witam wszystkie forumowiczki! jak weekend????
nasz byl ok, chociaz coreczka nie pozwolila zrobic zaplanowanych zakupow

...pojechalismy do centrum i zdazylam wejsc do jednego sklepu tylko a juz byl placz w wozku i juz nic sie nie dalo zrobic

...trzeba bylo z powrotem do samochodu i do domu...wiecej w korkach stalismy niz bylismy w sklepach...eh, a chcialm sobie jakies rzeczy na chrzciny kupic, chyba zostana mi tylko internetowe zakupy...trudno jak to mowi stare przyslowie " kto ma dzieciatko ten ma swiatko"...
tamarunia- super wiesci!!! ciesze sie ze Fazilka ladnie przbiera na wadze! jesli chodzi o Oilatum to mozesz dostac i w bootsie i w sainsburym
kallusia - oto linki ktore znalazlam jak szukalam na stronach uk
www.babycells.com
www.futurehealth.co.uk
www.ukstemcellbank.org.uk
mam tez polskie strony- nie skorzystalam niestety jednak z tego, dwie przyczyny- to ciagle jeszcze jest bardzo droga usluga, a skutecznosc watpliwa. znaczy nie wiadamo tak naprawde czy bedzie mozna potem ta krew wykorzystac, jest to kwestia nadal dyskusyjna i rozne kregi naukowe stwierdzaja rozne rzeczy.oczywiscie gdyby mnie bylo stac to bym sie nie zastanawiala- no bo byc moze ta krew faktycznie moglaby ratowac zycie...
leedsanko- ta herbatka to pewnie plantex- ja ja mam i podaje Mai. odpukac od paru dni jest wzgledny spokoj...a ztym noszeniem na rekach, to ja tez czesto spie z Maia na polsiedzaco...a kiedy Sebusiowi przeszly kolki? i jak poradzilas sobie potem z odzwyczajeniem noszenia na rekach?
maja33- nic sie nie stalo ze pominelas Maie. ;D i sa jeszce dziewczynki na forum: Julcia Ivonki i Maja Ulinki. Olivia Magdy... ale masz racje ze duuuza przewaga chlopcow: Sebek Leedsany, Josh Anyi, Alek Martuski, Tomus Bety, Niki Baasi, Olivierek Lwicy.... no i juz niedlugo beda jescze dwie dziewczynki Natalka Maxin i Fazilka Tamaruni, i Izusia tesz bedzie miala dziewczynke ;D przepraszam jesli pominelam jakies dzieciaczki, rowniez te w brzuszkach jeszcze! to tyle ile pamietam!