Witam
Ja dzis odpoczynek w domku zazadzilam,bo mam dosc lazenia wszedzie
Malagorzatko - wspolczucia!Ja bym umarla ze starchu chyba!!!Generalnie ja nie przepadam za domami bo jestem paranoiczka pod wzgledem bezpieczenstwa
I po prostu nie dalabym rady zasnac na gorze jakbym miala drzwi wejsciowe na dole
W Twojej sytuacji chyba bym sie zamknela w pokoju i sie trzesla!!
Izka - no paraliz to niezly!Moja siorka poleciala na weekend do PL zeby nowy dowod odebrac i miala wrocic w poniedzialek,a lotnisko zamkneli i najblizsze loty zazadzili na.....piatek!!!Normalnie w wszal wpadla,bo wziela tylko podreczny bagaz a w nim 2 pary majtek i jedna bluzeczke
No i samochod na platnym parkingu stoi a Ona rzecz jasna ma kluczyki w Polsce
Bo lotnisko nie gwarantuje pogody i dlatego dla pewnosci do Stansted wypuszcza samoloty w piatek dopiero
PARANOJA NORMALNIE!!!!!!!
syla - no to gratuluje!ulzylo Wam na pewno
A my bylismy wczoraj w paru agencjach w poszukiwaniu mieszkania i oczywiscie zadna z nich nie zgodzila sie wynajac Nam 1bed wiec szukamy 2bed juz teraz
Nie wiem po co Nam 2 sypialnie,ale ok
No i niby duzo tuych ofert jest ale a to bez kawalka ogrodka,a to nad sklepami gdzies,albo daleko od jakichkolwiek sklepikow....A tym razem wybrednie bedziemy przebierac bo na dluzej chcemy juz osiasc tym razem...Ciezko bedzie,ale ostro sie wzielismy za poszukiwania i zamierzamy sie jak najszybciej wyprowadzic,bo jak tylko cieplej sie zrobi to znowu imprezki pod oknem sie zaczna - Naszych wspanialych rodakow oczywiscie
Wiec jesli znacie kogos kto ma 2bed do wynajecia tak do 900£ w okolicy Greenford lub Sudbury to prosze smialo pisac!!!