Kobiety to piękne nastroje,
i duże życiowe wyboje.
Matki Polki, Matki Królów,
większa Pani - więcej bólu.
My jestesmy kobiety skromne,
inteligentne i rozsądne,
takimi kobietami jesteśmy My,
co spełnia wszystkie sny!
;D Najlepszego z okazji DNIA KOBIET ;D
A ja dzis siedze w domku,postanowilam odpoczac,nie bede forsowac organizmu,glowa peka,gardlo drapie,wiec trzeba sie wylezec.
Oj co za pogoda deszczowa i ponoru,prawie na odpoczynke i dobre leniuchowanie.Jak tam zyczonka kobietki juz dostalyscie od ukochanych facetow i innych mezczyz.Ja z rana od taty i znajomego dostalam i oczywiscie kochanego meza(musialm jednak mu wczoraj przypomniec);D
Maruska ale masz wspanial pocieche w domku,taki rozkoszny maluszek,przystojniak rosnie,oj pani mamo nie odgonimy sie ktoregos dnia od kobietek ;D ;D ;D
Leedsana kiedys na pewno odwiedze to miejsce,ze zdiec wygladan na fantastyczne.Twoj synek widze juz rutyne ma i domaga sie swojego,ha,ha,ha oj szybko sie maluchy ucza jak grac,aby docostali swoje
Oj mnie tez to czeka,pewnie czasmi ciezko odmowic jak takie sliczne oczeta na ciebie patrza :
;D Znam to,zajmujac sie dziecmi jednak nalezy byc czasmi nieublagalnym i konsekwentnym 
Ide zrobic jakies sniadanko,do uslyszenia pozniej ;D
i duże życiowe wyboje.
Matki Polki, Matki Królów,
większa Pani - więcej bólu.
My jestesmy kobiety skromne,
inteligentne i rozsądne,
takimi kobietami jesteśmy My,
co spełnia wszystkie sny!
;D Najlepszego z okazji DNIA KOBIET ;D
A ja dzis siedze w domku,postanowilam odpoczac,nie bede forsowac organizmu,glowa peka,gardlo drapie,wiec trzeba sie wylezec.
Oj co za pogoda deszczowa i ponoru,prawie na odpoczynke i dobre leniuchowanie.Jak tam zyczonka kobietki juz dostalyscie od ukochanych facetow i innych mezczyz.Ja z rana od taty i znajomego dostalam i oczywiscie kochanego meza(musialm jednak mu wczoraj przypomniec);D
Maruska ale masz wspanial pocieche w domku,taki rozkoszny maluszek,przystojniak rosnie,oj pani mamo nie odgonimy sie ktoregos dnia od kobietek ;D ;D ;D
Leedsana kiedys na pewno odwiedze to miejsce,ze zdiec wygladan na fantastyczne.Twoj synek widze juz rutyne ma i domaga sie swojego,ha,ha,ha oj szybko sie maluchy ucza jak grac,aby docostali swoje
Ide zrobic jakies sniadanko,do uslyszenia pozniej ;D