Witam z rana
Dzieki dziewczyny za miłe komentarze.
Martucha dzieki ale bez przesady.Ubrałam ją bo nic mi sie nie spodobało.stwierdziłam ze jak mam wydac kolejne 250 zł na taka sukienke ale w innym kolorze to pojde w tej.Ta była kupiona dwa lata temu na wesle i tylko raz ją załozylam.
Ale wiecie co troche miałam ubaw przez tą suknie bo na pierwszym weselu dekoracje sali były w kolorze bialo-pomaranczowym, a i teraz tez.
Pinka ty tez miałaś super torcik.Fotki super.
Alex no aż do piątku chodził i sie buntował,ciągle gadał po angielsku no no.Alew piątek wieczorem ciocia włączyła mu na necie scoobydoo gre i stwierdził ze zostanie ale tylko 3 nocki moze spac bez nas.akurat tyle miało
nas nie byc,:-)Ale nawet nie wyobrażasz sobie jaki był zadowolony że wsiada do samolotu i wracamy do uk.
Malagorzatka no to widze ze sie małej podoba na nocniku,musze tez tak zrobic.Pamietam że Kolin to nawet nie chciał usiasc tylko sie prezył.wiec dałam sobie spokój.
Z tym aniołeczkiem to miałas na mysli chyba tego straszego
Syla dzieki no najgorzej to Kolin kaszle,bo jak się okazało Natan tylko udaje.On zawsze kaszle wtedy gdy ktos z nas zakaszle.
A Briaian no fajny facet,pewnie nie wszystkim się podoba.Ale mi odpowiada,ja lubie takich króciutko obciętych, a najlepiej łysych:-):-):-).
ok zmykam pa