reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam z rana
Dzieki dziewczyny za miłe komentarze.
Martucha dzieki ale bez przesady.Ubrałam ją bo nic mi sie nie spodobało.stwierdziłam ze jak mam wydac kolejne 250 zł na taka sukienke ale w innym kolorze to pojde w tej.Ta była kupiona dwa lata temu na wesle i tylko raz ją załozylam.
Ale wiecie co troche miałam ubaw przez tą suknie bo na pierwszym weselu dekoracje sali były w kolorze bialo-pomaranczowym, a i teraz tez.

Pinka ty tez miałaś super torcik.Fotki super.

Alex no aż do piątku chodził i sie buntował,ciągle gadał po angielsku no no.Alew piątek wieczorem ciocia włączyła mu na necie scoobydoo gre i stwierdził ze zostanie ale tylko 3 nocki moze spac bez nas.akurat tyle miało
nas nie byc,:-)Ale nawet nie wyobrażasz sobie jaki był zadowolony że wsiada do samolotu i wracamy do uk.

Malagorzatka no to widze ze sie małej podoba na nocniku,musze tez tak zrobic.Pamietam że Kolin to nawet nie chciał usiasc tylko sie prezył.wiec dałam sobie spokój.
Z tym aniołeczkiem to miałas na mysli chyba tego straszego:-D:-D:-D

Syla dzieki no najgorzej to Kolin kaszle,bo jak się okazało Natan tylko udaje.On zawsze kaszle wtedy gdy ktos z nas zakaszle.
A Briaian no fajny facet,pewnie nie wszystkim się podoba.Ale mi odpowiada,ja lubie takich króciutko obciętych, a najlepiej łysych:-):-):-).

ok zmykam pa

Witam laski! daaawno mnie tu nie bylo wiec mam ogromne zaleglosci...teraz przejrzalam tylko kilka stronale obiecuje sie poprawic:tak:
U nas w niedziele byly drugie urodziny Dawidka..ech jak ten czas mija..niedawno takie malenstwo kolo mni lezalo a teraz juz samodzielny chlopak mi po domu smiga...z jednej strony bardzo sie ciesze, a z drugiej jakos mi tak dziwnie...
Ja chyba koncu chora bede bo od kilku dni miesnie i glowa mnie bola...dobrze ze maly zdrowy i energii ostatnio to az nadmiar ma:-D
na szczescie w nocy juz ladnie spi - koniec z pobudkami i przechodzeniem do naszego lozka...
i uczymy sie jezdzic na rowerku - kupa smiechu z tego jest i poobijane sciany...
nona dzisiaj to chyba tyle bo dziecie mje zabiera sie za myce naczyni musze mu pomoc:-D...
obiecuje poprawe:-)
buziaki dla dzieciaczkow i pozdrowionka dla Was mamuski!

alex w pracy jeszcze nie byłam, pisałam stronke wczesniej;-) ide jutro pierwszy dzien bo nie wyrobilam sie z badaniami:baffled:

tygrysek no nareszcie!! juz sie zastanawialam gdzie cie wywialo;-)witaj z portotem i duzo zdrowka:tak:

gusia moze sprobuj krople olbas, wystarczy skropic poduszeczke i jest sto razy lepiej(i dla melj i dla ciebie:tak:)a kupic mozesz w bootsie albo w aptece

syla ja tez jestem pod wrazeniem Briana, super facecik tylko moglby byc troszke wyzszy:-D:-D:-D;-):cool2:

kurcze moj babel jeszcze nie spi:wściekła/y::wściekła/y:a zawsze ma drzemke kolo 13!! lece go polozyc i wroce z kawką

a wam jak dzien mija i jak pogoda? bo u nas słonecznie ale wietrznie:cool2:

U nas slonecznie i wietrznie bylo wczoraj. Dzis leje od rana. Wiec siedzimy w domciu.;-):sorry2:
Przegladam allegro, myslalam ze moze sobie cos kupie albo Olivierowi, ale jakos nic mi w oko nie wpadlo....:baffled::dry::sorry2:

Gusia- duzo zdrowka dla Ciebie i malej. U nas juz po chorobie....ufff!

Tygrysek witaj i nie obijaj sie w pisaniu.Ale masz dobrze,ty przy kompie a mały zmywa naczynia:-Dja też tak chcem:-)
No i spoźnione wszystkiego naj naj z okazji 2 urodzinek.

Martucha u nas tez słonecznie dzis,nawet nie pada.
powodzenia pierwszego dnia w pracy,napisz jutro jak wrazenia po pierwszym dniu i jak Niko bez mamy wytrzymał.

Izka nie dziękuje:-p sprawozdanie zdam napewno, już się strasznie stresuje dzis pół nocy nie spałam a przez drugą połowę śniło mi się że jestem w pracy i zaciekawie nie było:dry::confused::szok:;-)mam nadzieję ze jakoś przeżyje no i mój mały cycuś też da rade beze mnie:tak:

lece zaraz po moją ulubioną herbatke i ciasto pieke przynajmniej się czymś zajmę i zjem słodkie na poprawe humoru:-p

reklama
Do góry