reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hehe moj tez wlasnie spi w koncu, choc dzis troche marudny byl:sorry2:moze przez ten upal:dry:
bylismy dzis na ogrodku i w koncu od jakis dwoch lat polezalam na sloneczku:-Djuz prawie zapomnialam jak to jest:sorry2: niestety nie za dlugo bo mlody marudzil :p

hej laseczki

ale pogoda dzis u nas zakrecona najpierw slonce swieci potem chmury i chwilke pada a ja tylko latam z praniem w te i spowrotem hehehe...........

Kwiateczek- super prezent naprawde a takie focie w biegu sa najlepsze kiecke juz odebralas??????????
Joklis- kochana to baw sie dobzre i czekamy na relacje foto:tak::tak::tak:
Goska- moze i dobrze ze wesela nie robicie fakt ze latania przy tym nie mało;-);-)
Beata- odpoczywaj ile sie da bo potem skonczy sie sielanka hihihi

kaska- a co tam u was?????????
izka- ciebie tez dawno nie bylo????????

kurcze wiecie co nasi sasiedzi anglicy maja 2 corki 2 i 4 latka ta 4-ro latka dobija mnie ciagłymi pytaniami a ciagłym wolaniem jedzenia boze zatłukła bym ich vatke ona wcale obiadu nie gotuje:no::no::no::no: tylko jakies gotowce lub do mc- donald jada na obiad brrrrr a ta 2 -latka- to biega w tak osikanych pampersach wrecz 2 kilowych!!!!!!!!!!!!wy tez tak macie?????????????

to kurcze zebys tylko zadązyla z tak kiecka do slubu????????????/ no mnie tez brak slow a bawic to sie juz z nimi wcale nie bawia :no::no::no: cale dnie w chacie w szlafroku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc mamusie odkrylam was dosc niedawno choc na bb jest juz od kilku miesiecy Jestem mama 4 miesiecznego Gracjanka i mieszkam w uk od ponad 3 lat Mam nadzieje,ze mnie cieplo przyjmiecie:-):-):-)

Mysia witaj i pisz :-)

Kornisia ja chodziłam na solarium, jak karmiłam. Myłam tylko piersi po solarce, bo skóra tak specyficznie "pachnie". Z tymże moja Oliwka wtedy miała 11 miesięcy, więc też już tak dużo nie cycała.

Pinka, ale masz sąsiadów. Szkoda słów. Biedne te dzieciaczki. :-(

Kwiateczek super prezent dla taty. Ładna fotka.

Gosia jak lunch? Udany?

Ja dziś dzień miałam do niczego, jakaś taka nieprzytomna się dziś obudziłam, nigdzie dziś nie byłyśmy, przespałyśmy z moją małą pół dnia i tyle z dzionka :baffled:

reklama
to kurcze zebys tylko zadązyla z tak kiecka do slubu????????????/ no mnie tez brak slow a bawic to sie juz z nimi wcale nie bawia :no::no::no: cale dnie w chacie w szlafroku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pinka w sumie to mam odbior za 3 tyg:sorry:niecale;-)nie zamartwiaj sie tak,bedie dobrze:tak::tak::tak::-)

Czesc mamusie odkrylam was dosc niedawno choc na bb jest juz od kilku miesiecy Jestem mama 4 miesiecznego Gracjanka i mieszkam w uk od ponad 3 lat Mam nadzieje,ze mnie cieplo przyjmiecie:-):-):-)
Witaj i psz czesto:tak::tak::tak:a gdzie mieszkasz???

Oki kobiety ja du spac :tak:padam.maly tez teraz dopiero usnal:baffled:papa

Do góry