katarzyna- wiesz tez cos podobnego.... dzis strasznie piecze mnie podbrzusze.... i nie wiem co jest troszke sie boje ze to moze byc lozysko.... ale sama nie mam pojecia.... takie dziwne pieczenie gdy chodze albo podnosze noge...
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Paula odpoczywaj bo normalnie sie stresuje z TobaKasia Ty tez
Gucia ja w 4 mies wprowadzilam owoce,pierwsze jabuszko itd z tydz potem kaszki
Lola witaj i zycze powodzenia z fasoleczko;-);-);-)
No ja po rozmowie i mysle z e bedzie ok;-)kobieta bardzo mila,dostosowala sie do mniedala mi aplikacje i powiedziala zeby porozmawiac z partnerem i jesli sie zdecyduje to ja przyniescw ciagu 2 tyg da znac bo ona ma szefa i musi z nim pogadac ale jak dla mnie to wygladalo ze poprostu musi powiedziecile godz chce tyle moge robic ale nie na sprzataniu bo ta posada jest ranowiec pytam sie co a ona ze na kasierozmieniac pieniadze.Tlumaczyla mi mniej wiecej co sie tam jeszcze robi:-)skoro tak sie zaangazowala to chyba bedzie ok nie???co myslicie:-)
Oki lece sie polozyc;-)
gdzie jest mama Blaneczki???
Zapomnialam,Kasia 83 Wiktorek jest slicznypodobny chyba do Ciebieale oczeta taty
Gucia ja w 4 mies wprowadzilam owoce,pierwsze jabuszko itd z tydz potem kaszki
Lola witaj i zycze powodzenia z fasoleczko;-);-);-)
No ja po rozmowie i mysle z e bedzie ok;-)kobieta bardzo mila,dostosowala sie do mniedala mi aplikacje i powiedziala zeby porozmawiac z partnerem i jesli sie zdecyduje to ja przyniescw ciagu 2 tyg da znac bo ona ma szefa i musi z nim pogadac ale jak dla mnie to wygladalo ze poprostu musi powiedziecile godz chce tyle moge robic ale nie na sprzataniu bo ta posada jest ranowiec pytam sie co a ona ze na kasierozmieniac pieniadze.Tlumaczyla mi mniej wiecej co sie tam jeszcze robi:-)skoro tak sie zaangazowala to chyba bedzie ok nie???co myslicie:-)
Oki lece sie polozyc;-)
gdzie jest mama Blaneczki???
Zapomnialam,Kasia 83 Wiktorek jest slicznypodobny chyba do Ciebieale oczeta taty
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
Czy wiecie moze ile godzin moge pracowac i utrzymac JA:sorr:slyszalam ze do 16 godz mmozna robic ale dla nie to jakies dziwnemyslalam ze to placa tylko bezrobotnym,caloetatowo bezrobotnym
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
hejka,ja wlasnie przed ok 20minutami wrocilam ze szpitaladzwonili z gp ok 16 ze mam podejsc bo mi cisnienia nie wpisali a musza i poszlam,a tam 159/89,wiec natychmiast zadzwonili do szpitala,a ci kazali mi sie szybko zglosic,bo do tego te skurcze i mgielki przed oczyma czasami - cos sie dzieje znaczy sie
szybko tel do tesci,tesciowa zostala z Nika a ja z tesciem do szpitala i tak bylismy o 17 a ja teraz wrocilam:milion badan,tysiac probek krwi,Julka pod monitorami - szok normalnie!ale okazalo sie,ze jak narazie ok,cisnienie powoli wrocilo do normy....mam sie nie denerwowac,odpoczywac i co najgorsze:zadnej cesarki!!!!!!!!bo mam za slaba krew i grozi to krwotokiem i doktor sie nie zgodzi na cesarke,chybaze sytuacja do tego zmusi podczas poroduepidural jak najbardziej,podobno szpital namawia na niego bo uspokaja matke i daje komfort porodu,mialam juz wiec potwierdzam,ale liczylam na cesarke jednak
no i tak oto od teraz odpoczynek i wszystko na luzie,ciekawe jak podolam temu zadaniu bo z natury nerwus ze mnie OKROPNY!
szybko tel do tesci,tesciowa zostala z Nika a ja z tesciem do szpitala i tak bylismy o 17 a ja teraz wrocilam:milion badan,tysiac probek krwi,Julka pod monitorami - szok normalnie!ale okazalo sie,ze jak narazie ok,cisnienie powoli wrocilo do normy....mam sie nie denerwowac,odpoczywac i co najgorsze:zadnej cesarki!!!!!!!!bo mam za slaba krew i grozi to krwotokiem i doktor sie nie zgodzi na cesarke,chybaze sytuacja do tego zmusi podczas poroduepidural jak najbardziej,podobno szpital namawia na niego bo uspokaja matke i daje komfort porodu,mialam juz wiec potwierdzam,ale liczylam na cesarke jednak
no i tak oto od teraz odpoczynek i wszystko na luzie,ciekawe jak podolam temu zadaniu bo z natury nerwus ze mnie OKROPNY!
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Lola - skoro wyszly pozytywne to jestes w ciazy;-)Testy ciazowe wykrywaja konkretny hormon bhcg,on wystepuje tylko w ciazyAle oczywiscie radze poczekac i powtorzyc test,a brzuszek to moze Cie generalnie pobolewac na samych poczatkach;-)
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
kasia- ojej, uwazaj na siebie NERWUSKU :-) ogolnie ci powiem ze ja znalazlam sie w szpitalu 12 h przed narodzinami Nastki -przypadkiem poszlam do gp na kontrole cisnienia i tez mialam wyzsze niz zazwyczaj, od razu do szpitala zadzwonili i kazali mi pojchac.... ale na ktg wykazalo ze mam skurcze co 3 min a ja nic nie czulam Tez robili mase badan , ogolnie po 6 godz powiedzieli mi ze mam jechac do domu ...
Kurcze ale dziwnie to zabrzmialo ze namawiaja do znieczulenia .... mam nadzieje ze masz na mysli gdy mama juz jest zmeczona albo juz ma dosc bolu....bo tak na wstepie to watpie zeby dawali zastrzyk...
Kurcze ale dziwnie to zabrzmialo ze namawiaja do znieczulenia .... mam nadzieje ze masz na mysli gdy mama juz jest zmeczona albo juz ma dosc bolu....bo tak na wstepie to watpie zeby dawali zastrzyk...
reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
no wlasnie nie,bo epidural dostajesz na poczatku,warunkiem jest tylko,ze musisz miec minimum 4cm rozwarcie juz...wiesz,ja sie ciesze bo normalnie nie wyobrazam sobie rodzic bez znieczuleniaale tez niezle zdziwiona bylam z podejscia lekarki i faktu,ze doradzaja brac znieczulenieKurcze ale dziwnie to zabrzmialo ze namawiaja do znieczulenia .... mam nadzieje ze masz na mysli gdy mama juz jest zmeczona albo juz ma dosc bolu....bo tak na wstepie to watpie zeby dawali zastrzyk...
Podziel się: