reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mala-gorzatka my tez mamy radyjko z tv ale ekran jest z przodu:-)musimy dokupic do tylu bo sa kable do podlaczenia ale na razie maly nie potrzbuje choc to juz dlugo nie ptrwa:sorry:ekran jest wysuwany ALE NIE MOZNA ODLADAC FILMU PODCZAS JAZDY.Jest tak podlaczone ze blokuje w momenie wylaczenia recznego:tak:kierowca nie moze sie rozpraszac:-D:-D kupilismy w promocji za 200f i tak sie udalo ze nastepnego dmia znow byla cena 400:szok::szok::-)
Wiecie jak nie mialam niani tak teraz sa widoki na kilka:-)moze nie bedzie tak zle i wroce:sorry:choc sie ne chce trzeba bedzie na jakis czas zeby wyjsc na prosta:tak:
Moj maly wszamal butle 150ml troche wiecej w koncu i buszuje na podlodze:baffeld:do 8ej i lulu.lece pa

reklama
dziewczynki,oto fota mojego szkrabka:-)tylko jestem troche skolowana,bo lekarz stwierdzil,ze to kobitka a na tym zdjeciu wyglada mi na facecika:eek:a to ostatnie usg juz:confused2:Co sadzicie????????????????

Załączniki

• IMG_0334.jpg
    IMG_0334.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 39
dzięki dziewczyny za gratulacje za pracę :-)

mała-gorzatka ja też tak myślę, że trochę odpocznę, ale powiem szczerze, że jak sobie pomyślę, to już mi się tęskni za małą :sorry:

katarzyna s tak będziemy się zmieniać z M, on rano do pracy, a ja wieczorem, a w niedziele on ma wolne, to ja do pracki. no i nie chcę Cię zmartwić, ale mi to też wygląda na chłopczyka ;-) ale może my się nie znamy :confused:

a u mnie dziś nic fajnego. jestem przed @ i jakaś taka wkurzona chodzę, jeszcze mała mi marudziła dziś cały dzień, bo mało pospała. ach, taki dzień do niczego :angry:
mam nadzieję, że u Was lepiej.

aaa i jeszcze jedno: zadzwonili dziś do mnie z Councila w sprawie housing benefit i powiedzieli mi, że muszę jeszcze raz wypełnić formularz, tzn. mój M, bo on pracuje, a ja nie i to on może być tym, który się stara o benefit :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dodatkowo chciała ode mnie papiery, które miała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mówię Wam masakra. mój M się śmieje, bo mówi, że pewnie nam się benefit należy, to teraz szukają coś na nas żebyśmy nie dostali. co za chamstwo.

Kasia przygladam sie i nie wiem czy jestem zmeczona juz tak ale nie wiem jak na to zdjecie patrzec:sorry:pomoz troche.Jesli myslisz o tym na gorze to napewno nie jest to ptaszek:-D:-D wydaje mi sie ze paluszki.Widzialam usg chlopca i wiem jak wygladaja jajeczka i ptasio:-D:-Dale to nie to:no::-)

katarzyna- jesli z lewej strony sa to stopy... to cos tam widac pomiedzy nimi... ale nie wiem tak do konca jak na to patrzec!!!

reklama
Do góry