reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

gratulujemy ząbków!!
no i super słodziak z Filipka, mam nadzieje że wkleisz więcej fot bo aż milusio się go ogląda ... i odrazu widac ze prawdziwy facet bo ma pociąg do kierownicy:-D:-D

u nas nudno i zimno, Niko śpi a ja pije już trzecią malinową herbatke...chyba drugi spacer sobie już dziś odpuścimy:baffled:

reklama
heyka Mamunie :-)

u nas dzień jak co dzień, nic ciekawego się dziś nie wydarzyło. zimno już się robi, jesień za oknem :-(

a co u Was słychać?

Katarzynka s czekamy na wieści od Ciebie...

Pinka a Ty już chyba w domciu, co?

Iwoneeczka ja mieszkam na południu Anglii w Dorset. Mój tel. to 01929 400 572, jak coś to dzwoń. No i gratuluję ząbków :-)

Martucha
jak samopoczucie przed jutrzejszą pracą?

Wiecie co kochaniutkie.....

Dzis mala posadzilam na nocniku przed kapiela (sadzam ja od wczoraj tylko raz wieczorkiem gdy woda sie leje do wanny) -bawilismy sie pileczka a potem ona wstala, ja patrze a zrobila SIKU do nocniczka hehehehe

no lece

Ps obiecuje ze wkrotce sie poprawie z pisaniem do Was CMOK

Witam mamuski :) z samego rana

syla333 ja juz koncze z tymi benefitami, dzis to przegladne i jakby co to dam znac bo jutro chce wyslac

mala_gorzatka28 to gratulacje :) juz tylko czekac jak pieluszki pojda w odstawke :)

gusia260 u nas nienajgorzej :) nawet sloneczko wyszlo :)

Ostatnia edycja:
syla ja do pracy dopiero w piatek bo opóźniło sie przez badania:dry: właśnie wróciłam od lekarza, pól dnia tam siedzialam na czczo i normalnie głowa mi pęka:dry:
no ale na szczescie wszystko załatwione:tak:

ok zmykam posprzątać bo jak Niko wstanie jedziemy do kumpeli:cool2:

Czesc babeczki

My wczoraj wieczorej wrócilismy do uk jak sie troszke pozbieram to napisze wam cos wiecej i powklejam focie

pozdrawiam was serdecznie buzka

Witam i ja.Dopero wczoraj po południu wrocilismy.Ja byłam padnieta,bo wszyscy sie rozchorowalismy przez ten tydzien w Pl.
Kolin mi kaszle strasznie,byłam dzis juz u lekarza ale oczywiscie wszystko ok.Gardło zawalone,ale on w Pl tez zawsze tak miał jak był maly.kaszlał strasznie a tylko na gardle mu siedzialo.
Wesele było super,w poniedzialek nie mogłam chodzic tak mnie nogi bolały od tancow.Ale nie podobaly mi sie oczepiny,bo nie było tanców z parą młodą o północy ale moze tak jest w tym regionie.Fotki wkleje jutro bo sama jeszcze ich dobrze nie przejrzalam.
pa

reklama
Do góry