reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam z rana
Dzieki dziewczyny za miłe komentarze.
Martucha dzieki ale bez przesady.Ubrałam ją bo nic mi sie nie spodobało.stwierdziłam ze jak mam wydac kolejne 250 zł na taka sukienke ale w innym kolorze to pojde w tej.Ta była kupiona dwa lata temu na wesle i tylko raz ją załozylam.
Ale wiecie co troche miałam ubaw przez tą suknie bo na pierwszym weselu dekoracje sali były w kolorze bialo-pomaranczowym, a i teraz tez.

Pinka ty tez miałaś super torcik.Fotki super.

Alex no aż do piątku chodził i sie buntował,ciągle gadał po angielsku no no.Alew piątek wieczorem ciocia włączyła mu na necie scoobydoo gre i stwierdził ze zostanie ale tylko 3 nocki moze spac bez nas.akurat tyle miało
nas nie byc,:-)Ale nawet nie wyobrażasz sobie jaki był zadowolony że wsiada do samolotu i wracamy do uk.

Malagorzatka no to widze ze sie małej podoba na nocniku,musze tez tak zrobic.Pamietam że Kolin to nawet nie chciał usiasc tylko sie prezył.wiec dałam sobie spokój.
Z tym aniołeczkiem to miałas na mysli chyba tego straszego:-D:-D:-D

Syla dzieki no najgorzej to Kolin kaszle,bo jak się okazało Natan tylko udaje.On zawsze kaszle wtedy gdy ktos z nas zakaszle.
A Briaian no fajny facet,pewnie nie wszystkim się podoba.Ale mi odpowiada,ja lubie takich króciutko obciętych, a najlepiej łysych:-):-):-).

ok zmykam pa

Witam laski! daaawno mnie tu nie bylo wiec mam ogromne zaleglosci...teraz przejrzalam tylko kilka stronale obiecuje sie poprawic:tak:
U nas w niedziele byly drugie urodziny Dawidka..ech jak ten czas mija..niedawno takie malenstwo kolo mni lezalo a teraz juz samodzielny chlopak mi po domu smiga...z jednej strony bardzo sie ciesze, a z drugiej jakos mi tak dziwnie...
Ja chyba koncu chora bede bo od kilku dni miesnie i glowa mnie bola...dobrze ze maly zdrowy i energii ostatnio to az nadmiar ma:-D
na szczescie w nocy juz ladnie spi - koniec z pobudkami i przechodzeniem do naszego lozka...
i uczymy sie jezdzic na rowerku - kupa smiechu z tego jest i poobijane sciany...
nona dzisiaj to chyba tyle bo dziecie mje zabiera sie za myce naczyni musze mu pomoc:-D...
obiecuje poprawe:-)
buziaki dla dzieciaczkow i pozdrowionka dla Was mamuski!

alex w pracy jeszcze nie byłam, pisałam stronke wczesniej;-) ide jutro pierwszy dzien bo nie wyrobilam sie z badaniami:baffled:

tygrysek no nareszcie!! juz sie zastanawialam gdzie cie wywialo;-)witaj z portotem i duzo zdrowka:tak:

gusia moze sprobuj krople olbas, wystarczy skropic poduszeczke i jest sto razy lepiej(i dla melj i dla ciebie:tak:)a kupic mozesz w bootsie albo w aptece

syla ja tez jestem pod wrazeniem Briana, super facecik tylko moglby byc troszke wyzszy:-D:-D:-D;-):cool2:

kurcze moj babel jeszcze nie spi:wściekła/y::wściekła/y:a zawsze ma drzemke kolo 13!! lece go polozyc i wroce z kawką

a wam jak dzien mija i jak pogoda? bo u nas słonecznie ale wietrznie:cool2:

U nas slonecznie i wietrznie bylo wczoraj. Dzis leje od rana. Wiec siedzimy w domciu.;-):sorry2:
Przegladam allegro, myslalam ze moze sobie cos kupie albo Olivierowi, ale jakos nic mi w oko nie wpadlo....:baffled::dry::sorry2:

Gusia- duzo zdrowka dla Ciebie i malej. U nas juz po chorobie....ufff!

Tygrysek witaj i nie obijaj sie w pisaniu.Ale masz dobrze,ty przy kompie a mały zmywa naczynia:-Dja też tak chcem:-)
No i spoźnione wszystkiego naj naj z okazji 2 urodzinek.

Martucha u nas tez słonecznie dzis,nawet nie pada.
powodzenia pierwszego dnia w pracy,napisz jutro jak wrazenia po pierwszym dniu i jak Niko bez mamy wytrzymał.

Izka nie dziękuje:-p sprawozdanie zdam napewno, już się strasznie stresuje dzis pół nocy nie spałam a przez drugą połowę śniło mi się że jestem w pracy i zaciekawie nie było:dry::confused::szok:;-)mam nadzieję ze jakoś przeżyje no i mój mały cycuś też da rade beze mnie:tak:

lece zaraz po moją ulubioną herbatke i ciasto pieke przynajmniej się czymś zajmę i zjem słodkie na poprawe humoru:-p

reklama
Do góry