"ciociu" Leedsano- dziekuje bardzo, choc tak naprawde to 3 miechy styknely mi wczoraj. Moja mama zabiera mnie do lekarza, bo sie martwi, ze malo jem. Wizyte mamy na 16.30pm. Moze lekarz ja troche uspokoi, bo ja sam nie wiem co jest tego przyczyna. Josh
reklama
No i po wizycie. Lekarz stwierdzil, ze to nie jest skaza bialkowa tylko zabkowanie. Powiedzial, ze suche szorstkie policzki to tylko jeden z symptomow skazy bialkowej, a on ma po prostu sucha skore i zalecil krem E45. No i mowil, ze nie ma wysypki, ktora jest przy skazie bialkowej i jemu to wyglada na zabkowanie, bo dziaselka ma twarde i sposob w jaki ruszal buzka wskazywalby wlasnie na to. Brak apetytu jest takze przyczyna tego, ze zabkuje i moze jesc mniej, polecil aby nasycac go takze woda.
M
maja33
Gość
witajcie wszystkie mamuśki i przyszłe mamuśki
Malwinko-chciałam cię najmocniej przeprosić bo zapomniałam o twojej Majeczce która już jest piękną i dorosłą prawie dziewczynką wstyt mi za ten błąd że tylko chłopców widziałam na forum twoja córeczka jest prześliczna
Aro-wytrzymaj jeszcze troszkę wiem że pewnie myślisz sobie co ja mogę o tym wiedzieć ale pamiętam moją siostrę od 4miesiąca do 9 mogła iść tylko do łazienki i wytrzymała dała radę ty też dasz radę i życzę powodzenia
Anyu-biedny twój malutki z tym początkiem ząbkowania ale jak sam napisał on aż tak bardzo się tym nie przejmuje hi hi
Tamarunia-i jak malutka urosła, a wagi są w argosie jakie chcesz i w różnych cenach zaczynają się od 3,39f i są ok
wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam
a ja dziś jadłam na obiadek kapuśniak szału dostałam z tą zupką już trzeci raz ugotowałam w przeciądu 10 dni, a wy miałyście albo macie jakieś specjalne żeczenia żywieniowe?
Malwinko-chciałam cię najmocniej przeprosić bo zapomniałam o twojej Majeczce która już jest piękną i dorosłą prawie dziewczynką wstyt mi za ten błąd że tylko chłopców widziałam na forum twoja córeczka jest prześliczna
Aro-wytrzymaj jeszcze troszkę wiem że pewnie myślisz sobie co ja mogę o tym wiedzieć ale pamiętam moją siostrę od 4miesiąca do 9 mogła iść tylko do łazienki i wytrzymała dała radę ty też dasz radę i życzę powodzenia
Anyu-biedny twój malutki z tym początkiem ząbkowania ale jak sam napisał on aż tak bardzo się tym nie przejmuje hi hi
Tamarunia-i jak malutka urosła, a wagi są w argosie jakie chcesz i w różnych cenach zaczynają się od 3,39f i są ok
wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam
a ja dziś jadłam na obiadek kapuśniak szału dostałam z tą zupką już trzeci raz ugotowałam w przeciądu 10 dni, a wy miałyście albo macie jakieś specjalne żeczenia żywieniowe?
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Anyu no to super, ze to nie skaza bialkowa!
Teraz niech tylko Josh przybiera ladnie, a zebiska niech wychodza piernikiem, zeby sie nie meczyl za dlugo
Alkowi wyszly pierwsze dwie dolne jedyneczki jak mial 4 miesiace i 3 tygonie, jak dla mnie to starsznie wczesnie, bo ja mialam pierwsze zeby jakos w wieku 7-miesiecy a Slawek po 8 m-cu. Po tych jedynkach dopiero kolejne, gorne jedynki i dwojka wyszly mu w 7 m-cu 8) Na lipcowkach sa dzieci ktore jeszce zebow nie maja, a zblizaja sie juz do 9 m-ca
Nie ma reguly.
Maju ja mialam straaaszna ochote na kwasne na poczatku ciazy
Kapusty kiszonej tak okropnie mi sie chcialo, ze jak w koncu kupilismy to wyjadalam prosto ze sloika, nie bylo czasu na gotowanie kapusniaku
Procz tego moglam jesc wszystko co pomidorowe i kwaaasnie :laugh: Wlasciwie przez cala ciaze chcialo mi sie "kwasow" ale juz nie tak starsznie jak z poczatku 
Maju ja mialam straaaszna ochote na kwasne na poczatku ciazy
Hej dziewczyny,oj jaka cudowna pogoda wczoraj byla,a dzis w Londynie znowu ponuro,ale zrobilo sie cieplej i to mnie cieszy.Wczoraj sedzilam mily dzien z kolezanka,przyleciala z Dablina na pare dni,pracuje tam jako stiuardesa w Ryanair i ucieszylam sie bo przenosi sie do Londyny,jest maj dobra kumpela z czasow studiow,mieszkalysmy razem ;D Spakaowalm juz rowniez torbe do szitala,sprwdzalam z roznymi listami i mam nadzieje,ze mam wszystko.Wiec moge rodzic ;D ;D ;D Dzis mialam takie dziwne skorcze,do tego od lopatki,az po bicebs,okolice serca ciagnie mnie i przeszywa bol,hmmm........ i niewiem co to?????Meczy mnie!!!
Na jutro zapowiadaj deszcz,modle sie aby nie bylo bo iz wycieczki beda nici :
Jeszcze dwa dni parcy i koniec,JUPIII..........WOLNE
Martuska milo by bylo dla Alka,aby dziadzio przyjechal i zaopiekowal sie wnuczkiem
Gratuluje Alusiowi iz moze sam sie juz poruszac i poznawac swiat o wlasnych silach,radczkuje i juz niedlugo bedzie chodzil,super ;D A dzieki za linka lipcowek,podpatrzylam czy sie moja lista zgadza ;D
Izusia fajnie ,ze jestes zadowolona,ze szitala w ktorym bedziesz rodzic to wazne,abys byla zadowolona.
Anya oj biedy Josh,zabkowanie meczacy biznes,ale coz musi to przejsc jak kazde dziecko,najwaznijesze,aby sie dowiedziec jak najwiecej aby mu zelzyc bol.Dobrze,ze mamy odswiadczone mamy na forum ,ktore nam pomagaja.Martuska jest niezawodna,cenne rady przekazuje,DZIEKI SLONKO
Anya,ale czas ucieka,Josh juz trzy miechy ma,niesamowite ;D
Leedsana jejku ale milas cierpliwosc do noszenia Sebusia na raczkach,ciezka praca :
Co sie nie robi dla babaska
Tamarunia i jak po USG???Kiedy zaplanowana cesarka???Nie przejmuj sie co do wagi,ja mialm rowniez tydzien gdzie nic nie przybralam,a potem w jednym 3kg przybralam ,szok to byl dla mnie,ale coz....Oj moja twarz to juz okraglam jak ksiezyc,a nogi,fuj jak zgrobly :
:
:
Ulinek zycze powodzenia,czeka cie duzo zmian,odwazna jestes wyjechac tak daleko,ale mieszkals juz titaj wiec na pewno soebi poradzicie.
Maja33 ja na poczatku ciazy jadlam dziennie lody i tak przez pol roku,a potem to na slodycze mnie bralo,jak nigdy nie przepadalam za czekolada tak teraz przy jednym posiedzieniu jestem w stanie zjesc cala tabliczke i wciaz mam smaki na rozne napoje,nogdy niewiem w sumie na co.....ale pije duzo ;D A ostatnio mialam ochote na kwasne i sobie narobila,bo bedea dzieckiem nie moglam takiech produktow jesc(kiszonych,kwaszonych,musztardy,cytryny,pomaranczow itp) bo odrazu dostawalm uczulenia na twarzy no i sie doigralam bo znowu ja mam i nie moge sie jej pozbyc,w pon ide do lekarza aby przepisal mi masc,bo szpetnie to wyglada :
oj ale sie rozpislam,uciekam pod prysznic
Sciskam wszystkie kobietki,ktore nie wymienila,pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i brzuchatki zyczac milego WEKEEDNU ;D ;D ;D
Moze pozniej dolacze fotke mojego brzuszka ;D
papatki
Na jutro zapowiadaj deszcz,modle sie aby nie bylo bo iz wycieczki beda nici :
Martuska milo by bylo dla Alka,aby dziadzio przyjechal i zaopiekowal sie wnuczkiem
Izusia fajnie ,ze jestes zadowolona,ze szitala w ktorym bedziesz rodzic to wazne,abys byla zadowolona.
Anya oj biedy Josh,zabkowanie meczacy biznes,ale coz musi to przejsc jak kazde dziecko,najwaznijesze,aby sie dowiedziec jak najwiecej aby mu zelzyc bol.Dobrze,ze mamy odswiadczone mamy na forum ,ktore nam pomagaja.Martuska jest niezawodna,cenne rady przekazuje,DZIEKI SLONKO
Leedsana jejku ale milas cierpliwosc do noszenia Sebusia na raczkach,ciezka praca :
Tamarunia i jak po USG???Kiedy zaplanowana cesarka???Nie przejmuj sie co do wagi,ja mialm rowniez tydzien gdzie nic nie przybralam,a potem w jednym 3kg przybralam ,szok to byl dla mnie,ale coz....Oj moja twarz to juz okraglam jak ksiezyc,a nogi,fuj jak zgrobly :
Ulinek zycze powodzenia,czeka cie duzo zmian,odwazna jestes wyjechac tak daleko,ale mieszkals juz titaj wiec na pewno soebi poradzicie.
