reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
a jeszcze wam cos wrzuce na tapetke:tak::tak::tak:

Załączniki

• SL371706.jpg
    SL371706.jpg
    96,8 KB · Wyświetleń: 28
  • SL371724.jpg
    SL371724.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 32
  • SL371739.jpg
    SL371739.jpg
    247,9 KB · Wyświetleń: 39
  • SL371725.jpg
    SL371725.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 28
  • SL371687.jpg
    SL371687.jpg
    135,5 KB · Wyświetleń: 33
ale naprodukowałyście!! jak miło w końcu jakieś foty:-)
Izka wygladasz swietnie w tej sukience no i w ogole super foty!! zycze wam szybkiego powrotu do zdrowka, ehhh tak to tu z ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y:

Pinka Wiki super, zwlaszcza w tej roztrzepanej fryzurce a ty -brak mi słow!!!!! juz ci pisalam na nk, swietna fryzurka i super wygladasz!!;-)

ok zmykam na moje seriale, do jutra laseczki!:cool2:

Hejka dziewczynki.:-)
Pozno sie odzywam, ale jakos caly dzien zaganiany.:dry:

Iza- super foteczki. Sliczni Ci Twoi chlopcy :tak::-).A Kolinowi podobalo sie? Bo on chyba nie za bardzo chcial do Polski jechac..?
Pinka- No a Wikunia to dopiero ksiezniczka :tak::-). Fajnie, ze pobyt sie udal.
Marta- a jak w pracy?Podoba Ci sie po pierwszym dniu?

Ojej, chwale sie znowu... hehehe posadzilam dzis moja mala ponownie na nocniku na wieczor gdy lalam wode do wanny do kapeli i ZNOWU zrobila siusiu :tak:
Ona jeszcze nic z tego nie kuma ale tak sobie siedzimy przed kapiela i ogladamy bajeczki lub turlamy pileczke :-)

Izka - niom nio niom...foteczki fajniusie, a synek to wyglada na anioleczka :tak: EEEhhh kiedy ja tanczylam :sorry2:

Pinka- fotki bardzo fajne

Gusia260- bedziemy czekac na foteczki z waszego roczku :)

Iwoneczka- zeby moja tak chciala pospac w ciagu dnia...hmmm a ona tylko godzinke i to jak dobrze pojdzie :cool2:

reklama
cześć dziewczyny :-)

Izka, Pinka świetne fotki :) Super, że pobyt w Polsce się udał.

Izka życzę dużo zdróweczka dla Ciebie i rodzinki.

Gusia Twojemu maleństwu też dużo, dużo zdróweczka. Moja Oliwcia jeszcze walczy ze swoim pierwszym katarkiem :-(

Iwoneeczka to zdanie, o które pytałaś: My wife has applied for NIN.

Mała-gorzatka gratuluję postępów z używania nocnika przez Twojego bąbelka. Ona może nie rozumie o co chodzi, ale Ty pewnie masz radochę wielką, co? :-D

Martucha no to masz jeszcze troszkę wolnego ;-)

A ja od rana siedzę w papierach, których nie ruszałam od miesięcy. Ufff, trochę się tego nazbierało. Uznałam, że w końcu czas je poprzeglądać i pozałatwiać...
Oglądałyście You Can Dance? Ale przystojniak z tego Braiana, co?

Do góry