reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
To jak z każdego dziecka. Laura też mi teraz juz zaczyna psocić, a jeszcze chodzić nie umie tylko raczkuje co będzie pozniej, biada szafką i półką wszystko będzie fruwać:-)

witam i ja;-) choc nie zaczelam jeszcze pracy juz jestem zabiegana i na nic nie mam czasu:confused:co to bedzie pozniej!!:-)

duzo zdrowka dla wszystkich chorujących;-)

katarzynka trzymam kciuki za was ;** buziaki dla ciebie!!

i zapomnialam co mialam napisac:cool2:zmykam sie szykowac do dziadkow bo idziemy popoludniu;-)

gusia to jest moze smieszne ale my mamy taka komode z 3 szufladami , i ostatnio Filip otworzyl 2 z dolu i uwiesil sie na nich :) szafka poleciala dobrze ze zaraz przy komodzie mamy takie duze lozko (takie sypialniane) bo na szczescie zatrzymala sie ta komoda na lozku a Filip zdazyl uciec :) i oczywiscie jak to on siedzi i sie smieje :) a ja myslalam ze umre na zawal :(

Iwoneeczka nie ma problemu, jak już będziesz wypełniała dokumenty to daj znać, to zgadamy się na GG, albo podam Ci telefon do mnie...

Martucha a Ty to już pojutrze do pracy :szok: Super! I co znalazłaś nianię na te dwie godziny? No i nie napisałaś co będziesz robić w tym banku?

Gusia my też już dzisiaj zaliczyłyśmy jeden spacerek, wieczorkiem chcę pójść jeszcze raz. Trzeba korzystać ze słońca, póki jeszcze świeci. A nam po chorobie to się przyda jak nic innego.

Katarzynka a co u Ciebie? Pisz kochana...

syla nie przypominaj mi bo juz i tak sie stresuje:-D:-D
no wlasnie wtedy zapomnialam ci napisac - dostalam stanowisko asystent bankowy a co dokladnie bede robic powiem ci w srode:-Djak narazie wiem ze musze poznac jakies trzy programy:szok::sorry2:
a co do niani to znalazlam taka babeczke ale wlasnie wracamy od dziadkow mojego M i oni powiedzieli zeby malego podrzucac tam wiec pewnie tak zrobimy..

Iwoneczka ty tez mnie nie strasz bo ja teraz jak siedzialam w domu to na nic nie mialam czas a co dopiero jak dojdzie praca:-pno ale jak to mowia jak na nic nie masz czasu znajdz sobie dodatkowe zajecie;-)

ok zmykam, do jutra babeczki ;*

reklama
Hej dziewczyny
Dzisaj troszke sobie pospałam bo az do 7 ale za to 2 razy w nocy musiałam wstawać bo mała się przebudzała. Dzisaj u mnie pada deszcz chyba pomału pogoda się psuje.

Do góry