Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Baba zrobila mi na zlosc, wiem o tym, powiedziala mi ze Yasmin sa tylko dla kobiet ktore maja klopoty skorne, a tak naprawde to to chodzi tutaj o kase i ich oszczednosci!!! yasmin kosztyje 14 funa a te moje 8 funa, dzwonilam wczorajj do mojego gina w Polsce i powiedzial ze te niesa takie zle, chocioaz yasmin sa lepsze, wzielam juz od wczoraj, poczekam do nastepnego cyklu i pojde do innego lekarza, jelsi mi niedadza potem yasmin, to poczekam juz do mojego wyjazdu do Polski !!! powiem wam ze nadepnelam tej lekarce na odcisk i tyle, ale kij jej w oko, ;-)
SYLA, dostalismy hb, powodzenia w nowej pracy, i niedoluj sie kochana!!! ja tez mam teraz nieciekawy czas ale z powodu powrotu do Polski, momo ze czeka na meza dobra praca! po prostu niechec mi sie kolejny raz przeprowadzac.....
PAULA, fajnie ze pokoik juz skonczony, wozek pewnie tez dojdzie, tota ich angielska powolnosc ;-)
SYLA, dostalismy hb, powodzenia w nowej pracy, i niedoluj sie kochana!!! ja tez mam teraz nieciekawy czas ale z powodu powrotu do Polski, momo ze czeka na meza dobra praca! po prostu niechec mi sie kolejny raz przeprowadzac.....
PAULA, fajnie ze pokoik juz skonczony, wozek pewnie tez dojdzie, tota ich angielska powolnosc ;-)