syla333
Fanka BB :)
witajcie !! prosze o pomoc i rade moja 9 dniowa coreczka chce ciagle jesc nie spi placze i uspokaja sie tylko jak butelke dostaje nie moge karmic piersia !! dzis nie spi juz od 12 30 do teraz 18 ja juz nie daje rady nie wiem co robic tak bardzo na nia czekalam a teraz nie daje rady nie jestem dobra matka ona placze i ja raze z nia !! katastrofa Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gucia przede wszystkim NA PEWNO JESTEŚ DOBRĄ MAMĄ! takie maleństwo na początku potrzebuje mało jeść, ale często, więc na pewno z córcią też jest wszytko w porządku. na pewno przychodzi do Ciebie położna albo Health Visitor, porozmawiaj z nią na ten temat, ona na pewno coś doradzi. powiedz mi dlaczego nie możesz karmić piersią? i ile mleczka mała wypija przy każdym karmieniu? poza tym taka dzidziunia może płakać, bo prostu chce być przy Tobie, przecież tyle czasu spędziła w Twoim brzuszku, a teraz musi sobie radzić na zewnątrz. przytulaj dużo, pieść, poleż z nią. poproś też o pomoc swojego partnera, a Ty chwikę odpocznij. zobaczysz za parę tygodni sama się zdziwisz jaką profesjonalną mamą jesteś, musisz poznać swojego maluszka, a ona Ciebie. wszystko będzie dobrze :-) mi też nie było łatwo na początku, ale takie są początki. trzymaj się i głowa do góry!