funt steling nikt ci go nie wymieni tutaj:no::no:

joklis- napewno ten z boosterem jest niewygodny dla twojej malej, nawet jak malo jezdzicie. Tez tak myslalam jak ty, zeby jeszcze byl taki na pol-lezacy...

jezu dzięki słoneczka :-D bo już sie wystraszyłam jak siostrze tłumaczyłam to też mnie chyba tak opacznie zrozumiała jak Wy na początku :-Dkamień z serca i jedna pielgrymka na miasto mniej przed wyjazdem :-) jaka u Was pogoda? będę niedaleko Bristolu.... pewnie o tej porze roku leje.... czy mam małej zabrać rękawiczki czy jeszcze tam rączki nie marzną?

reniferek tez nie wiedzialam o co chodzi z ta kobieta z dzida:-D a to zwykly banknot jakim codziennie place:tak: co do pogody to juz zaczela sie powoli psuc robi sie troche zimniej ale na rekawiczki jeszcze za wczesnie na jak dlugo przyjezdzasz do UK ? bo na jesien sie przydadza;-)
madziula zycze powodzenia moze nastepnym razem wam sie uda:tak: poki co cieszcie sie ze staranek:-D

a co do fotelikow to wprawdzie kupilam uzywany ale jest jak nowy ;-)przeceniony nowy w sklepie kosztuje 80 funtow a cena siega do 115:sorry:wiem ze to jedne z bezpieczniejszych fotelikow na rynku mysle ze dzidzi bedzie w nim wygodnie:-)
my wlasnie ogladamy mecz tak sobie mysle ze przegramy 0:2 z irlandia takie mam przeczucie:-p

heyka dziewczyny :-)
ale tu busy się zrobiło he he ;-) sorki, ale nie nadrobię.
witam nowe mamy :tak::tak::tak:

Pinka focie z wesela rewelacyjne, jeszcze raz to powiem: ślicznie wyglądaliście (łącznie z córeczką);-)

reklama
jak sie codziennie płaci to sie nawet nie patrzy na banknoty hehe ja nawet nie wiem kto na jakim polskim banknocie sie znajduje :) nie weri tylko na 2 tygodnie przyjeżdżam :-D dzięki dziewczynki :-)

Do góry