reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek to podaje ci reke:tak::tak::tak::tak: no masakra sie dzieje za chwile powiem wam ze i tu sie nie bedzie opłacało siedziec:tak::tak:zobaczycie......................
Syla -minimum 16 godzin jak masz jeszcze jakies pytania to wal smiało:tak:

reklama
Czesc!Co tu tak cichoooo:confused::szok:Ja od rana nie moglam nic napisac bo jak klikam odpowiedz to mi sie w tym okienku pokazuja jakies cholerne reklamy dwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bylam sie zwazyc i jestem PRZERAZONAAAAAAAAAA!!!!!!Trzy tygodnie temu mialam 7kg na plusie a teraz nagle wyszlo ze juz razem 12kg jest!Ja nie wiem jak to mozliwe wogole bo nawet apetytu nie mam i jem na sile i ti tylko owoce i warzywa!Pije ok 3-4l dziennie roznych napoji za to,glownie wody!Brzuch boli mnie jak cholera dzis!Jutro z rana do lekarza ide bo ryczec mi sie chce z bolu:-(Zbiera mi sie na wymioty i jestem tak slaba,ze ledwo stoje:-(Ach...musialam sie wyzalic...

katarzyna s i jak brzusio, lepiej już? nie przemęczaj się tak, Ty to za dużo robisz, zamiast częściej sobie odpocząć.

Pinka dzięki za info.

A ja mam dość tej zimy, czekam na wiosnę. Tak mi brakuje słońca :-(

syla- oh ..o wiosnie morzesz pomarzyc... idzie mroz....juz sie trzese na sama mysl...

kasia- tak, ty powinnas wiecej odpoczywac, bo ty ciagle piszesz ze cos robisz. Pisz jak sie czujesz kochana. Napisz co lekarz powiedzial, co ci kazal wziasc na taki bolejacy brzuch- chryste , ja czegos takiego nie mialam w ciazy...

witam dziewczynki.ostatnio lezalam dwa tygonie bo zlapalam takich silnych skurczy i bol brzucha ze konieczny byl odpoczynek.mama pytanko do osob mieszkajacych na Hounslow i okol. nie wiecie o jakiejs parze ktorz szuka pokoju?mam ladna dwojke na poddaszu dostepna od 17-go pomozcie.buziaczki.

alez u nas od tygodnia szopki odchodza ze spaniem wieczorenym i drzemka ....

Nastka z bolami chodzi spac o 22... budze ja przed 8 rano a ona o 14 na drzemke nie chce isc. A jak juz zasnie to tylko na pol godziny.... i zadnych oznak zmeczenia o 22 :szok:...
IZKA- jak u ciebie z tym spaniem ?

Syla- nie ma za co :-D:-D:-D ja tez czekam na piekną ciepłą wiosne ciekawe czy sie doczekam:confused::confused::confused:
Katarzynka- ty to jak sado-maso normalnie wciaż biegiem juz widze to twoje dziecię jak sie narodzi za mamuską bedzie tak struś pedzi wiatr zobaczysz!!!!!zwolnij troszke i odpocznij:tak::tak::tak: a foci jak nie ma tak nie ma:no::no::no:
Gosia- u na staki okres tez był nie dawno mała to mi o 24 zasypiala ale na szczescie juz to minelo i teraz 21 i spi czasami 22........wydaje mi sie ze nasze dzieci sa za mało zmeczone bo wiem to jakz wiki biegamy na dworze duzo to pada jak kawka a jak kilka dni w domu jestesmy bo pada to cieżko ja uspac:sorry2::sorry2:

reklama
Czesc!Co tu tak cichoooo:confused::szok:Ja od rana nie moglam nic napisac bo jak klikam odpowiedz to mi sie w tym okienku pokazuja jakies cholerne reklamy dwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bylam sie zwazyc i jestem PRZERAZONAAAAAAAAAA!!!!!!Trzy tygodnie temu mialam 7kg na plusie a teraz nagle wyszlo ze juz razem 12kg jest!Ja nie wiem jak to mozliwe wogole bo nawet apetytu nie mam i jem na sile i ti tylko owoce i warzywa!Pije ok 3-4l dziennie roznych napoji za to,glownie wody!Brzuch boli mnie jak cholera dzis!Jutro z rana do lekarza ide bo ryczec mi sie chce z bolu:-(Zbiera mi sie na wymioty i jestem tak slaba,ze ledwo stoje:-(Ach...musialam sie wyzalic...
witam
Kasia ja tez tak mialm niby malo jadlam a ogolnie przytylam 23kg:szok::-)ja sie cieszylam bo cale zycie kosciotrup:sorry2:8kg zostalo;-)
Co z brzusiem teraz?dobrze sie czujesz??

alez u nas od tygodnia szopki odchodza ze spaniem wieczorenym i drzemka ....

Nastka z bolami chodzi spac o 22... budze ja przed 8 rano a ona o 14 na drzemke nie chce isc. A jak juz zasnie to tylko na pol godziny.... i zadnych oznak zmeczenia o 22 :szok:...
IZKA- jak u ciebie z tym spaniem ?

u nas tez wyczyny przy drzemce:szok::szok:najpierw pol godz zucanie,placzu a poznbiej pooooowoli zasypia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ok 45 min usypiania,zadko kiedy krocej:no::no:
nareszcie piatek i po pracy teraz urlopowanie:tak::tak:
ide jesc barszczyk czerwony z ziemniaczkami,wiekinie jadlam:-p:-p:-p

Do góry