J
joklis
Gość
Aneczka te ciapki to sie mi tylko robia po stojacym solarium, po lezacych nnie mialam w ogole, poznikaly... Ale tutaj malo ktore solarium lezace...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj jasne ze mozesz
Joklis - nie wiem czy dobrze pamietam ty bylas na panienskim u Angielki tak??? bo ja wlasnie dostalam zaproszenie i nie bardzo wiem jak to sie tam odbywa czy kupuje sie jakies prezenty dla przyszłej panny młodej??????? wiem tylk ze Sara-tak ktora robi ten wieczor zavawia dla nas specjalne stroje ..............a i czy oni stawiaja goscia czy goscie im bo nie wiem jaka tradycja jest u nich a glupi sie o takie rzeczy jej wypytywac............
Macie jakies trefne solariaCo do solarium to sie zgadzam, jakos nie chce opalac tak jak w Polsce... Na poczatku nie moglam twarzy opalic, potem wyszly mi jakies ciapki na nogach (ktore teraz wychodza z powrotem, jak robie sie ciemniejsza), no ale glownym moim problemem jest to, ze nie wpuszcza na wiecej niz 12 min...
Pinka co do panienskiego, to mysmy sie skladaly po £10, zeby bylo na koszulki i pare pierdolek dla przyszlej panny mlodej... Prezentow (tak jak w Polsce np. bielizne) jako takich nie kupowalysmy, ale ja na Twoim miejscu zapytalabym osob, ktore ida, co one robia... Co do drinkow, to kazdy sobie, jesli chcesz to postaw przyszlej pannie mlodej (bo w koncu chcecie ja upic :-);-))... Reszta sie nie przejmuj, chyba ze idziesz w jakiejs grupie dobrych znajomych, to wtedy zalezy od Ciebie... A wiesz co bedziecie robic? Tej mojej "wieczorek" trwal caly dzien... Pierwsze byly kregle, potem nowa-laserowa wersja paintballingu (2 godz biegania po lesie z ciezka bronia), powrot do domu, prysznic, zmiana ciuchow, chinszczyzna, no i pub... Nie bardzo bylam przekonana co do tego wszystkiego ale bylo super...
Co do czerwonej skory to sie nie zgadzam ze jest cos zleCo do solarium to dzis kolega mnie uswiadomil ze jesli wychodzi sie z solarium czerwona tzn ze solarium jest zle!
Moja kolezanka byla na solarium i ostatnio nic nie bylo widac po niej a pod wieczor zbrazowiala
ja tez nie wiem o co chodzi z tymi solariami jak otworze bede wiedziala co oni knuja
Syla ja wlasnie mam @ ledwo zyje dzis!![]()