reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek- to ja tez z @ chodze:tak::tak::tak:3 dzien dzis uffffffffffffff ale aby nie zapeszac nie jest tak zle w tym miesiacu w poprzednim bylo gorzej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Alex-tak tak kochana ja tez sie niezle usmiałam bo nigdy w zyciu nie wpadla bym na cos takiego jednak dziecie to maja fantazje co?????

kurcze lasezki ale leje:szok::szok::szok::szok::szok: poprosilam mojego aby mnie zawiozł bo przeciez zanim zajde to bede cała mokra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: autem 5 min bo teraz ruchu wogole nie ma a z buta 30 min sie kulam,mam tylko nadzieje ze Wika sie nie obudzi bo pierwszy raz zostawiam ja samą:sorry::sorry: na chwilke.................

aha chce wam w przyblizeniu pokazac jak bedzie wygladal nasz taniec weselny:-D:-D:-D:-D tylko zupelnie inna muzyke mamy do tego dochodze efekty dziwekowe burza deszcz i spiew ptakow jak uda mi sie zgrac muze na youtube to wav pokaze a tym czasem nasz pierwszy taniec bedzie w takowym stylu...............tanczymy tez inaczej...........................

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=cW30V9ifzec&feature=related"]YouTube - pierwszy taniec z niespodzianka Ania i Piotr[/ame]

spadam kochane do potem..............................

a gdzie sie wszystkie kobiety podziały????????

reklama
Witam Mamusie!

Znow dlugo tu nie zagladalam ,a to dlatego,ze bylam z Briankiem ponad miesiac w PL.Pojechalam zrobic sobie kursik z akrylu i juz jestesmy znow w UK:-)

Pinka gratulacje!kiedy bierzecie slub?
My tez mamy juz date zabukowana.
Tez ogladam tance i mysle,ze nasz taniec tez bedzie taki z jajem :-p
oto jaki ja ogladam ciagle i mi sie bardzo podoba haha:laugh2:
[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M]YouTube - Najlepszy pierwszy taniec [ wesele [/nomedia]

Pozdrawiam i sle ciumaski!

heyka laseczki :-)
jak Wam minął weekend? ja dziś wybrałam się z innymi mamami, które poznałam na polskiej grupie, do restauracji, a potem na drinka :tak: było super! to był mój pierwszy wypad samej od urodzenia mojego bąbelka :-) wszystkie mamy zachwycone.
mężulek też się nie nudził - poszedł do innego tatusia na piwko, co prawda oni siedzieli z dzieciaczkami, ale przynajmniej nie sami :-D

hejka
my w sobote w sumie nic ciekawego nie robilismy,bo padalo i tylko do sklepu na krotki spacer wyszlismy a dzis popoludniu mielismy gosci i od rana ogarnialam dom i pieklam ciacho.
Julka lekko podziebiona,juz katar mijal i nagle jakby utknal w miejscu i ciagle zapycha nosek,ale widze ze sol fizj. pomaga nieco:tak:ale do tego oczko ropieje i jakby czasami kaszelek sie zaczal pojawiac,wiec jutro wezme appoitment w gp,a znajac to gp to dostane sie w srode rano pewnie dopiero:baffled:ale poki co nie jest zle,mala ma apetyt i nawet zatkany nosek Jej nie zraza:-p;-)Nice za to praktycznie juz przeszlo,troszke pokasluje.ale paracetamolik 2razy dziennie juz cuda zdzialal,wiec i kaszel minie:tak::-)

pinka- torcik genialny,jak zwykle z reszta:tak:a co do tanca,pomysl bomba!moja przyjaciolka na weselisku tez cos w tym stylu miala i bylo supeeeeeer:tak::-)
syla - oj fajnie,ze sie rozerwalas troszke:tak:ja tez jeszcze tak na drinka nie bylam od czasu Nikusi,czyli juz kurde 3 lata bedzie niedlugo:szok:jenki,jak ten czas leci!kiedys co weekend sie balowalo na domowkach,a terz to normalka ze sie w domu dzieci kapie,robi kolacje,usypia i samemu pada na 'pysk':confused2:no i fajnie tak pogadac z mamkami na luzie o czyms innym niz dzieci....
kwiateczek - kurde biedulko Ty sie Nam wykonczysz...tyle do pozna w pracy i jeszcze te nieprzespane nocki:no:

Syla to sie tez rozerwalas w koncu:-)ja w sobote lekko chora bylam:sorry:wczoraj caluy dzien lalo:no:
Kasia to dobrze ze Julce nosek nie przeszkadza:-)niech je i rosnie bo pozniej moze robic foszki jak mojh synus teraz:baffled:
Maggusia witaj a link nie dziala:no::sorry:

My dzis szczepionke mamy MMR :szok:boje sie troche bo niepotrzebnie czytalam na ten temat:baffled:i jeszcze do pracy ide:no:oby przeszlo jak inne szczepionki to bedzie super:tak:
zaraz wychodzimy bo slonko wyjzalo,trzeba wykorzystac.maly drzemnie sie we wozku a potem na rzez:sorry:
milego dnia:-)

Fakt, że super tak się wyrwać z domku :tak: Polecam.

Kwiateczek i jak mały po szczepionce?

Wczoraj byliśmy w Londynie po odbiór paszportu i super czas spędziliśmy. W konsulacie zeszło nam niecałe pół godziny, a potem spacerowaliśmy po Londynie, poszliśmy na obiadek do restauracji i super czas nam minął. Oliwka trochę się wymęczyła, bo to jednak za dużo dla takiego malucha. Jak chodziliśmy tymi londyńskimi ulicami, to mała cały czas coś tam krzyczała :-D - chyba chciała przekrzyczeć tan cały gwar uliczny :-D:-D:-D Tak swoją drogą to ja Londyn bardzo lubię, ale mieszkać bym tam nie chciała.
A dziś od rana nic mi się nie chce, jakiegoś lenia złapałam.

HELLO

mnie tez sie dzis nic nie chce wczoraj sie napiklam ciast i juz mam dosc jutro znow do pracy a wcale nie odpoczelam na wolnym:no::no::no:a co sobie naobiecuje to moje heheeh,pogoda nawet niezla slonce za chmurami najwazniejsze ze nie pada:tak::tak::tak:
wczoraj mała zrobila mi kupe na dywan:szok::szok::szok::szok::szok::szok: zamiast na nocnik:-D:-D:-D jakiez bylo jej zdziwienie:-):-):-):-)

Kwiateczek -gdzie na urlop sie wybieracie do polski czy gdzies indziej????
Syla- no ja tez kilka razy taki wypadzik sobie zrobila wrocilam taka zmeczona ze szok heheh brak wprawy:tak:
Gosi- a co tam u was??? nic nie piszesz.....................
maggusia- skoro wrocilas to piszu natu jak na kursie bylo i pokazuj swoje pazurki:tak::tak: bo ja lubie ogladac.................

a to moja modnisia....................

Załączniki

• cats.jpg
    cats.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
hej
jestem w mega zlym humorze po pierwszej wizycie u lekarza:wściekła/y: i musze jak najszybciej go zmienic bo dzisiaj to myslalam ze go walne:wściekła/y: kazal mi rozebrac malego i najpierw zacaal do niego glupio szczerzyc zeby zeby sprawdzic czy sie do niego usmiechnie:baffled: jak zdziwione dziecko ma sie usmiechnac do obcego faceta????:baffled::baffled::wściekła/y: do mnie sie usmiecha i to czesto ale tylko wtedy gdy jest zadowolony. Pozniej zaczal klaskac by sprawdzic czy maly reaguje na dzwieki, owszem mrugal oczami ale nic poza tym bo zainteresowalo go co innego i nie zwracal uwagi, a lekarz uznal ze to problem!:szok: wydaje mi sie raczej ze on jest jeszcze za maly zeby jakos reagowac:nerd: a najbardziej co mnie zdenerwowalo to z pozycji lezacej zaczal ciagnac go za raczki do gory by sprawdzic czy dziecko trzyma glowe!!:szok::szok::szok: no myslalam ze go strzele!!! przeciez w ten sposob mozna krzywde zrobic!:wściekła/y:oczywiscie Konradkowi glowa zwisala do tylu i myslalam ze ten debil mu raczki powyrywa i powiedzialam zeby tak nie robil, wiec przestal:wściekła/y::wściekła/y: nawet go nie zwazyl....:baffled: na szczescie jutro ide do kliniki to sie dowiem ile maluszek wazy:zawstydzona/y: no i oczywiscie wedlug niego karmienie co 2 godziny to za czesto i musze zaczac wydluzac czas miedzy karmieniami, a jak maly jest glodny to mam mu podawac wode!:szok::wściekła/y: podawanie wody jest raczej niewskazane bo rozciencza krew a poza tym jesli moje dziecko jest glodne i drze sie z calych sil to nie bede go glodzic!:angry: stwierdzilam ze nie bede go o nic wiecej pytac, jutro jak pojde do kliniki to dowiem sie tego czego chcialam u GP:tak:i przez niego mlody byl rozdrazniony w drodze powrotnej do domu....:no:
ehh ale sie rozpisalam....:sorry:ale nie moglam wytrzymac:no:
syla ja to juz normalnie mam dosyc Londynu, nie chce za bardzo tu mieszkac ale co zrobic jak nie mam wyboru...:-(
kwiateczek i jak po szczepionce?
no wlasnie mam pytanko kiedy dziecko dostaje pierwsza szczepionke bo ten moj GP to nawet mnie nie poinformowal kiedy dziecko ma byc szczepione....:zawstydzona/y:

Do góry