Maja33 ja na poczatku ciazy jadlam dziennie lody i tak przez pol roku,a potem to na slodycze mnie bralo,jak nigdy nie przepadalam za czekolada tak teraz przy jednym posiedzieniu jestem w stanie zjesc cala tabliczke i wciaz mam smaki na rozne napoje,nogdy niewiem w sumie na co.....ale pije duzo ;D A ostatnio mialam ochote na kwasne i sobie narobila,bo bedea dzieckiem nie moglam takiech produktow jesc(kiszonych,kwaszonych,musztardy,cytryny,pomaranczow itp) bo odrazu dostawalm uczulenia na twarzy no i sie doigralam bo znowu ja mam i nie moge sie jej pozbyc,w pon ide do lekarza aby przepisal mi masc,bo szpetnie to wyglada :
oj ale sie rozpislam,uciekam pod prysznic
Sciskam wszystkie kobietki,ktore nie wymienila,pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i brzuchatki zyczac milego WEKEEDNU ;D ;D ;D
Moze pozniej dolacze fotke mojego brzuszka ;D
papatki
A
ara
Gość
czesc kobietki
przyszlam powiedziec z eja jeszcze 2 w 1. ojej jak sie dluzy. jak na poczatku chce sie juz tego brzuszka zeby bylo widac to pod koniec juz sie chce zeby jak najszybciej zniknal
mam nadzieje ze to juz tuz tuz u mnie i niedlugo bede sie mogla pochwalic moim brzdacem, zaczelam nawet po schodach lazic jak glupia no i zjadlam ananasa, bo mi polozna powiedzialaw szkole rodzenia ze to przyspiesza, a ze zaczal sie 40 tydzien to moge sobie pozwolic
najgorsze ze nie mam zadnych oznak, chyba...
uciekam poleniuchowac przy ksiazce, poki jeszcz emoge. milego weekendu i do przeczytanka
przyszlam powiedziec z eja jeszcze 2 w 1. ojej jak sie dluzy. jak na poczatku chce sie juz tego brzuszka zeby bylo widac to pod koniec juz sie chce zeby jak najszybciej zniknal
uciekam poleniuchowac przy ksiazce, poki jeszcz emoge. milego weekendu i do przeczytanka
Ara no to juz .......... i co malenstwo sie na swiat nie pacha,hmmm.....jak to chlopczyk to moze byc jak u Any u mamusi bedzie chcial zostaj jak naj dluzej,ale zycze aby nastapilo rozwiazanie jak najszybciej ;D
A tu dolanczam fotka mojego brzusia,a w nim Natalka i szczesliwy tatusiek cialujacy brzusi ;D ;D ;D
http://img503.imageshack.us/img503/8207/brzuszek33tydz2fg.jpg
A tu dolanczam fotka mojego brzusia,a w nim Natalka i szczesliwy tatusiek cialujacy brzusi ;D ;D ;D
http://img503.imageshack.us/img503/8207/brzuszek33tydz2fg.jpg

A
ara
Gość
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Maxin brzuch rewelacyjny, super, taki klasyczny i zgrabny, baaardzo mi sie podoba, taki do calowania :laugh: Az mam ochote wkleic moj brzuch z okresu ciazy :laugh:
Ara twoj dostojny brzusio zgrabny i obnizony!!! co moze oznaczac tylko to, ze dzizia gotowa na przyjscie. Trzymaj sie dzielnie i duuuzo usmiechu zycze, oraz lekkiego porodu. Moze to juz w ten weekend? 8)
Bedzie sie wam do nich tesknic, jak nie od razu po porodzie to za jakis czas. Eh my kobiety juz tak mamy :
No i naprawde fajnie, ze robicie sobie zdjecia. Tak pomyslalam o mojej mamie, ze szkoda, ze nie ma zadnej brzuchatej fotki.
Milego weekendy dziewczynki. Piekna pogoda za oknem, temperatura tez zacheca i my chyba wybierzemy sie na spacer, bo Alus drugi dzien juz nie ma goraczki
Skoda tylko, ze wstal punkt szosta :

Ara twoj dostojny brzusio zgrabny i obnizony!!! co moze oznaczac tylko to, ze dzizia gotowa na przyjscie. Trzymaj sie dzielnie i duuuzo usmiechu zycze, oraz lekkiego porodu. Moze to juz w ten weekend? 8)
Bedzie sie wam do nich tesknic, jak nie od razu po porodzie to za jakis czas. Eh my kobiety juz tak mamy :
No i naprawde fajnie, ze robicie sobie zdjecia. Tak pomyslalam o mojej mamie, ze szkoda, ze nie ma zadnej brzuchatej fotki.
Milego weekendy dziewczynki. Piekna pogoda za oknem, temperatura tez zacheca i my chyba wybierzemy sie na spacer, bo Alus drugi dzien juz nie ma goraczki
Podziel się: