reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wklejam moj torcik,ale tym razem cos zupelnie zwyklego,bo dla siebie to sie nie chce starac czlowiekowi:sorry:Ale zrobilam rocznicowy,a nie na urodzinki...

Ale padam na pysk,ze tak powiem bo sie nasprzatalam i w koncu udalo mi sie zmusic moje dziecko do drzemki,wiec mam nadzieje,ze zasnie pozniej niz o 19 i bedzie miala spokojniejsza nocke dzieki temu:zawstydzona/y:
Pinka - my zawsze na komorke bajki nagrywamy i mala wytrwale trzyma i oglada:-D
kwiateczek - Ona teraz coraz wiekszy pieszczoch sie robi z powodu Julci,kazdego dnia bardziej mozna to wyczuc i wydaje mi sie,ze te nocki to tez troszke tak zeby sie Nia popiescic i mowic jaka to biedulka jest:sorry:

Załączniki

• IMG_0614.jpg
    IMG_0614.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
No i lece robic te ciastka co wczoraj robilam bo juz zniknely a moja brygada jednoglosnie domaga sie MORE :-D i jeszcze sernik upieke.... i w miedzyczasie :-Dmale ogarnianie:-D tu i tam....ale ogolnie mam nygusa dzisiaj :sorry:

Gosia- za moniotoki dalismy 97 pound ;-)
Kasia- torcik rewelka ale powiedz mi kochana to marcepan czy jakas inna masa? i jakimi barwnikami barwilas bo ja ostatnio kupilam w tesco te plynne z Dr.Oetkera i słabo barwia tzn beznadziejenie

hej dziewczyny, podczytuje was na biezaco ale ostatnio mam lenia na pisanie:sorry:
sprawdzam tylko czy Kasia i Paula czasem juz nie maja dzidziusiow po drugiej stronie brzuszka!!

Kasia a w ogole to torcik piekny!! cudo normalnie, w zyciu bym takiego nie zrobila, powinnas pomyslec o zajmowaniu sie tym zawodowo:tak:

Gosia podaj przepis na ciacha bo tez za mna chodza takie z wiorkami:-)

a w ogole to pozdrowienia dla wszystkich, uciekam sprzatac po obiadku;-)

Pinka fajne bajeczki Twoja Niunia ogląda he he :-D

Kasia tort bomba po prostu !!! A Ty to nazywasz NIC TAKIEGO :szok: Artystka z Ciebie. Mam nadzieję, że przyjęcie udane.

Martucha witaj kochana :-) I to samo pytanko co Pinka: jak pobyt w Anglii i przede wszystkim jak mały?

Edyta widzę, że Ty też nie możesz w miejscu usiedzieć :-D

A my dziś z moim planujemy miły wieczór: sałatka z krewetkami, winko, filmik... a potem ..... he he. Miłego wieczoru Wam życzę :-D

Paula gdzie jesteś? Jak się czujesz kochana?

Oj dziewczyny,przesadzacie z tym tortem,powaznie:sorry:To tylko ksztalt serca,caly efekt tkwi tylko w kolorach i ot co i to naprawde baaaaaardzo proste do zrobienia:tak:
syla - och to udanego wieczorku zycze;-)mi tez teskno za takimi romantico momentami i....:-pale teraz to ostatnie o czym mysle pod wieczor z tymi bolami krzyza i opuchnietymi dlonmi i nogami:zawstydzona/y:no coz - sexapilu zero a w tym sek:confused2:
Martuchaa - och,to bylaby suuuuper praca,ale niestety ciezko by bylo,bo nie mam odpowiedniego wyksztalcenia ani chocby kursow:no:ale moze kiedys uda sie zahaczyc gdzies;-)Przylaczam sie do dziewczyn:jak maly?jak badania wyszly w koncu?
Pinka - ja wlasnie tych barwnikow uzywam:tak:Sporo dodaje po prostu,ale fakt ze ladniej barwia marcepan niz mase cukrowa:tak:a to wlasnie marcepan dalam na tort....jaedynie misie sa z masy cukrowej,ale przewaznie kupuje gotowe kolory juz bo latwiej,szybciej i przyjemniej sie tworzy jak kombinowac nie trzeba.jesli robie sama mase cukrowa to uzywam barwnikow podczas grzania masy i tez niezle lapia,ale kolory nie sa tak wyraziste jak kupne:sorry:
malagorzatko - zadna artystka,po prostu lubie czasami sie tak pobawic;-)ale Ty to widze jakiegos powerka dostalas!ciasteczka,sernik,sprzatanie:szok::rofl2:wow!podziwiam! tyle energii!!!

imprezka sie udala,bardzo milutko bylo:tak:ale jestem zmeczona strasznie i nogi mi odpadna...do tego jeszcze najgorsze przede mna - golenie nog!!!!!!!!!!uuuuuuuuuuuuuu!ale juz mam wrazenie,ze zaczna mi jagody niedlugo rosnac:zawstydzona/y::eek:,wiec pora sie zmusic....a z tym brzucholkiem to cieeeeeeeeezko,a w wannie w kapieli to nie lubie wiec schylanko pozostaje:wściekła/y:
lece...moi posneli przy OPEN SEASON2:-D

Kasia tort rewelacja:szok::szok::-p:-):-):-):-):-):-)czy to Ty sprzedawalas torty bo uz nie pamietam:zawstydzona/y:ja wlasnie zamowilam na roczek torta i za kilo biora 13 f:szok::szok:nie myslalam ze tak duzo ale co zrobic jak tutejszych nie da sie zjesc:no::no::no:chcialam jakis fajny ale standard,okragly:sorry:Czemu nie mieszkasz blizej,upiekalbys mi;-)jak ten to nic to ciekawa jestem co bys mi zrobila:-):-):-)zaplacilabym kazda cene:tak:

Pinka a co to za ptasie mleczko:-pbo ja jadam tony vedlowskiego:-D:-D:-D
wstyd sie przyznac ale ja to nic nie umie zrobic:no::zawstydzona/y:kiedys w domu to zdarzylo mi sie upiec ze dwa razy babke piaskowa ale teraz to juz nie pamietam jak..:baffled:ja to musze miec podane wszystko od A do Z co do okruszka ile,co i jak:baffled::baffled::sorry:

Syla :-D:-D:-D:-Dtaka juz jestem:sorry:
Marta witaj:-)jak maly

No wlasnie gdzie Paula:szok:czyzby niedoczekala maja:sorry:moze dzidzia juz jest:-)

Lece spac bo jak zwykle siedze po nocach:baffled:czekam na mojego kompa,moze jutro juz bede miec:-)zapomnialam zadzwonic o modem nowy,na dwa komputery:baffled:kurczaka:sorry:

reklama
Do góry