reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek- co tu duzo mowic w kiecce wygladasz poprostu cuuuuuuuuuuuuudownie:tak::tak::tak: pieknie!!!!!!!!!!! a mały slodziak...........wiecej fotek plis:-D:-D:-D:-D
Izka- no schudlam bo brzuszki cwiczyłam hihihi chciałam ja zwerzyc ale jak znalazłam to ktora teraz mam to stwierdziłam ze kupie sobie inna:-D:-D:-D:-D

pada znów ratujcie!!!!!!!!!!!1 i jeszcze @ mam:-p:-p:-p:-p

reklama
Witam Mamusie!

Ja dzisiaj w domu mialam domowe przedszkole :-p
pilnowalam synka kolezance...przynajmniej Brianek mial jakies towarzystwo ,bo ostatnio malo ma z dziecmi stycznosci:sorry: bo kazdy zabiegany i nie ma czasu z ludzmi sie spotkac eh:eek:
Ugotowalam im obiadek i zajadali ladnie:-)

Ja wlasnie zastanawiam sie jakie sobie pazurki zrobic nowe ,bo te stare wczoraj sciagnelam z nudow:-p ja tak mam ,ze za pare tygodniu musze zrobic nowe.Tym razem chyba zrobie kwadraty,ale nie mam pojecia jaki kolor cos mnie nosi na czerwony,ale znow nie do wszystkiego bedzie mi pasowalo ehhehehe:laugh2:jak zwykle dylemat :laugh2::laugh2:

Dziewczyny wam sie tak zdaje ,ze nie mam za czego chudnac:confused2:
ale ja mam brzuszek i boczki i to niezle:eek:
nigdy takich nie mialam...musze to zrzucic i wcisnac sie w stare spodnie,ktore mialam w garderobie najciasniejsze.
Jakos mi zle z tymi kilogramami fakt waze teraz 54-55 kg tak mi sie eaga waha ,a chcialabym tak jak przed ciaza 50-51kg wtedy czulam sie z waga ok!:-)
W ciazy przytylam 22-23kg i zrzucilam troche ,bo chodzilam na silownie i takie tam,ja widze np po sobie,ze w bikini bym sie nie pokazala:zawstydzona/y:wiecie w ciuchach to tego tak nie widac,ale naprawde mam z czego zrzucac...

Kwiateczek poprostu WOW ale z ciebie laska :-)
a maly slodziak...zycze wam zdrowka ah ci lekarze!:eek:
teraz to trzeba uwazac z goraczka ,bo roznie jest.
Jak moj maly ma goraczke podaje co 4h paracetamol lub ibuprofeni goraczka spada,a ostatnio jak mial chore uszko zrobilam mu wywar tzn:nasypalam soli do gazety zlozylam w kwadrat podgrzalam na patelni,a pozniej owinelam szmatka i kazalam malemu na tym lezec 3 dni i jak reka odjol:tak:;-)

Pinka ty tez szczuplutka jeste i to bardzo daj recepte na schudniecie:-)
kurcze ja nigdy nie bylam u nikogo na panienskim pobawilabym sie:-p

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Czesc dziewczyny!!!
Ja cos dzisiaj nie bardzo w humorze, nawet nie wiem dlaczego... Odkad na tabletkach jestem, to czasami mam hustawki nastrojow...
Syla teraz smarujemy sie Dermolem, uzywam go tez do kapieli, i widze poprawe, ale wczesniej to chyba z siedmiu innych probowalam...
Kwiateczek sliczna sukienka... A i figure masz bardzo ladna... Ja to po ciazy schudnac nie moge... Maggusia ja przed ciaza wazylam 54 kg (a mam wzrostu 174 cm) i podobno niezdrowo wygladalam... Moze i racja bo biust mi calkowicie zniknal :-) A w ciazy przytylam ponad 30 kg!!! Wiekszosc zgubilam, ale chcialabym schudnac do 58 kg, czyli zostalo 10 i jakos nie moge... Wybieram sie na silownie, tylko musze kolezanke przekonac...
Pinka ty faktycznie szczuplutka jestes...
Gosia to super, ze tak sie na wsi podoba... A i zmiana klimatu i swieze powietrze pewnie dziala cuda...
Oki kobiety, ide wskoczyc do wanny i sie zrelaksowac... Potem musze wykapac mala i polozyc ja spac... Pozdrawiam

