reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

katarzyna s ale macie z tymi mieszkaniami :crazy: przykro mi. dobrze, że zrezygnowaliście z tego drugiego mieszkania, bo landlord jakiś porąbany jest :szok: łaskę robi, że mieszkanie wynajmie, szok normalnie. wynajmowanie mieszkania działa w dwie strony, a on się zachowuje jakby był panem świata. trzymam kciuki, żeby coś fajnego Wam się udało znaleźć.

Ja siedzę i oglądam Taniec z Gwiazdami. Oglądacie to? A potem Teraz albo Nigdy :tak: W końcu w tym TVN ruszyli z nowymi seriami...
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! Kwiaty były? Ja dostałam piękne czerwone tulipany.

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie wieczorowo:-)
Kasia no szok macie z tym mieszkaniem a drugie to juz wogole:no:nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:tak:

A JA BYLAM WCZORAJ NA DISCO Z KOLEANKAMI,FAJNIE BYLO:tak:rozerwalysmy sie troche:tak::tak:spalam 4 godz:baffled:
Tatus ugotowal dzis obiadek pyszny:tak:zamiast kwiatow;-)
lece spac bo Konradek pewnie zaraz rozpocznie budzenie sie:baffled:zebow ciag dalszy,nadal je widac ale jeszcze sie nie przebily:no:jest koszmar a ja do pracy jeszcze:baffled:
wczoraj juz myslalam ze nie dam rady pojsc bo taka bylam juz oslabiona:no:krew mi caly dzien z nosa leciala ale jakos wieczorem doszlam do siebie:tak:;-)
lece bo jutro praca wrrr ale pocieszam sie ze 2 tyg jeszcze i tyle:sorry:Koszmar jest lekki bo Konradek teraz tak przezywa te zeby a mnie nie ma:baffled;
milej nocki kobiety:-)

Laski!Normalnie oszalec mozna!Dzis dzwonil ZNOWU koles z tej agencji,ktora mowila ze mieszkanie juz poszlo i mowi,ze jedank za 950£ moge miec i ze mam przyjsc tylko papiery podpisac:szok::szok::szok::szok:Mieszkanie jest piekne,idealne wiec powiedzialam,ze bede o 15 i czy bedzie tym razem trzymal i powiedzial,ze tak ze juz jest Nasz,ale uwierze jak bede miala klucze w dloni:crazy:Parodia normalnie!

katarzynka- powiem ci ze my juz bysmy nie wzieli tego mieszkania, nie wiem jakby mi sie podobalo, bo tam jakis chachment odchodzia jak nic.... obyscie wiecej problemow nie mieli jak je wezmiecie....bo widze ze oni cos krece i to ostro..a widza ze wy napaleni jestescie na nieee..... eeehhh

kwiateczek to się wybawiłaś :tak: ja też bym się gdzieś wyrwała... już pytałam chyba, próbowałaś żel Bonjela dla Konradka?

probowalam:tak:ale on to jest dziwny jakis,nic mu nie pomaga:no::no:jeszcze ma lekka wysypke i chyba po nurofenie:baffled:musze kupic cos jutro innego to sprawdze:nerd:dzis mu nie dawalma zobaczymy:confused:

katarzynka- powiem ci ze my juz bysmy nie wzieli tego mieszkania, nie wiem jakby mi sie podobalo, bo tam jakis chachment odchodzia jak nic.... obyscie wiecej problemow nie mieli jak je wezmiecie....bo widze ze oni cos krece i to ostro..a widza ze wy napaleni jestescie na nieee..... eeehhh

tez mi sie wydaje ze cos jest nie tak:no:ktos zrezygnowal wec warto by bylo sie przyjzec bo pozniej bedziecie szukac znow czegos nowego:baffled:cos jest nie tak z mieszkaniem,moze ma jakas wade:confused::confused:
zycze Wam by sie jakos wszystko ulozylo:tak:;-)

tak w ogole to mam dosc:no:jestyem juz tak niewyspana ze szok a na dodatek po pracy maly mnie ominal i poszedl do taty:sorry2:ja zajelam sie obiadem itd ze w koncu jak sie obejzalam to tatus juz malego musial uspic bo padal:baffled:i tyle sie z nim dzisw pobawilam:-:)-(boshh byle do 20go bo oszaleje z niewyspania i wogole.:baffled:krew w nosie mam caly czas,codzien mi leci i jak tu przezyc te dni:confused::confused::confused:niech mu wyjde juz te zeby bo oszaleje:baffled:

ide spac.milej nocki kobiety:tak:

ale tu cisza :szok: dziewczyny co się dzieje :confused:

kwiateczek współczuję Ci :sorry2: nie wiem co więcej powiedzieć...

u nas nic ciekawego. mała już super, zdrowiusieńka :tak: teraz tylko mam jeszcze większą schizę na punkcie czystości i mycia rąk :sorry2:

dziewczyny piszcie coś, kochane.

kwiateczek- oj kochana szkoda mi ciebie...buzka...

syla- to swietnie ze corcia juz zdrowa...

u mnie jakos leci... w czwartek jade juz po mebelki do IKEA dla corci do pokoju....swietnie nie moge sie doczekac... a tak to nic szczegolnego... dzis posprzeczalam sie z mojim M o glupote bo dokladnie o to kto ma jechac na poczte po paczke... oj ja czasem przesadzam az mi go szkoda...
dzis przyszly moje tabletki z PL te UROSEPT na pozbycie sie bialaka z moczu... i zaczynam je brac... zobaczymy i poczekamy na rezultaty... za 2 tygodnie mam wizyte u poloznej to bede wiedziala...

reklama
witam sie na chwilke:-)

dzieki dziewczyny ale coz zrobic.Moj maly rozchodzil sie na dobre ale zebow brak:baffled::sorry:przez co te nocne wstawanie a ja usnelam juz dzis na przerwie:baffled:nigdy nie spie w dzien:no:chyba jestem juz bez sil:sorry:

Kasia jak miszkanie???
Syla super ze Oliwia juz zdrowa:-)
Paula bedzie dobrze;-)i odpoczywaj jeszcze:tak:
lece spac bo normalnie padam:baffled:

Do góry