reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka- no nie wiem czy pobyt w PL mozna nazwac byczeniem hehehehehe, ja po kilkudniach nog nie czuje :-D
Albumy fantastyczne !

Kwiateczek - dlaczego narazie nic nie potwierdzam ? (bo sadze ze mniej wiecej wiedza co sie kroi bo ostatnio przez gg z mala ogladalsmy suknie slubne) Bo chce troszke zlapac oddechu bedac tu na "urlopie". Wiem ze jak im teraz powiem ze to pewne to zaraz juz nastepnego dnia bede musiala z nimi latac po lokalach, kosciol zalatwic, cala oprawe slubna, suknia, formlanosci.... oni sa tak narwani ze nie mialabym chwili wytchnienia :cool2:

Wiecie co kobitki....szczena mi opada co sie dzieje z niektorymi ludzmi. Rok temu jak bylam w Polsce ledwo co poznalam bylego amanta podworka a wczoraj to wogole go nie poznalam. Pamietam jak laski o niego walczyly, jak piszczaly jak szedl.....a teraz wyglada jakby mial 50 lat (a ma 34) i wyglada jak bezdomny....co to sie dzieje.....poprostu nie moge uwierzyc wlasnym oczom.

reklama
ja juz po zakupach wika wlasnie spi wiec chwilka relaksu!!!! ja nie moge chodzic do miasta bo zawsze wydaje kase nie potrzebnie:tak::tak:znow torbe ciuchów małej nakupowalam a szafa juz w szwach peka ale co ja moge za to ze nie potrafie sie powstrzymac?????????????.........pogoda jak zwylke beznadziejna pada brrrrrrr i zimno gdzie to piekne slonce??????????????

Gosia- tak mowisz ze nie odpoczniesz, ale zawsze masz kogos kto sie dzieckiem zajmie a to juz duzzzzo;-)
Ada- byc moze maly za ojcem teski albo cs innego go obudziło????moja tez tak miała ze budzila sie w nocy przez cos??? i nagle głodna bya wiec flacha i spowrotem kimała teraz na szczescie 2 miesiace spi bez jedzenia uffff co za ulga;-)
kik-no to gratulacje kochana dla corki;-))

Ostatnia edycja:
kik gratulacje dla córeczki :tak:

Gosia moja Oliwka od razu poznała dziadków i ciotkę, bo często rozmawiamy z nimi przez Skype, babcię jak zobaczyła, to do niej pobiegła i od razu na ręcę :-)

kwiateczek do Bełchatowa jest kawałek od nas...

W Polsce pogoda dziś nijaka, byłyśmy dziś na spacerku i to tyle na dzisiaj, bo zimno i nieprzyjemnie. Wczoraj zaliczyłyśmy zoo, mała miała uciechy, że ho ho. w przyszłym tygodniu może zabiorę ją jeszcze raz, bo nie widziałyśmy wszystkich zwierzaczków, bo nas burza przegoniła.

Pinka widzę, że Ty zakupy robisz tak samo jak ja, pełno niepotrzebnych rzeczy przynoszę i zawsze coś dla małej mi się spodoba :-) wolę mojego wysyłać, jak mogę, bo on przynajmniej kupi tylko to co ma na liście he he.

Witam Mamusie!

Pinka pochwale sie pazurami jak dokoncze kciuk mi jeszcze zostal i kwiatuchy :-p
fajnie jak zakupy sie udaly.

Kik gratulacje dla cory:-)

Ja dzis wkurzona w domu siedze wrrr wkurzona na mojego:dry:
i caly dzien do dupy i nudny moze jutro bedzie lepiej:-):cool2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Wiatam
ja juz w pzred biegach:sorry:jutro jeszcze musze pare rzeczy dokupic bo dzis nie znalazlam.na szczescie G ma wolne to sama pojde:tak:no i bede klikac nie dlugo do Was z polskiego lacza;-)
ide sie kapac:-)
acha ja tez jak ide do miasta do tez musze cos kupic a juz nie mam gdzie klasc:sorry:papa

Czec dziewczyny!!!
To chyba kobieca rzecz, bo ja to tez zawsze wybiore sie do miasta po jedna rzecz, a wroce bez niej, za ta z cala siata innych rzeczy... No coz, cieszmy sie, ze jest co wydawac ;-):-):tak:
Kik przylaczam sie do gratulacji...
Ada moja mi cale noce przesypiala jak miala 2 miesiace... Odkad jej zeby zaczely wychodzic, to znowu budzi sie mi w nocy i bez butelki nie zasnie... A juz sie cieszylam... Wiec moze zeby... A moze faktycznie tesknota...
Maggusia a ty zele czy akryle robisz? Zastanawialam sie sama nad polozeniem zelu na moje paznokcie, bo za kazdym razem jak uda mi sie zapuscic, to sie ktorys zawsze zlamie, i potem obcinam :wściekła/y::-(, tylko nie wiem, jaka lampa musialaby byc, zeby nie siedziec przy tym 3 godziny ;-)
Pozdrawiam wszystkie!!!

reklama
Do góry