reklama
Iwoneeczka
Fanka BB :)
gusia260 a nie wiem. Ja tam spioch jestem wiec moge spac do woli wiec to wszystko zalezy od Filipka
Dziewczyny tak duzp pisalyscie ze nie dam rady odpisac wszystkim.
Martucha gratuluje pracki no to chyba juz wogole do uk nie wrocisz?
Małagorzatka gratuluje,tak najlepiej powoli zachecac.
No i pisz pisz co tam u was.
Pinka napisz jak tam roczek i fotki koniecznie,czekamy:-)
katarzynka s ja tez czekam na wiesci od ciebie,jak czytam twoje posty to placze.u mnie przy pierwszej ciazy lekarz powiedzial ze serduszko za słabo bije.ja myslalam ze sie zarycze,ale za dwa tyg zrobili mi znowu usg i bylo wszystko ok.
No i Kolin sie taki chłop urodzil duzy i zdrowy.zdrowka dla ciebie i dbaj o siebie.
Iwoneeczka gratuluje zabkow.No to ładnie pospaliscie.:-)
Gusia zdrowka dla dzidzi
Martucha gratuluje pracki no to chyba juz wogole do uk nie wrocisz?
Małagorzatka gratuluje,tak najlepiej powoli zachecac.
No i pisz pisz co tam u was.
Pinka napisz jak tam roczek i fotki koniecznie,czekamy:-)
katarzynka s ja tez czekam na wiesci od ciebie,jak czytam twoje posty to placze.u mnie przy pierwszej ciazy lekarz powiedzial ze serduszko za słabo bije.ja myslalam ze sie zarycze,ale za dwa tyg zrobili mi znowu usg i bylo wszystko ok.
No i Kolin sie taki chłop urodzil duzy i zdrowy.zdrowka dla ciebie i dbaj o siebie.
Iwoneeczka gratuluje zabkow.No to ładnie pospaliscie.:-)
Gusia zdrowka dla dzidzi
Iwoneeczka
DZIEWCZYNY POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak bedzie po angielsku takie zdanie
MOJA ZONA UBIEGA SIE O NIN, CZY ZE JEST W TRAKCIE ZALATWIANIA NIN.
Jak bedzie po angielsku takie zdanie
MOJA ZONA UBIEGA SIE O NIN, CZY ZE JEST W TRAKCIE ZALATWIANIA NIN.
Iwoneeczka
IZKA a dzikeujemy dziekujemy
gusia260 ja to moge caly czas niewazne czy dzien czy noc
gusia260 ja to moge caly czas niewazne czy dzien czy noc
A to kilka fotek z naszych dwoch pobytów w Pl.
No i weekend dzieciakow bez nas,był udany bo ciocia z wujkiem przez dwa dni i ch wozili to tu to tam.A ja jak odpoczełam,naprawde czasami dobrze robi takie uwolnienie sie od codziennosci...
No i weekend dzieciakow bez nas,był udany bo ciocia z wujkiem przez dwa dni i ch wozili to tu to tam.A ja jak odpoczełam,naprawde czasami dobrze robi takie uwolnienie sie od codziennosci...
Iwoneeczka
izka no t sobie potanczylas mam nadzieje ze urodzinki Twoich chloposzkow udaly sie bo torcik fajniusi
reklama
Podziel się: