Pineczko - STO LAT STO LAT
niedlugo i ja swoj torcik wkleje,jestesmy w tym samym wieku i kilka dni roznicy tylko mdzy Nami
:-)
a jak ja Ci zazdroooooooszcze solarkiiii.....oj,teskno mi za solarium!M sie smieje,ze karnet na solke do szpitala mi przyniesie zamiast kwiatkow
My wyprawiamy w przyszla sobote imprezke trzyokazyjna: moje urodziny,imieniny i 4'ta rocznica slubu:-):-):-)
Miska - to wyprawe niezla mieliscie
kurcze,pewnie niezle wkurzeni wrociliscie,co?
syla - gratuluje Twojemu M!!!Super nowinki!
izka - no cholery mozna z tymi skurczami dostac czasami,ale powiem Ci,ze jak uslyszalam od lekarza ze jest ok to mam ich mniej troszke.....jednak stres swoje zrobil tez
ale i tak sporo ich i czasami to z 2minuty przytrzyma
kwiateczek - to trzymamy kciuki,zebys jednak znalazla cos fajnego
a ja wlasnie skonczylam prasowanie rzeczy Julci i tymczasowo poukladam wszystko w szufladkach,ktore przeznaczylam na pieluszki,waciki,kosmetyki itp....jutro w ikei kupie szafke z duzymi szufladami do pokoju Nikusi i tam bedzie miala swoje ciuszki,a Julci wsadze do Naszej szafy;-)dogadalam sie z kuzynka mojego M i mam Jej podrzucic czesc zabawek po Nikusi dla Jej synka,bo Julka zapewne i tak miliard na dziendobry znowu zabaweczek dostanie
i w pokoiku od razu luzniej sie zrobilo
kupilismy tego cholernego liscia z ikei nad lozko dziecka i w domu sie okazalo,ze trzeba az 4 dziury wywiercic w scianie zeby go umocowac!!!!!!!!!11
doszlismy do wniosku,ze do lozeczka go przymocujemy bo przeciez nie bedziemy na glupia ozdobke dziur w scianach robic