reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kwiateczek- nie kochana ja sie scisnelam i czekam na maj...:-D

:-D:-D:-DTo pare dni Ci zostalo,sciskaj,sciskaj:-D:-D:-D

Witam sie:-)
Ja z kawusia:-pDzis mam rozmowe a w sumie nic nie pomoge powiedziec bo nie wiem jak G bedzie pracowal:baffled:jutro wma wolne i tylko w srode idzie bo w czwartek do szpitala:sorry:bedzie mial zwolnienie ale nie wiem czy tydz czy wiecej:baffled:boshhh co to bedzie:sorry:

reklama
no i ja witam jeszcze 2w1... na szczesie....

Nocka taka sobie... malatroszke szalala w nocy... a w dzien za to caly czas spi... skurczy brak... ale spac nie moge bo jak malenstwo nie szaleje w brzuszku to snia mi sie jaies glupoty... dzis np. o szpitalu jakims strasznym...
Synek juz w przedszkolu... moj M pojechal do mechanika cos tam sprawdzic.. a siadlam na forum...troszke was podczytac... ale widze ze przez weekend lenia mialyscie...
Juz po sniadanki i zaraz ide na ogrod... bo dzis pieknie slonecznie i cieplo jest...

Milego poniedzialku... wiem ze to najgorszy dzis w tygodniu... ale mimo to zycze milego....

kasia- najlepsze zyczenia

A u nas pada i pada...i pada.....wiec czuje ze bedziemy sie nudzic na maxa w domu. Juz mysle co tu z mama robic zeby kota nie dostala. A mi przez tem deszcz nic nie chce sie robic. Zamiast zebrac w sobie sily i ochote to ja ide sladami pogody i sama jestem pochmurna :baffled:

Paula - oj czuje ze urodzisz nam na dniach :)

Paula to odpoczywaj na dworze:tak:
Malgorzatka ciii,musi wytrzymac do maja:-D:-D:-D
U nas wlasnie sie pogoda psuje,chyba bedzie zaraz padac:baffled:oby w niedziele bylo ladnie i cieplo bo roczek chce zrobic na dworze:tak:tylu gosci bedzie ze najlepiej pomieszcza sie na ogodku:-D:-D:-D A w poniedzialek jak wypadaja urodzinki,synus jest NASZ:-):-):-)

Patrze za okno i sie boje bo mam rozmowe o 2ej:baffled:

:-D:-D:-DTo pare dni Ci zostalo,sciskaj,sciskaj:-D:-D:-D

Witam sie:-)
Ja z kawusia:-pDzis mam rozmowe a w sumie nic nie pomoge powiedziec bo nie wiem jak G bedzie pracowal:baffled:jutro wma wolne i tylko w srode idzie bo w czwartek do szpitala:sorry:bedzie mial zwolnienie ale nie wiem czy tydz czy wiecej:baffled:boshhh co to bedzie:sorry:

do szpitala :eek: o co chodzi z tym szpitalem?? powodzenia na rozmowie.

U nas pogoda dziś do niczego. Okropnie, zimno, pada, pada i pada, a jak wieje :szok: Ja do tego źle się dziś czuję, coś mnie brzuch od rana boli, chyba za dużo zjadłam wczoraj :crazy: Do tego mój dziś na wyjeździe, a ja sama z małą. Na szczęście Niunia nie daje popalić i ładnie się sama bawi :-)

czesc laseczki;-)))))))))))

ja dopiero teraz pisze bo od rana na pełych obrotach jak zawsze:tak::tak: bylam u kolezanki ogladalam jej filmik ze slubu i powiem wam ze ciarki mnie przeszły heeheh i nie na jednym momencie łezka popłyneła:tak::tak: juz widze jak na swoim bede buczec:-D:-D:-D:-D................

moja gwiazda dzis zaprotestowała i spac po poludniu nie poszla ciekawe o ktorej na noc zasnie???????? mam nadzieje ze szybko, ja wlasnie sernik pieke z brzoskwiniami.......

wiecie co?????????

robimy sobie tutaj nauki przed malżenskie i mamy takiego powalonego ksiedza ze szkoda gadac!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:najpier kazał przyjechac do koscioła to pojechalismy ,ale powiedział ze sie spieszy i nie pogadamy wiec zaprosił nas na nastepną msze za miesiac:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: pojechalismy to powiedziała abysmy dzis do niego zadzwonili bo on w sumie to nauki w lutym miał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzwonivy dzis a on nav sie pyta czy mamy odpis aktu bierzmowania i chrztu,my mowimy ze nie bo nam nic nie powiedziała ze potrzeba:no::no::no: tylko zaznaczyl ze 20 pound jeden odpis kosztuje,a on na to to jak załatwicie akty to do vnie zadzwoncie no myslałam ze mnie jasna cholera wezmie!!!!!!!!!!!!! co za klecha pieprzony:angry::angry::angry::angry::angry::angry: a jeszcze lepszy numer bo mowimy ze przyjedziemy z dzieckiem a on na to OOOOOOOOOOOOOO NIE!!!!!!!! z dzieckiem?????to bedzie troche trwało!!!!! ***** mac to co dziecko same w domu mam zostawic??? ja pierdole co za koles!!!!!!!!!!!!!!!

najlepsze bylo na koniec a wiec to tak............najpier dziecko a potem slub:eek::eek::eek::eek::eek: myslalam ze wybuchne!!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda ze nie znam jakiegos fajnego ksiedza co by nam zrobił te nauki :crazy::crazy::crazy::crazy:

Kwiateczek -no wlasnie co dolega twojemu??????? i jak tam rozmowa??pozytywnie wszystko?????

Syla- u nas rano padało .........a po poludniu słonce tylko wiaterek silny ale jest ok

Goska- a jakie ty te ciacha robilas ze tak w ciagu dnia znikneły??????????

ide sernik sprawdzic..................

Pinka- to wam sie walniety,typowo polski klecha trafil....kasiorka zalatwi sprawe....taki to juz wogole nie powinien sie wypowiadac skoro 20£ to buzia na klodke,daje papier i spokoj a nie jeszcze moraly chce prawic:no:
och Ty kobitko to ciagle jakies pysznosci pieczesz:-)chlop to ma dobrze z Toba;-):-)
kwiateczek - i jak rozmowa?
syla - unas tez nedznie od samego rana...my w domu caly dzien,zwlaszcza ze mala jakby katar lapala powoli to na deszcz nie idziemy:sorry:

a my odkrylismy przyczyne pobudek w nocy:bolace nozki!wyczytalam,ze to pewnie bole wzrostowe i ze w skali bolu dziecka 1-10 to moze byc nawet 6-7!!!!!!na noc wiec pomasowalam Jej dlugo nozki cale i spala jak kamien.zrobila mala pobudke ok 3 w nocy ale znowu masazyk pomogl i spala do rana:tak:zadne przytulania,bajki,pioseneczki-nic,tylko masaz stopek i lekko lydek i udek!podobno trzeba po prostu przeczekac,ale chyba i tak skoczymy do gp.
a slyszalyscie o tej swinskiej grypie znowu??????????ja na ealingu juz kilka osob widzialam w maskach na buzi:eek:

Kasia- o tym ze jak dzieci rosna to tez słyszałam iz nózki bola ale nie wiedziałam ze az do tego stopnia:szok::szok::szok::szok:dobrze ze znalzłas przyczne tego nocnego placzu......

a co do tej swinskiej grypy to juz nic nie mow:no::no::no::no: ja to cała przerazona jestem:szok::szok::szok::szok:tym co sie na swiecie dzieje:eek::eek::eek:ehhhhh czyzby koniec swiata bliski??????????????????

Pinka to Wam się patałach trafił :no: Ja to nie wiem, co bym zrobiła...

Kasia to dobrze, że znaleźliście przyczynę wstawania małej. A jak na to wpadłaś? Ja pamiętam jak ja rosłam, i jak mnie pewnego razu nogi bolały,tak na wysokości ud i pachwin - pamiętam, że chodzić z bólu nie mogłam przez jeden dzień :szok:

Edytka jak po rozmowie?

reklama
A o tej świńskiej grypie to ja też boję się słuchać :-( Naprawdę się boję, bo my tutaj bardziej narażeni, niż jakbyśmy byli w Polsce, na Wyspy non stop ludzie zza granicy przylatują. Ja chcę lecieć do Polski 17-go maja i powiem Wam, że się zastanawiam, boję się lotniska :sorry:

Do góry