A
ara
Gość
odliczam godziny i z godziny na godziene nei moge sie coraz bardziej doczekac, tym bardziej ze moj szef naprawde sie zachowuje jakbym w poniedzialek miala tutaj byc... ale co mi tam, wytryzmam jeszcze te dwa dni, niech sie zachowuje
baasia, anya, przepiekne te wasze chlopaki
pozazdroscic. jej, ja sie juz nei moge tego mojego szkraba doczekac, no i przyjazdu mojej mam 5 kwietnia. mam nadzieje ze zdaze urodzic do tego czasuzeby babcia na darmo nie przyjechala
co do diety przy karmieniu ...wiecie, nie myslalam o tym, ale postaram sie tez jakos jesc normalnie, oczywiscie obserwujac maluszka...
malvina a gdzie ty mieszkasz?? jak znam zycie to pewnie na drugim koncu londynu ode mnie ...
beta, z wielka przyjemnoscia sie z toba spotkam
od przyszlego tygodnia jestem wolna jak ptak
choc od srody do soboty mam gosci
mow kiedy ci pasuje i w jakim miejscu i bede
ale oczywiscie bediesz musiala tomcia zabrac 
wracam do pracy...w koncu musze cos porobic przez te odtatnie kilkanascie godzin pracy
baasia, anya, przepiekne te wasze chlopaki
co do diety przy karmieniu ...wiecie, nie myslalam o tym, ale postaram sie tez jakos jesc normalnie, oczywiscie obserwujac maluszka...
malvina a gdzie ty mieszkasz?? jak znam zycie to pewnie na drugim koncu londynu ode mnie ...
beta, z wielka przyjemnoscia sie z toba spotkam
wracam do pracy...w koncu musze cos porobic przez te odtatnie kilkanascie godzin pracy