Strzalka kobietki,ale okropny dzien,brrrr......Walsnie wrocilam z milych pogaduszek z kolezankami,zjadalam pyszny obiadek i niegrzecznie wypilam jeden coctail :

Bylam rowniez dzis u poloznej,trafilam na bardzo przyjemna kobiete,serduszko naszego slonecza parwidlowo bije,mala dzis byla ulozona glowka w dol,a cialko po parwej stronie i chyba tak sobie lezy juz troche bo czuje kopinaki w lewej czesci brzucha i do srodka.Och jak milo ja czuc ;D Rowniez poprali mi krew,wzielam certyfikat,aby zlozyc podanie o maciezynskie.Zapisalam sie na jednodniowa szkole rodzenia,oj co to bedzie za dzien od 9.00-4.00 :
Gwiazdeczka tutaj wszystko jakos tak powoli sie dzieje,sluzba zrdrowia jest inna niz w kraju,ale czas ucieka szybko wiec jeszcze troche i zobaczysz poraz pierwszy malenstwo na Usg,cudowne uczucie ;D
Anya twoj synek jest bardzo towarzyski z tego co piszesz,pewnie bardzo mu sie podobalo.A jutro idzie na pierwsza szczepionke???
Ara wierze,ze ciezko bedzie rozstac sie z kocietami,ale juz niedlugo bedziesz miala rece pene roboty przy nastepnym niemowlaczku ;D Wlasnie widzizlam na marcowka,ze wiel kobiet urodzilo dosc wczesnie,nawet dwa trzy tygodnie przez terminem :
Izusia to niewiem skad may takie podobne odczucia,a jaki znak zodiaku jestes.Moze poznalysmy sie w poprzednim zyciu

;D wierze,ze moze byc ci czasmi smutno i nudno w domku,ale jeszcze troche,a nie bedziesz juz nigdy sama ;D Szkoda,ze mieszkasz tak daleko,bo mogla bys na kawke skoczyc do mnie jak przestane pracowac

kto wie moze bedzie nam dane kiedys sie poznac na zywo

A zakupy to dobry pomysl na poprawienie humoru,szczegolnie dla maluszka,ja w sobote wybieram sie na male zakupki typu,karuzela,changing Mat ;DCzy masz przeczucia co mozesz nosic pod serduszkiem????Ja ostawiam,ze to dziewczynka!
Oj ile juz godzin,uciekam spac.
trzymajcie sie zdrowo