Maggusia to masz podobne odczucia jak ja co do wagi, też chciałabym ważyć te 50-51 kilo, teraz ważę 55 :-( Nie czuję się z tym dobrze, bo jestem niska i drobna i te dodatkowe kilogramy widać u mnie na brzuchu i boczkach :-(

Edytka super wyglądałaś w tej sukni ;-)

Pinka a gdzie zaproszenia na panieńskie he he ;-)

Dziewczyny no własnie ja też mam problem ze wszystko co zostało to boczki i brzuszek.:angry:Chyba zrobimy sobie wirtualne wspolne cwiczenia.:-D
Syla ja jestem wysoka tak jak Joklis,zawsze wazylam 55 kg a teraz po 2 ciążach waże 62 i nic nie moge zgubić wiecej.
Pinka naprawde robilas brzuszki czy tylko sie smialas ja brzuszki robiłam w zeszłym roku chyba 3 mies.Ostatnio nawet na skakance skakałam,chyba sobie kupie hulahop.:-)

Joklis ja wczesniej chodzilam do tych concillowskich silowni tam maja basen ,aerobiki ,saune itd supoer sprawa i jesli otzrymujecie benefity to w takich wlasnie concillowskich instystucjach silownia ,basen aerobik itd nie kosztuje duzo ja placilam za miesiac 20-22f jakos tak ,a teraz zrobili u nas,ze rano jest za darmo:-) ,a popoludniu wlasnie za taka sumke.ja moglabym tylko chodzic popoludniu ,ale musi ze mna jechac tam D ,a on za bardzo ostatnio czasu nie ma i chyba sobie kupie steper do domu juz w argosie upatrzylam sobie za 24f :-)

Syla moja waga tez stoji w miejscu ,a za duzo sie nie objadam jem tak jak zawsze i anwet czasem uwazam na niektore rzeczy zeby nie jesc ich codziennie jak slodycze itp ,ale dalej ta waga taka sama:eek:
nawet probowalam jechac na dietach dwa miesiace temu i malo mi to dalo.Dopiero jak pojechalam do Pl mialam duzo ruchu to troche schudlam i anwet wszyscy mi to mowili jak tu do UK przyjechalam ,a w Pl byla m miesiac.Mysle,ze waga mis tojiw miejscu,bo tak duzo ruchu wlasnie nie mam tu tyle co posprzatam dom czy pojde na spacer czy zakupy ,ale co to jest za ruch ? w sumie zaden:sorry:
dlatego teraz zamowilam sobie takie tableteczki na schudniecie i kupie chyba steper i mam nadzieje,ze cos mi pomoze:-):-)

Dobranoc!

oj grubaski kochane:-) mysle ze kazda z nas chcialaby troszke zgubic ja rowniez
przed ciazami wazylam 48 a teraz waze prawie 60:-( i waga stoi w miejscu
moja siostra jest przy tuszy a raczej byla i miala diete ze jadla duzo wazyw owocow pieczywo chrupkie woda minerelna niegazowana zero cukru ziemniakow mieso gotowane na parze i naprawde udalo jej sie schudnac takze musimy chyba zaczac jesc salatki itp aha i kolacjie jadla najpozniej o godzinie 18 pozniej az do rana juz nic ale diet jest wiele

Witam
dzieki kobiety za komplementy;-);-)
Kondzio juz lepiej,goraczki nie ma:-)ale dalej placzliwy.wstal przed 8 a o 10 juz spal:bffled:i spi nadal:sorry:boli go glow bo sie lapie i uszka tez::no:zabki tez ida na potege bo rece to juz cale wklada:no:wszystko naraz:baffled:

to jeszcze pare zdjec:sorry:
Zobacz załącznik 152391

Zobacz załącznik 152392

Zobacz załącznik 152395

Zobacz załącznik 152396

Zobacz załącznik 152400

Zobacz załącznik 152401

Zobacz załącznik 152403

Zobacz załącznik 152404

Zobacz załącznik 152405

Zobacz załącznik 152406

znowu nie chca sie pokazac:angry: DSCF3166.jpg