reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no wlasnie-mamuski ktore maja lub widzialy usg chlopczykow...czy tak wyglada facecik na scan'ie???????bo ja nie wiem co tam mdzy tymi nozkami moje malenstwo ma:eek:to mozliwe zeby dziewuszka tak wyszla po prostu?druga fotke dodaje w dokladnie tej samej pozycji,wiec juz nie opisuje;-)

Załączniki

• IMG_0331.jpg
    IMG_0331.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
witam

kurcze cosik spac nie moge hehehe

Kasia -niom ja to tam FIFOLKA widze:tak::tak::tak::tak::tak::tak: chyba ze to kawalek od pepowinki sie tak zawinoł:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
zobaczymy jak sie urodzi no ale cuda sie zdarzają:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze głowa mnie peka rzucałam sie we wyrku wiec wyjsc postanowiłam na neta moze sie zmecze to zasne:-):-):-)
teraz jestem zajesta planowaniem weseliska robimy skromne ale nigdy załatwiania szukania ze szkoda gadac juz od tego e-mailowania opuszki palców mnie bolą heheh

Kasia niby tak wyglada ale skoro powiedzieli ze to dziewczynka to chyba wiedza co mowia:sorry:gdyby tak bylo widoczne jak my to odczytujemy to tym bardziej:tak:a ja widzialam usg chlopca i widac na nim jajeczka tak jakby dwa swiatelka byly:tak:sa takie jaskrawe:tak:bardzo dokladnie to widac i jesli ty na zdjeciu takie cos widzisz to napewno chlopiec:tak:
a mnie gardlo tak boli ze szok:no:myslalam ze juz dobrze a tu sie pogorszylo:no:od 6 rano nie spie bo tak drapie:angry::angry:
ale moj maly na pocieszenie wyczynia zobaczcie same:-)
YouTube - DSCF4686

Kwiateczek- moja tez ma takiego samego pchacza jak twoj heheh tylko ze on dopiero zaczeła sie nim interesowac jak umiała juz chodzic to tak to na panelach kulka sie slizgały i zaliczaly upadki a teraz myka nim jak szalona hehe

Pinka bo ten pchacz to naprawde jest niebezpieczny,ja osobiscie go nie lubie ale jak widac na wykladzinie nie est zle:-)na panelach tak:no:ja mam w korytarzu dlatego przy drzwiach musialam go lapac bo by bylo po zabku:-D:-D

Witam z kawką.

Kasia mi to tez wyglada jak siuraczek,nie mam tu takich wyrażnych zdjeć Natiego.Kolina miałam takie ładne wyrazne i chyba z 10Ale mam w Pl.
Ale moze tak jak pisala Pinka ze to moze kawałek od pępowiny.
czasami te zdjecia z usg takie niewyrazne są,a co do lekarzy to tez sie moga mylic. Moja kumpela w Pl byla z 3 razy na usg i to jeszcze mial na koniec robione juz w 9 mies.Lekarz cały czas mowił ze chłopak a wyszła dziewczynka.Ostatnio tez ktos mi mowił ze lekarz im mowil ze bedize dziewczyna oni pokupowali rozowe a tu sie okazalo ze synek.Ale ci narobili,ja to mialam pewnosc 100 % ale i tak nie podchodzilam do tego serio.Uwazałam ze najwazniejsze aby było zdrowe,ale i tak w obydwu przypadkach lekarze sie nie pomylili.

Pinka wspolczuje bo nawet jak sie robi male to załatwiania jest duzo,a ty do tego wszystko mailowo lub telefonicznie musisz robić.A wy w Poznaniu robicie tak, a na ile osob?

Syla gratuluje pracy,no zawsze to jakies zajecie i kaska dodatkowa.

Malogorzatka no dzis to juz chyba masz 3 kartony spakowane co?:-)
Ale to tez tak ciezko cokolwiek spakowac wczesniej,bo jak ja spakowalam wczesniej to pozniej szukałam po kartonach bo akurat potrzebne było.
noi znowu kolejne sprzatanie ukladanie Cię czeka.Powodzenia i duzo sił do pakowania i sprzatania przesyłam.

Kwiateczek zdrowka no mi na szczescie przeszlo ten bol i drapanie w gardle a tylko zjadlam te hallsy.A tez mnie tak bolało az wezły i uszy.

ok spadam bo musze obiad dokonczyc a poźniej do szkoły.

kwiateczek -fakt pchacz bezpieczny nie jest ale dla dzieci od 10+ o ile dobrze pamietam???przeciez wiadomo ze wiekszosc dzieci dopiro zaczyna w ty wieku a ten pchacz pedzi jak szalony:tak::tak::tak::tak:
Izka- tak w Poznaniu ewentualnie niedalekich okolicach na 30 osob jak narazie najbardziej podoba mi sie ta restauracja ale jeszcze czekam na kilka odpowiedzi;-)
Hotel TANGO

ja jeden dzien musze leciec do polski al
e to jeszcze nie teraz ;-);-);-)

a ogolnie najbardziej tu mi sie podoba le czekam na odpowiedz od tej restauracji:tak::tak:
Dwr w Skrzynkach

witam wszystkie mamy,przez przypadek jestem i u was:-)fajne forum,nawet wpadlo mi w oko:tak:gdzie mnie mozecie szukac ehh:-)jestem moderatorem na mamatata.co.uk - portal polskich rodzicow w UK rodzicielstwo, macierzynstwo, porod, benefity, zasilki, zdrowie, NHS, suwaczki, forum, blogi i polecam goráco;-)troszke was tu jest, mam nadzieje ze równie milo spedze czas w waszy gronie:-)jestem mamá 16 miesiecznej Nicoli,w najblizszá niedziele mamy wlasnie przeprowadzke, chwile pozniej wybieramy sie na ferie do PL,:-)jak widac zycie plynie ciekawie i jak dla nas w zawrotnym tempie.
pozdrawiamy maluszków:tak:

reklama
Pinka obydwa sa piekne.Ten pierwszy wystroj super ale gdzie sie polozy jedzenie,malo miejsca na stolach:sorry:w drugi wyglada na wiekszy:-)a kiedy planujecie slub??ciekawa jestem ile wam wyjdzie!bedzie z poprawinami?to kochana pozniej opowiesz jak to bylo bede wiedziala na przyszlosc o ile sie doczekam:baffled:

Do góry